Keresés

Részletes keresés

HERTAY MIKSA Creative Commons License 2002.08.12 0 0 1
no, végül ki képvisel téged?
az egyéni képviselőd?
a fidesz?
az mszp?
saját magad?
he?
Előzmény: netizen (-)
a_yose Creative Commons License 2002.04.10 0 0 0
Ha szerencséd van, akk0r az egyéni képvisel0d.
Előzmény: netizen (-)
netizen Creative Commons License 2002.04.10 0 0 topiknyitó
Naszóval:

Én az ezt MSZP-t nem fogom támogatni, talán 10 év mulva, mire kiörexik a jelenlegi töketlen, dilettáns opportunista szűklátókörő bagázs. Az SZDSZ engem 1994-ben hátbaszúrt, (amilyen ártatlan önzetlem fasz voltam, 1990-ben még kampányoltam is nekik). én hittem abban hogy ők lesznek a polgári Magyarország letéteményesei. (ne tessenek szavakat félrehallani, azok a magyar értelmező kéziszótárban megadott jelentéssel értendők).
Miért vagyok negatív véleménnyel az MSZPről? Nos. A párt gárdája - more or less - helyzetben volt a 80-as években. És akkor már volt akkora gazdasági szabadsága Magyarországnak, hogy a katasztrófálisan romló államháztatrást rendbe rakják. Lusták voltak, opportunisták vagy dilettánsok. mindegy.
1994-98 között keptak mégegy esélyt, hogy hangozatott szakértelmüket bizonyítsák. nos nem tudták. tetemes, most belső államadósság képződött ami elvitte a privatizációs bevételek kb 1/4-ét a többi ment a külső törlesztésére. ha most hatalomra kerülnek, megint nem fogják tudni, hogy mi a frászt is kell kezdeni az államháztartással. kb 1 évig lesz 1 szociálís állam utána csőd és három szűk esztendő. lehet tiltakozni, hogy okos fijuk, jófijuk meg, neeeemis, a nyakamat rá, hogy így lesz.

A másik oldalon 2002 április 9.én 19:00-kor megalakult a hitlerjugend. És én baromarcú 7. én támogattam őket.

dejónekem, ugye? útálom a "válaszd a kisebb rosszat" mentalitást. Én mohó vagyok és önző. én a JÓt akarom. na ez van. elegem van a magyar politikából, megyek vissza slashdotra. ott még értelmes emberek is vannak ;)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!