Semmi semmi csak szeretnem tudni, mert AZ A TOPIK es hireszteles "minimum csúsztatás, de jobb, ha kimondom: hányingerkeltő hazugság."
De mint tudjuk te mindig eliteled az olyanokat, ott is.
Ezekben meg kussolsz ezerrel: Vegulis ertheto...azok "baloldali" topikok. Igaz egy Wictol mit is varjunk....
Demszky az álszent görény Nyitotta: smafu, 2006.08.23 09:06
"Teddet volna 20-án a dolgot Demszky, nincs 4 vagy 5 hulla és többszáz sebesült, köztük gyermekek"
Hol járt Gyurcsány vasárnap este? Nyitotta: kannibál Kovács, 2006.08.21 21:44
"A mi elnökjelöltünk pedig pánikba esik, és egy kisgyereket pajzsként maga elé emelve próbál menekülni. Remélem, hogy Orbán Viktor nem hallgat, és a Parlamentben fölteszi a kérdést Gyurcsánynak"
A Fidesz időben abbahagyta!!! Nyitotta: PBGI, 2006.08.21 18:32
"Hódmezőv.helyen a Fidesz kampányrendezvényét még időben befejezte!!! Sőt Szita Károly is lefújta a kaposvári programot! Akkor B'pesten miért kellett életeket kockáztatni?????"
1. semmi közöm a törlésekhez. valamelyik túlbuzgó moderátor tette. offoltál, ezért lettél kitiltva. azon csodálkoztam, hogy engem nem tiltott ki, mert felvettem a kesztyűt, és offoltam én is.
geszthike bogárka, ezt még hány helyre fogod bemásolni? Ma már találkoztam vele pár helyen... mi van neked az elmédet csak és kizárólag egy körmondat képes kitölteni egy nap?
Majd amikor kinos vita kerekedik ezen topik nyitojaval, mert egy nappal ez elott nyitotta a Medgyessy meg fog halni????? "jobboldali fikatopikjat" akkor a teljes vita igy ranezve kinos hozzaszolas is eltunik es az ezt lebuktato hozzaszolonak nem lehet oda belepni tobbet.
Na most mondja valaki az isteni veletleneket, hogy a quidditch (47) ugrik Wic (27738) vedelmere....
Viccelsz??
Nezd meg, hogy kb. 2 percenkent nyitnak teljesen ertelmetlen (vagy mar letezo temaju) topikokat! Gondolom nagyjabol fele-fele aranyban lehetnek a jobbos es balos (fikazo) temak..
Szia emale, nem értek egyet zsánpóllal, mert lehet azért találni néhány kultúráltabb és értelmesebb topicot is, különben én nem lennék jelen a polfórumon, sokáig ódzkodtam is idejönni.
És én úgy ítélem meg, mintha hiteles mondókák is lennének... (segítenek ehhez a júzer "adatok" információi is, abból mégiscsak lehet következtetni erre-arra, jobbra-balra :-) )
Nem, nem látom. De kíváncsi lennék rá, miért kerül olyan sok pénzbe egy-két copy / paste művelet, amivel idemásolnád azokat a címeket az egyszerűség kedvéért.
Egyébként csatlakozom zsánpólhoz, miszerint mit jelent az, hogy "fikatopic", és mi a garancia arra, hogy az valóban a baloldal ördögi mesterkedése, nem pedig a jobbosok ármánykodása-é?
Szvsz itt nem lehet meggyőződni sem a jobb-, sem a balpártiak valódiságáról....úgyhogy ez a téma voltaképp értelmetlen....
wic igazad van itt nem belebotlás kérdése. Itt minden topic baloldali fikatopik. van ami még a kezdetén van aztán kinövi magát. De tényleg. el vagyok szörnyedve.
Kedves emale, ne érts félre, nincs gondom azzal amit írtál, nem rohantunk mi sehova ki...
Ez a fórum szvsz nem mutat meg abból semmit, amire kíváncsi vagy, maximum annyit, hogy mennyire képes a homo sapiens elaljasulni, ha virtuális szóhoz jut.
Itt nem a magyar társadalom egy szeletét látod megnyilvánulni, hanem néhány internetezőt és néhány gennyes újságírót. Ők azok, akik olykor saját magukkal vitáznak több nicken is.
:-)
Bocs, ha kissé kirohanás-szerűre sikeredett, nekem aztán tényleg nem volt célom az a fajta dühödt anyázás, hazaárulózás, fasisztázás, idegenszívűzés, tolvajozás, satöbbizés ami itt két napja megy...
FÜGGETLENÜL pártállástól, pontosabban menetirányszerinti helyzettől(...) számomra megdöbbentő mit tett a kampány, a poltika, mit tettek a pártok és vezetőik az emberekkel.
2 napja olvasgatok ezeken az oldalakon, mert érdekel(ne) honfi- szavazó- és állampolgártársaim annál bővebb lére eresztett véleménye is, mint amennyire véleménynek tekinthető egy karikába rakott X... Tehát a miértek, az egyéni motivációk ilyen, úgy látom sokaknak teljességgel érdektelen dolgok.
Én nagyon bízom benne, hogy ha elcsitul a választás körüli, utáni őrület; lesznek olyanok, akik akár a győztes, akár az alulmaradó oldal szavazóinak is tudhatják majd magukat érdemi párbeszédekben próbálnak majd szót érteni Egymással, a másik oldallal.
Ámen
:-)
Arra gondoltam, hogy megjelent egy csomó új nick, akik ugyanazt a gyűlöletokádást folytatják, amit addig több más nicken csináltak, vagy újabban baloldalinak próbálnak látszani.
És meglehetősen tájékozottak az itteni dolgokban.
Lehet hogy Te új vagy - Isten hozott ebben a dagonyában - de önmagában ez még nem minősít.