Keresés

Részletes keresés

nem0 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 3
Tanácsolnám még az ellenzéki pártoknak, hogy használják ki, hogy a Fidesz most kénytelen lesz nyíltan mocskolódni. Ne vegyék magukra! Legyenek fölényesen nyugodtak. A magabiztos nyilatkozatokat én Kovács helyett sokkal inkább medgyessyre bíznám.
Ha most egy kifejezetten biztató pozitív kampányba kezdenek, akkor tuti a győzelem.
nem0 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 2
Igggen szellemes!
Tudod, a jobboldali médiát nem létrehozni kell, az keletkezik, ha van jobboldal. Jelenleg sajnos nincs, így szükségtelen a jobboldali médiát létrehozni.
Előzmény: atipatibarátja (1)
atipatibarátja Creative Commons License 2002.04.09 0 0 1
Azt tanácsolom Orbánnak, hogy akár az egész éves adó terhére fejlesszen ki jobb oldali médiumokat.
Ezeknek a médiumoknak a hiányában bukott meg az Antal kormány, került háttérbe a MIÉP és gyengült meg, de csak látszólag a FIDESZ! A legnagyobb fegyver a világon:((((((
atipatibarátja Creative Commons License 2002.04.09 0 0 0
azt tanácsolom Vikinek, hogy 0-zzon:))))
nem0 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 topiknyitó
Azt hiszem, ez a topik elsősorban azoknak szól, akik el tudják fogadni a kormányváltás tényét.
Magam sem voltam 100%-ig megelégedve sem az MSZP, sem az SZDSZ kampányával, de célom volt a jelenlegi zavaros viszonyok felszámolása, így kénytelen voltam őket támogatni. Fogalmazzunk úgy: a Fidesz zavart a karjaikba.
Hasonszőrű fórumlakó társaimmat arra szeretném kérni, hogy segítsük a megalakuló új kormányt tanácsainkkal, hogy lehetőleg olyan irányba befolyásolhassuk működését, amellyel azonosulni tudunk, és amely számunkra fontos értékeket támogat.
Mindjárt egy kérés az egyezkedő ellenzéki pártok felé:
Kérem, hogy ne csináljanak presztízskérdést abból, hogy az MSZP nagyszámú képviselője mellett most az SZDSZ-nek kissszámú, vagy kisszámú+1 képviselő lesz -e az ellensúlya. Okulva az előző ciklus civódásaiból mutassák meg a közvéleménynek, hogy gyorsan és zavarmentesen tudnak együttműködni közös célok érdekáében.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!