Keresés

Részletes keresés

székkutas Creative Commons License 2002.04.18 0 0 2
Előzmény: székkutas (0)
székkutas Creative Commons License 2002.04.18 0 0 1
Előzmény: székkutas (0)
székkutas Creative Commons License 2002.04.09 0 0 0
Túl vagyunk a választások első fordulóján. A Fideszt sokkolta a bukását előrevetítő részeredmény.
Számomra elsősorban a Munkáspárt sovány eredménye okozta a csalódást. Nem a kampányuk volt rossz, hanem a "mérsékelt" parlamenti pártok minden várakozást felülmúló etikai mélyrepülése, amelynek során szinte kizárólag abban versengtek, hogy ki tud több aljasságot, becstelenséget, mocskot feltárni, vagy rágalmat kreálni a másik fél lejáratására. Ez ellehetetlenítette az értelmes politikai versenyt, a választók megnyeréséért.
Sajnálom, hogy a sok ügyvéd, jogász, orvos, mérnök, tudós, szellemi szabadfoglalkozású, fizetett forradalmár mellet megint nem sikerült legalább egy munkást bejuttatni a törvényalkotók közé! Úgy gondolom, nagy baj, hogy nulla tapasztalattal, a való élet viharaitól sterilizáltan kell a jövőben is törvénykezniük a tisztelt honatyáknak. Szerintem ez kész bukta!
E gyászos helyzet feloldására ajánlkozom!
A magyar igazságszolgáltatás egyik kudarcát bizonyítandó, négy éve várva és folyamatosan sürgetve egy a törvény által 15 napos határidőt előíró, peren kívüli döntésre, már rég kiesve bárminemű szociális hálóból, jelzem, hogy momentán ráérek.
Több, mint 30 éves, a fizikai munka közelében tántorgó foglalkoztatásom során láttam, tapasztaltam egyet s mást. Évekig éltem és dolgoztam mezőgazdasági munkások (parasztok) között és a szaron kívül (mert, hogy az is volt bőven) ragadt rám ez is, az is.
Gépészkedtem ipari környezetben, részese voltam a cégem felépítésének, virágzásának és szétrablásának.
Van rá szemem s talán még eszem is, hogy eldöntsem a melósnak mi a jó és mi a rossz.
Segítséget ajánlok és szakértelmet!
Bármely politikai orientáltságú képviselőnek "proliból" felsőfokú végzettséggel rendelkezve, főállásban, szakértői tevékenységet vállalok!
"nebasszamegmá' hogy ti mongyátokmegnekem, hogy mi a lyó" jeligére, válaszokat ide kérem!
Előzmény: székkutas (-)
székkutas Creative Commons License 2002.04.09 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!