Keresés

Részletes keresés

Wic Creative Commons License 2006.08.24 0 0 40

Ja a moderátor ritkán tiltja ki magát!!

mióta magázol, kamunick?

egyébként meg nem ritkán szokott kitiltani engem a moderátor, volt már rá példa, több is.

Előzmény: Törölt nick (39)
Haggyad a polcon Creative Commons License 2006.08.24 0 0 37
Haggyad mar magad, nem kotelessege kedvedre jarnia!
Előzmény: geszthi (33)
geszthi Creative Commons License 2006.08.24 0 0 36
"lathato", mielott ebbe kot bele a gyilkosozas helyett.
Előzmény: geszthi (35)
geszthi Creative Commons License 2006.08.24 0 0 35
Termesztes, hogy nem az volt....

Hiszen mint mar mondtam WIC hires arrol, hogy eliteli az olyan dolgokat. Mint az alabbi topikokban is latszhato!
Előzmény: Wic (34)
Wic Creative Commons License 2006.08.24 0 0 34

az a topik nem híresztelés volt, ezt te is tudod, megírtam e-mailben. de mondd tovább nyugodtan a hülyeségeidet.

Előzmény: geszthi (33)
geszthi Creative Commons License 2006.08.23 0 0 33
Semmi semmi csak szeretnem tudni, mert AZ A TOPIK es hireszteles "minimum csúsztatás, de jobb, ha kimondom: hányingerkeltő hazugság."

De mint tudjuk te mindig eliteled az olyanokat, ott is.

Ezekben meg kussolsz ezerrel: Vegulis ertheto...azok "baloldali" topikok.
Igaz egy Wictol mit is varjunk....

Demszky az álszent görény Nyitotta: smafu, 2006.08.23 09:06

"Teddet volna 20-án a dolgot Demszky, nincs 4 vagy 5 hulla és többszáz sebesült, köztük gyermekek"

Hol járt Gyurcsány vasárnap este? Nyitotta: kannibál Kovács, 2006.08.21 21:44

"A mi elnökjelöltünk pedig pánikba esik, és egy kisgyereket pajzsként maga elé emelve próbál menekülni. Remélem, hogy Orbán Viktor nem hallgat, és a Parlamentben fölteszi a kérdést Gyurcsánynak"

A Fidesz időben abbahagyta!!! Nyitotta: PBGI, 2006.08.21 18:32

"Hódmezőv.helyen a Fidesz kampányrendezvényét még időben befejezte!!! Sőt Szita Károly is lefújta a kaposvári programot! Akkor B'pesten miért kellett életeket kockáztatni?????"
Előzmény: Wic (32)
Wic Creative Commons License 2006.08.23 0 0 32

törölték a moderátorok, még aznap. miért kéne?

mire vagy kiváncsi a topikkal kapcsolatban? elmondom, ami érdekel, bár már e-mail-ben is elküldtem neked annó.

és tudod, miről szólt.

Előzmény: geszthi (31)
geszthi Creative Commons License 2006.08.23 0 0 31
Medgyessy meg fog halni????? Nyitotta Wic 2002.04.08 topikot tudja valaki hol van?!

Kellene egy vitahoz :-))

Előzmény: geszthi (27)
Wic Creative Commons License 2005.06.15 0 0 30
Kedves geszthi!

1. semmi közöm a törlésekhez. valamelyik túlbuzgó moderátor tette. offoltál, ezért lettél kitiltva. azon csodálkoztam, hogy engem nem tiltott ki, mert felvettem a kesztyűt, és offoltam én is.

2. úgyláccik, nem kaptad meg az e-mail-em.

3. közöm nincs ehhez a quidditch-hez
pastorale Creative Commons License 2005.06.15 0 0 29

geszthike elfelejtetted közölni az adatlapját...hu, pedig attól bennfentes az ember...

Alcar1 Creative Commons License 2005.06.15 0 0 28
geszthike bogárka, ezt még hány helyre fogod bemásolni? Ma már találkoztam vele pár helyen... mi van neked az elmédet csak és kizárólag egy körmondat képes kitölteni egy nap?
geszthi Creative Commons License 2005.06.15 0 0 27
Erdekes, hogy mik vannak.

Egy kamunick nyit egy ilyen topikot.

Majd amikor kinos vita kerekedik ezen topik nyitojaval, mert egy nappal ez elott nyitotta a Medgyessy meg fog halni????? "jobboldali fikatopikjat" akkor a teljes vita igy ranezve kinos hozzaszolas is eltunik es az ezt lebuktato hozzaszolonak nem lehet oda belepni tobbet.

Na most mondja valaki az isteni veletleneket, hogy a quidditch (47) ugrik Wic (27738) vedelmere....
Előzmény: Wic (-)
hobe Creative Commons License 2002.04.18 0 0 26
Mer'az elozoben a szmajli lemaradt:-)
Előzmény: Wic (25)
Wic Creative Commons License 2002.04.18 0 0 25
Ez és az előző hozzászólásod mintha ellentétben állna egymással.

Todom, most az enyém is az előzővel :-)

Wic

Előzmény: hobe (24)
hobe Creative Commons License 2002.04.18 0 0 24
Viccelsz??
Nezd meg, hogy kb. 2 percenkent nyitnak teljesen ertelmetlen (vagy mar letezo temaju) topikokat! Gondolom nagyjabol fele-fele aranyban lehetnek a jobbos es balos (fikazo) temak..
Előzmény: Wic (23)
Wic Creative Commons License 2002.04.18 0 0 23
Akkor várom mindenkitől a topic-címeket ide.

Én csak délután jövök vissza ide, úgyhogy most nem keresek...

Wic

Előzmény: hobe (22)
hobe Creative Commons License 2002.04.18 0 0 22
Baaz, en jobboldalit is kerestem, de nem talaltam egyet sem! Segitsel mar legy szives!
Előzmény: Wic (21)
Wic Creative Commons License 2002.04.18 0 0 21
Ha megnézed annak a topicnak címét, láthatod, nem derül ki belőle, hogy fikatopic, csak ha belemész.

Erre mondtam még az első levelek közt, hogy aki akar keressen, és talál. Nekem nincs és nem is volt ehhez gyomrom.

De azért csak hitegesd magad.

Hidd el, nem volt véletlen a cím.
Járj utána.
De ha egyszer sok időm lesz, megígérem, gyűjtök neked.

Ráadásul azt írtam: egyre több.

Ugye nem kell megmagyarázni, mit jelent?

Wic

Előzmény: hobe (20)
hobe Creative Commons License 2002.04.15 0 0 20
6 nap alatt sikerult egy olyan topikot talalnod, amit kesobb nyitottak, mint Te ezt? Garatulalok!
Előzmény: Wic (19)
Wic Creative Commons License 2002.04.15 0 0 19
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9061765&uq=2300

az első 1500 hozzászólás alapján a legbaloldalibb, legfikázósabb fikatopic.
Tovább nem olvastam. Nem volt gyomrom hozzá.

Wic

Előzmény: MsOutsider (17)
MsOutsider Creative Commons License 2002.04.14 0 0 18
Szia emale, nem értek egyet zsánpóllal, mert lehet azért találni néhány kultúráltabb és értelmesebb topicot is, különben én nem lennék jelen a polfórumon, sokáig ódzkodtam is idejönni.
És én úgy ítélem meg, mintha hiteles mondókák is lennének... (segítenek ehhez a júzer "adatok" információi is, abból mégiscsak lehet következtetni erre-arra, jobbra-balra :-) )
Előzmény: emale (10)
MsOutsider Creative Commons License 2002.04.14 0 0 17
Nem, nem látom. De kíváncsi lennék rá, miért kerül olyan sok pénzbe egy-két copy / paste művelet, amivel idemásolnád azokat a címeket az egyszerűség kedvéért.
Egyébként csatlakozom zsánpólhoz, miszerint mit jelent az, hogy "fikatopic", és mi a garancia arra, hogy az valóban a baloldal ördögi mesterkedése, nem pedig a jobbosok ármánykodása-é?

Szvsz itt nem lehet meggyőződni sem a jobb-, sem a balpártiak valódiságáról....úgyhogy ez a téma voltaképp értelmetlen....

Előzmény: Wic (12)
zsánpól bemondó Creative Commons License 2002.04.14 0 0 16
végülis akkor miben tudjuk definiálni egy fikatopik baloldaliságát?
vagy egy baloldali topik fikaságát?

hmmmm?

Wic Creative Commons License 2002.04.13 0 0 15
Vérszagra gyűl az éji vad.

Wic

Wic Creative Commons License 2002.04.12 0 0 14
Hát, ez van. Háttal nem kezdünk mondatot. Megfordultam, igy már jó. :-)

Wic

Előzmény: magyarpolgar (13)
magyarpolgar Creative Commons License 2002.04.12 0 0 13
wic igazad van itt nem belebotlás kérdése. Itt minden topic baloldali fikatopik. van ami még a kezdetén van aztán kinövi magát. De tényleg. el vagyok szörnyedve.
Előzmény: Wic (-)
Wic Creative Commons License 2002.04.12 0 0 12
Még mindig nem látod a baloldali fikatopikokat?

Wic

Előzmény: MsOutsider (4)
zsánpól bemondó Creative Commons License 2002.04.09 0 0 11
Kedves emale, ne érts félre, nincs gondom azzal amit írtál, nem rohantunk mi sehova ki...

Ez a fórum szvsz nem mutat meg abból semmit, amire kíváncsi vagy, maximum annyit, hogy mennyire képes a homo sapiens elaljasulni, ha virtuális szóhoz jut.

Itt nem a magyar társadalom egy szeletét látod megnyilvánulni, hanem néhány internetezőt és néhány gennyes újságírót. Ők azok, akik olykor saját magukkal vitáznak több nicken is.

Előzmény: emale (10)
emale Creative Commons License 2002.04.09 0 0 10
:-)
Bocs, ha kissé kirohanás-szerűre sikeredett, nekem aztán tényleg nem volt célom az a fajta dühödt anyázás, hazaárulózás, fasisztázás, idegenszívűzés, tolvajozás, satöbbizés ami itt két napja megy...
FÜGGETLENÜL pártállástól, pontosabban menetirányszerinti helyzettől(...) számomra megdöbbentő mit tett a kampány, a poltika, mit tettek a pártok és vezetőik az emberekkel.
2 napja olvasgatok ezeken az oldalakon, mert érdekel(ne) honfi- szavazó- és állampolgártársaim annál bővebb lére eresztett véleménye is, mint amennyire véleménynek tekinthető egy karikába rakott X... Tehát a miértek, az egyéni motivációk ilyen, úgy látom sokaknak teljességgel érdektelen dolgok.
Én nagyon bízom benne, hogy ha elcsitul a választás körüli, utáni őrület; lesznek olyanok, akik akár a győztes, akár az alulmaradó oldal szavazóinak is tudhatják majd magukat érdemi párbeszédekben próbálnak majd szót érteni Egymással, a másik oldallal.
Ámen
:-)
Előzmény: zsánpól bemondó (9)
zsánpól bemondó Creative Commons License 2002.04.09 0 0 9
Ehehehe, nyilván nem gondolod te sem komolyan.

Arra gondoltam, hogy megjelent egy csomó új nick, akik ugyanazt a gyűlöletokádást folytatják, amit addig több más nicken csináltak, vagy újabban baloldalinak próbálnak látszani.
És meglehetősen tájékozottak az itteni dolgokban.

Lehet hogy Te új vagy - Isten hozott ebben a dagonyában - de önmagában ez még nem minősít.

Előzmény: emale (8)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!