Keresés

Részletes keresés

KovA Creative Commons License 2002.04.12 0 0 21
Igen, csakhogy amig amazoknak bejott, emezeknek nem fog bejonni...
Elobbiek tervszeruen feltunes nelkul csinaltak, az utobbiak kapkodva.
Ha ugy akarok gyozni, hogy masolom az ellenfelet, akkor legalabb abban ne, hogy magamra lovok...
Előzmény: felhiv2002 (20)
felhiv2002 Creative Commons License 2002.04.11 0 0 20
kedves netizen !
Tokeletesen igazad van !!
Előzmény: netizen (6)
KovA Creative Commons License 2002.04.11 0 0 18
A hasonlat jo, kedves bocikam,

csak az a baj vele, hogy nem illik a helyzetre...
Vagy tudod mit ? Lassunk inkabb egy konkret peldat a hasonlat helyett... minek a hasonlat, ha van konkretum is ? A a dolognal maganal semmi nem hasonlit jobban onmagahoz...

Tehat itt a lista, egeszitsd ki:

javaslat kifogas (nem kivanatos kapcsolt aru)
----------------- --------------------------------
tandij eltorlese ???
diakhitel ???
illetekmersekles ???
ingyenes fogaszat ???
maffiaellenes torveny ???
minimalberemeles ???

Sokkal inkabb ugy tunt nekem, hogy az ellenzeknek alapelve volt, hogy mindent ellenezzen, amit a kormany javasol... azert ellenzek, hogy ellenezzen, hogy nezne ki, ha egyetertene, elveszitene az identitasat !
Persze, ha esszeru vagy kivanatos dolgokat ellenez, akkor kell talalni valami kifogast is.

Előzmény: 6Boci (17)
6Boci Creative Commons License 2002.04.10 0 0 17
Magukat a torvenyeket az ellenzek is tamogatta, de nem szavazta meg, mert orbanek ugyesen egyeb torvenyekkel egyutt raktak be szavazasra, ha nem tudnad.
Valamelyik topicban olvastam egy jo hasonlatot. Elnezest a szerzotol a koppintasert:

Szavazzunk a Gyesrol, es arrol, hogy KovA-t kirugjak az allasabol.

Szavazz kedves KovA, IGEN vagy NEM
Kompromisszum nincs.

Előzmény: KovA (14)
6Boci Creative Commons License 2002.04.10 0 0 16
Ez maximum Orban igazsaga, es akkora csusztatasok es nephulyites van benne, hogy az embertelen. De te mint elvakult fideszes elhiszed minden szavat.
Előzmény: KovA (14)
kokxi Creative Commons License 2002.04.10 0 0 15
Még egy kis adalék az igazmondásról. Ma reggel hallottam, hogy a jövő nagy miniszterelnöke irásba adta, hogy amit a párt igért azt nem a kormány igérte, így azt neki nem kell betartani. Hát így aztán jól állunk az igéretekkel. Már a gázárban vacillálás van, mert foghíjas Kata azt jelentette be, hogy nem emelik, és ma már azt hallani, hogy 22 %-os évi emelések elmaradtak ezt be kell pótolni. Igaz kompenzálni fogják. Persze azt majd meg lehet pályázni, tömbönként, kerületenként, meg országosan. Aztán válasz sehol.
Hát itt van az én dilemám.No meg a tözsde. Na ez érdekel engem a legkevésbé, hogy a pénzes cégek mégjobban gazdagodnak /MOL/, mert a többi nem nagyon emelkedett.
KovA Creative Commons License 2002.04.10 0 0 14
Ne, Bocikam,

egy kis remhirterjesztes:

"Mondjuk ki, mondjuk ki ismét bátran, nem az általuk elmondottakra hallgatva, hanem a saját tapasztalatunkra támaszkodva mondjuk ki ismét, hogy újra fenn áll a veszélye annak, hogy be fogják vezetni az egyetemekre és a főiskolára a tandíjat. Ezt mi eltöröltük, éppen jókor. Ma a tandíj évenként 200 ezer forint lenne koponyánként az egyetemeken és a főiskolákon. Ezt mi eltöröltük, és amikor a Parlamentben erről dönteni kellett, mindegy, most mit mondanak, akkor ott ez ellen szavaztak. Nem szavazták meg a tandíj eltörlését. Jó, ha figyelünk. Hasonló a helyzet a diákhitellel. Körömszakadtáig gáncsolták és akadályozták. Ugyanígy állunk a lakástámogatással és az otthonteremtéssel. Amikor az első lakás megvásárlásához bevezettük az illeték mérséklését, és a parlamentnek döntenie kellett, akkor azt nem szavazták meg. Amikor arról volt szó, hogy ismét ingyenessé kell tenni az országban a fogászati ellátást, nem szavazták meg. Amikor azt mondtuk, hogy csökkenteni kell a tb-járulékot, és csökkentettük is, akkor ellene érveltek, nem szavazták meg. Amikor a nyugdíjat emeltük, akkor a nyugdíj-emelést - Szűrös Mátyástól is tudhatjuk - nem szavazták meg. Ez az igazság! Soha nem támogatták a maffiaellenes törvényt, és nem támogatták a Büntető törvénykönyv kellő szigorítását. Nem támogatták és nem szavazták meg a kábítószer-fogyasztás ellen meghozott rendelkezéseket. Mindannyian, mindenkinek tudnia kell az egész országban, mindenkinek tudnia kell az egész országban, hogy a minimálbér emelését, ami 19 500 forintról két lépésben 50 ezerre emeltünk, nem szavazták meg, és nem támogatták. És bizony azt a szomorú igazságot is el kell mondanunk mindenkinek, hogy amikor hazánk bármilyen nemzeti kérdésben a nemzetközi porondon vitára és küzdelemre kényszerült, akár a románokkal volt vitánk, akár a szlovákokkal, akár az Európai Unióval, kettőt sem fordultunk, és mindig az ellenfél oldalán találtuk őket. Ez az igazság!"

Előzmény: 6Boci (-)
bocek11 Creative Commons License 2002.04.10 0 0 13
1., Az ATV-n balliberálisok is kapnak helyet!

2., Az MTV valóban kormány-TV, de azt alig nézik és csak ez az 1 van a konzervatív oldalnak...

+., Azt is meg kell érteni, hogy nem az számít, hogy ki szerepel valahol, hanem az, hogy - vagy + előjellel! Pl. az RTL vagy az INDEX azt is mondhatta volna, hogy 100-110e ember (vagy így: tömegek!) vonultak utcára a leendő kormány intézkedései ellen... persze nem így adták közre:))

Előzmény: 6Boci (8)
kokxi Creative Commons License 2002.04.10 0 0 12
Az talán igazmondás, hogy panaszkodik az MSZP és SZDSZ, hogy a királyi TV-ből kizárták Őket. Én úgy hallottam, hogy többszöri meghívásra sem mentek el. Ha pedig bojkotálják a TV-t akkor minek mondanak valótlant. Érdekes, hogy mostmár szerepelnek a TV1-ben is.
kokxi Creative Commons License 2002.04.10 0 0 11
Nincsenek bálványaim, se itt se ott,de a ravasz hazugságok, melyek hülyének állítják be az embereket kinyitja a bicskát a zsebemben.
6Boci Creative Commons License 2002.04.10 0 0 10
Ezek a te feltételezéseid. A fidesz állami pénzek magánkézbe juttatása viszont tény.
Előzmény: kokxi (7)
HoKr Creative Commons License 2002.04.10 0 0 9
Mi kell ahhoz, hogy elhidd, hogy a balvanyaid egyszeru malactolvajok? Esetleg ha kozvetlenul a te zsebedbol emelik el a penztarcadat?
Előzmény: kokxi (7)
6Boci Creative Commons License 2002.04.10 0 0 8
A királyi tv meg az atv hol marad, az is balliberális? Nem is tudom milyen promót nyomatnak. A tegnapi orbánbeszéd kozvetítése fizetett politikai hirdetés lenne?
Előzmény: PGuszti (5)
kokxi Creative Commons License 2002.04.10 0 0 7
Bocika. Az előbbi visszajelzésem eltünt, pedig csak arra szerettem volna felhívni a figyelmedet a sötétségemből, hogy a lenyúlások most kezdődnek még csak igazán, és ehhez már a jogosítványt készitik is a szocik. Elég csak a Kuncze ÚR /mit is irtam/ felhívására gondolni, hogy most fogja a fidesz kilopni a pénzt az államkasszából. No ezt a pénzt fogják Ők /SZDSZ+MSZP/ lenyulni és úgy beállítani, hogy azt a Fidesz lopta ki. Ügyes, mi?
netizen Creative Commons License 2002.04.10 0 0 6
Tudod van egy regi magyar mondas: "amilyen az Adjonisten, ugyanaz a fogadjisten". Azt hiszitek kedves baloldali olvtarsaim, hogy a szolas szabadsaga csak ratok vonatokzik es igazatok is csak nektek lehet. Nos ez nem igy van, de tfh hogy megis. De akkor ti miert fogjtattok januar ota ragalom/moszerhadjaratot a konzervativ oldalllal szemben? Csak nektek lehet? A Demokracia a szolasszabirol is szol es hidd el nekem, csak olyan reakciot kaptok amilyen a ti akciotok. En sem orulok annak, hogy az Index/Politika 90%-ban Trollokkal van tele. Politikarol lehetne beszleni melyebb, tudomanyosabb alapon is. A topicok kb 1%-a karcolja az altalam kivant szinvonalat, alulrol. A Jobb/baloldali ertelmetlen "horges" kolcsonos.
Előzmény: 6Boci (-)
PGuszti Creative Commons License 2002.04.10 0 0 5
Mivel a kereskedelmi tévék a balliberális uszítók kezében vannak, a nemzeti oldal hívei ide kényszerülnek, hogy leírhassák a tényeket az MSZP-ről, az SZDSZ-ről. Természetesen sokkal jobb volna, ha az RTL hirdetné folyamatosan az MSZP és Medgyessy korrupciós eseteit, bűncselekményeit, hatalommal való visszaéléseit.
Előzmény: 6Boci (-)
FatMo Creative Commons License 2002.04.10 0 0 4
A fidesz szektatagokká tette az ország (kicsit kevesebb mint) felét. A fidesz szavazók vallási fanatikusként viselkenek. (Lásd a tegnapi közönséget incl. Kokó, Philip, Ákos). Ne csodálkozz azon, hogy percenként nyitnak egy topikot, reméljük a moderátorok majd összevonják azokat és utána az az egy eltünik a süllyesztőben!
6Boci Creative Commons License 2002.04.10 0 0 3
Neked meg a hozzászólásod árulja el, hogy milyen primitív és sötét vagy.
Előzmény: kokxi (0)
6Boci Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2
A legjobban az az emberi butaság borzaszt el, hogy a fidesz által okozott, lenyúlásból adódó komoly gazdasági hiányt már az Mszp jövőbeli hibájának róják fel egyesek.
tucatnev Creative Commons License 2002.04.10 0 0 1
0!
Előzmény: 6Boci (-)
kokxi Creative Commons License 2002.04.10 0 0 0
Bocikám, a neved is elárul, hogy milyen nagy tehén vagy
6Boci Creative Commons License 2002.04.10 0 0 topiknyitó
Elegem van a Fidesznek kampányoló, fröcsögő, rágalmazó rémhírterjesztő topic-okból, topic címekből. Kedves Fideszesek, ezt ti pártfeladatul kaptátok, hogy 5 percenként kell megnyitni egy Mszpt fikázó, rágalmazó topicot? Nem veszitek észre, hogy ezzel csak még jobban lejáratjátok a fideszt?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!