Keresés

Részletes keresés

matemiki Creative Commons License 2002.04.09 0 0 1
Itt ülök a mobilom mellett, és a gépem el?tt, és még mindíg nem kaptam semmit. Rám már nem is számítanak?
bretti Creative Commons License 2002.04.09 0 0 0
Én nem kaptam emilt, de olvastam itt a fórumban. Ha le akarnám járatni a Fideszt, pontosan ilyen tartalmú mail-eket küldözgetnék a nevükben, csak sokkal jobban megfogalmaznám, hogy ne lógjon annyira ki a lóláb, hogy nem ők írták.
Előzmény: repeant (-)
repeant Creative Commons License 2002.04.09 0 0 topiknyitó
Kedves Viktor,

Ma eddig két alkalommal is kaptam Tőled sms-t. Ebben azt írod, hogy elfogyott a regimented, meg azt is, hogy azt üzented, hogy el kell menni. Én azt hittem, hogy ezt Kossuth Lajos üzente, de sebaj...Nem tartalak kicsiny formátumú politikusnak, sőt még kedvellek is, de Neked soha nem adtam meg az mobilom számát. Kossuth Lajosnak sem...

Aztán két Emailt és kaptam Tőled, ami arra utal, hogy marhára be lehettek tojva. Esetleg azt is jelentheti, hogy Te meg a Wermer egész nap csak Emaileztek, meg sms-t pötyögtök - ajánlom a chat boardot, király - de inkább valami normálisat találhatnátok ki. Mert az állampolgárok -na jó, mára már csak emberek - rühellik, ha freemail címekről zaklatják őket. És biztosan.

Javaslom, hogy egy elemet vegyél át az SZDSZ-től. A korrupcióellenest, és ígérem, hogy soha többet nem kell írnod nekem, beadom a derekam. Ja, hogy akkor a Wermer meg a Simicska és persze a Várhegyi beülhetne az előzetesbe a Székely Zoltán mellé? Itt az idő, kedves Viktor. Válassz, ők vagy én. Ha én kellek, ők tűnjenek el. Nem nagy kérés.

Egy régi híved,
rep.

Ps: Ugyan a felmelegített káposzta ritkán jó - basszus, ezt a szlogent is lenyúlja a Wermer, fogadok, aztán a Káel meg rendez belőle valamit - de nálam még van esélyed. Még beszélünk.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!