Véleményem szerint OVi tegnapi sötét, polgárháborús hangulatú, uszító gyűlöletbeszéde az újkori demokratikus Magyarország történelmének legsötétebb napja volt. Csak remélni tudom, hogy ezt a tegnapi napot nem fogják hasonlóan sötét évtizedek követni.
Mi a véleményed arról a pártról amely - úgymond - "végső kétségbeesésében" megosztja az országot, egymás ellen fordítja a kokárdásokat a nem kokárdásokkal (amint hogy ez utóbbiak nemhogy nem magyarok, de egyenesen a nép ellenségei) és gyűlöletre uszítja a tömegeket? Nem tudom te hogy vagy vele, de engem ez a szellemiség egy kefebajuszú kis emberkére emlékeztet... na ott aztán volt ám objektivitás.
Szóval a topikcímbeli kérdésből kiérezhető agodalmadat osztom.
Pontosan erről beszélek, amit ti is csináltok. Azt mondjátok, hogy a jobbosok manipulálva vannak, a jobbosok meg azt mondják, hogy ti vagytok manipulálva. Mindenki hajtja a maga igazát, és senki sem próbálja meg objektíven felmérni a gyűlöletet. Az MSZP és SZDSZ semmivel kevésbé nem gyűlöletkeltő és demagóg, mint a FIDESZ, aki végső kétségbeesésében szintén ehhez az eszközhöz nyúlt. Az ellenzék meg ezzel foglalkozott négy évig.
Most akkor kinek van igaza?
Ti sem tudtok normálist választ adni, csak sulykoljátok a belétek programozott rizsát.
Nem nullázok, de ennyi esélye van az országnak, szvsz, ha marad a Fidesz.
/Én meg masszívan nem szeretm őket, annak dacára, hogy 4 éve rájuk szavaztam. Hiba volt./
Ez a "demonstráció" meg, na...
Megyek lisztet meg sót venni.
:-(
A két tábor egyre jobban uszítja egymás ellen a híveit. Az emberi kapcsolatokra lassan rányomja a bélyegét a politikai hovatartozás.
A jobboldal hazaárulózza a baloldalt, a baloldal nácizza a jobboldalt.
Lassan kezd ebből elegem lenni, pedig maszív FIDESZ szavazó vagyok.
Mi jöhet ebből még ki?
Nem akarok polgárháborút, mert ha így folytatódik, közel fogunk állni hozzá.