Keresés

Részletes keresés

marxengelszleninsz Creative Commons License 2002.04.10 0 0 4
Kedves sztyepp!

Véleményem szerint OVi tegnapi sötét, polgárháborús hangulatú, uszító gyűlöletbeszéde az újkori demokratikus Magyarország történelmének legsötétebb napja volt. Csak remélni tudom, hogy ezt a tegnapi napot nem fogják hasonlóan sötét évtizedek követni.

Mi a véleményed arról a pártról amely - úgymond - "végső kétségbeesésében" megosztja az országot, egymás ellen fordítja a kokárdásokat a nem kokárdásokkal (amint hogy ez utóbbiak nemhogy nem magyarok, de egyenesen a nép ellenségei) és gyűlöletre uszítja a tömegeket? Nem tudom te hogy vagy vele, de engem ez a szellemiség egy kefebajuszú kis emberkére emlékeztet... na ott aztán volt ám objektivitás.

Szóval a topikcímbeli kérdésből kiérezhető agodalmadat osztom.

Előzmény: sztyepp (2)
sztyepp Creative Commons License 2002.04.10 0 0 3
Hülyeséget beszélek már. Szóval:
Senki sem próbálja meg objektíven felmérni a helyzetet.

Ez is a hülye demagóg duma hatása.

Előzmény: sztyepp (2)
sztyepp Creative Commons License 2002.04.10 0 0 2
Pontosan erről beszélek, amit ti is csináltok. Azt mondjátok, hogy a jobbosok manipulálva vannak, a jobbosok meg azt mondják, hogy ti vagytok manipulálva. Mindenki hajtja a maga igazát, és senki sem próbálja meg objektíven felmérni a gyűlöletet. Az MSZP és SZDSZ semmivel kevésbé nem gyűlöletkeltő és demagóg, mint a FIDESZ, aki végső kétségbeesésében szintén ehhez az eszközhöz nyúlt. Az ellenzék meg ezzel foglalkozott négy évig.
Most akkor kinek van igaza?
Ti sem tudtok normálist választ adni, csak sulykoljátok a belétek programozott rizsát.
Előzmény: lolka_bolka (1)
lolka_bolka Creative Commons License 2002.04.10 0 0 1
Szerintem hallgasd vegig megegyszer azt a beszedet, vagy olvasd el a honlapjukan, es gondold at, hogy elmesz -e, vagy ha elmesz kire adod a voksod..

Lolka

Előzmény: sztyepp (-)
freeze flash Creative Commons License 2002.04.10 0 0 0
Nem nullázok, de ennyi esélye van az országnak, szvsz, ha marad a Fidesz.
/Én meg masszívan nem szeretm őket, annak dacára, hogy 4 éve rájuk szavaztam. Hiba volt./

Ez a "demonstráció" meg, na...
Megyek lisztet meg sót venni.
:-(

sztyepp Creative Commons License 2002.04.10 0 0 topiknyitó
A két tábor egyre jobban uszítja egymás ellen a híveit. Az emberi kapcsolatokra lassan rányomja a bélyegét a politikai hovatartozás.
A jobboldal hazaárulózza a baloldalt, a baloldal nácizza a jobboldalt.
Lassan kezd ebből elegem lenni, pedig maszív FIDESZ szavazó vagyok.
Mi jöhet ebből még ki?
Nem akarok polgárháborút, mert ha így folytatódik, közel fogunk állni hozzá.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!