Keresés

Részletes keresés

minderbinder Creative Commons License 2002.04.09 0 0 5
Mert olyan jo atelni, hogy - ha nem is joszantukbol - egy darabg elhallgattattak a haverjai azt a paranoias orultet. Kar, hogy egybol szabadjara engedik majd ha megis ugy gondoljak, hogy a baratsagos kormany alcajaval nem tudjak szediteni tovabb a valasztokat.
Előzmény: Fidélia (4)
Fidélia Creative Commons License 2002.04.09 0 0 4
Ezt a csontot már legalább 10 topicban lerágták, miért nem találsz ki már valami újat??
Előzmény: minderbinder (2)
libsi Creative Commons License 2002.04.09 0 0 3
Aki nem tud örülni a kormányváltásnak, vegyen egy kalapácsot, egy szeget és egy kötelet, menjen le a Lendvay utca alagsorába, vegyen elő egy laposüveget, húzza meg, és mondja a következőket:
- De nagy marha voltam!
Előzmény: minderbinder (-)
minderbinder Creative Commons License 2002.04.09 0 0 2
Olvastam a cikket es ram is jott az emelyges! No nem a nagybacsitol, hanem attol, hogy Kover ilyen csaladi hatterrel hogy mondhat olyanokat, amiket mond. Arra nem gondol, hogy anyja, apja, nagybatyja, nagyapja es meg az Isten tudja, hogy milyen le es felmenoje azokhoz tartozik, akiket lenyuvez, szellemi hazatlanoz es akiknek koteles "endlosungot" ajanl. (Vagy igy akar mihamarabb orokseghez jutni?)

A nagybacsi egyebkent tenyleg korrekten nyilatkozott.

Előzmény: jaspers (0)
Nils Holgersson Creative Commons License 2002.04.09 0 0 1

Itt van, köztünk inkognitóban, nehogy felismerjék

jaspers Creative Commons License 2002.04.09 0 0 0
Szerintem láncon tartják.
De érdemes a múlt heti 168 órába belenézned, amelyben a szoci nagybácsi vall Laciról,(vöröskatona nagyapáról, szoci papáról) és nem mellesleg ő legalább tud viselkedni a családból, mert semmi rosszat nem hajlandó mondani a rosszcsont fiúról.
Előzmény: minderbinder (-)
minderbinder Creative Commons License 2002.04.09 0 0 topiknyitó
Nem mintha hianyozna, de hova tunt a fiu? Csak nem haziorizetben tartjak, hogy tobb kart mar ne okozzon? Vagy eppen kotelet, kalapacsot es szeget tartalmazo egysegcsomagot allit ossze minden MSzP-es es SzDSz-es szavazonak?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!