Keresés

Részletes keresés

egonca Creative Commons License 2002.04.09 0 0 7
Sajnos a választók 42%-ának ez a stílus tetszik,hisz a kocsma-tv-ben /a választási műsoruk óta baráti körben így hívjuk a csigát:-))/
ehhez a stílushoz vannak szokva.Sajnálom őket.Pedig olyan szép a magyar nyelv!
Előzmény: netizen (-)
netizen Creative Commons License 2002.04.09 0 0 6
Azért nézem egy oldalról mert ez az oldal ott van ahol lakom, ott ez látható és szúrja a szemem. Tudom ez egocentrikusság, soory. Ahol én lakom az a hely Hardcore MSZP tömegbázis igy nem meglepő hogy nem Medgyessy és Dr. Szanyi meg Kuncze plakátokat firkálnak össze.
Az összefirkált plakátban az a jó, hogy a választás után eltűnik, ellenben ha a tulajnak nincs elég pénze a kivésett fakapu és a leneoluxolt fal csúfsága sokáig ott marad.
Előzmény: NewcomeR (5)
NewcomeR Creative Commons License 2002.04.09 0 0 5
Kodosites. Hogy lehet az, hogy amerre jarok, mindenfele 'zsidozassal' osszefirkalt SZDSZ plakatokat, fekete festekkel leontott Medgyessy fejeket latok? Gusztustalan, hogy mennyire egyoldalrol nezed a dolgot. Miert nem irod inkabb azt, hogy mindket olralrol megbecstelenitik egymas plakatjait, hirdeteseit, felhivasait? Mert akkor talan lenne igazsag abban, amit leirsz?
Előzmény: netizen (3)
Tamás Creative Commons License 2002.04.09 0 0 4
A 7.-ei választási nyilatkozatok visszanézhetők.

Akkor nézd vissza légyszíves.

Előzmény: netizen (3)
netizen Creative Commons License 2002.04.09 0 0 3
Miben nem mondok igazat? Az utcánkban ahol lakom ott diszeleg a romaellenes és Orbánt mocskoló Graffity. Ott van a szomszéd ház fakapujába vésett Orbán=(árpádsáv szimbólum). A 7.-ei választási nyilatkozatok visszanézhetők. És megkezdődött az adok-kapok torzsalkosás az MSZP és az SZDSZ között, pártelnöki üzengetésekkel.
Előzmény: Tamás (2)
Tamás Creative Commons License 2002.04.09 0 0 2
Nem mondasz igazat. Ez nem így történt. Ennyi.
Előzmény: netizen (-)
terranova Creative Commons License 2002.04.09 0 0 1
igen, és úgy fog,
nem ők nyitogatják az "undorodom, hogy magyar vagyok", "választási csalás!", és a számtalan gyünnek a komunisták topicokat
Előzmény: netizen (-)
kis pimasz Creative Commons License 2002.04.09 0 0 0
Magadb000l indulsz ki.
Előzmény: netizen (-)
netizen Creative Commons License 2002.04.09 0 0 topiknyitó
Először is elnézést ahelyesírási-hibás topiccímért, technikai korlátok okozzák.

Igen rossz szájízű kampány fojt. Mindezek ellenére Orbán Viktor úgy kezdte, hogy gratulált a Fidesz-MDF-re szavazó választópolgároknak és politikai ellenfélnek is. Kovács és Kuncze elnök úr ellenben még prédikált. Elfelejtette megköszönni a szavazatokat amiket elért, ellenben a légszomj bekövetkeztéig pocskondiázta politikai ellenfelét.
Ami hallható a baloldal részéről azok a kampányuk szavai, a vezérek politikai féligazságai, amiket epigonjaik terjesztetenek itt is. Ehhez jön a vésővel és a neoluxszal gyakorolt demokrácia. Irígység a köbön, vérgőz és gyűlölet, plusz nagy adag káröröm és cinizmus.
A Választás is ünnep, a demokrácia ünnepe. Nem lehetne kicsit emberhez méltóbban ünnepelni tisztelt baloldali hölgyeim és uraim?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!