Keresés

Részletes keresés

qncogi Creative Commons License 2004.11.15 0 0 84
A választás előtti utolsó tv-vitán pokorni lassan mondta: nem kötünk koaliciót a kisgazdákkal. Emlékszem rá. Ha akarod elhiszed, ha akarod, nem. (A karizmatikus mindig kibújt  a kérdés alól.)
Előzmény: BaSand (59)
vazila Creative Commons License 2004.11.15 0 0 83

De elég volt.

És tenni is kellene ellene.

Esetleg tippek?

Klaus Matefi Creative Commons License 2004.11.15 0 0 82
Nem érzitek még, hogy elég volt?

De!
Probatbicol Creative Commons License 2002.04.10 0 0 81
Még mindig nem vetted észre, hogy nem akarok veled vitatkozni? Minek?
Előzmény: BaSand (78)
BaSand Creative Commons License 2002.04.10 0 0 80
Kedves Gala !

Mivel az ominózus részben, ellentétben a többi idézetekkel - nincs forrás megjelölve, kénytelen vagyok megkeresni a forrást. Mivel egyetlen napilap internetes arhívuma sem tartalmazza az 1998-as évfolyamot, ez egy kicsit elhúzódik. Persze, ha neked van a mai MH-on kívül infód, tedd közzé. Minimum valami ilyen dolgot vártam volna Probatbicol úrtól is, akinek - feltételezésem szerint egyéb tematizált források is rendelkezésre állnak, pl MTI arhívuma, ahonnan serc perc alatt kikereshető lett volna állítását bizonyítandó doksi. Neked, köszi mindenesetre.
Üdv: BaSand

Előzmény: teevee (74)
LMzo Creative Commons License 2002.04.10 0 0 79
Topiknyitónak IGAZA VAN, ELÉG! Gyerekek! Ez egy nagy játék, nem kéne annyira beizgulni, hogy lassan egymásnak esünk!

Olyan, mint egy focimeccs, aki nem jól játszik, vagy szabálytalankodik, azt lecserélik. A Fideszt lecserélte (múltidő!) Budapest, Pécs..., akikkel szabálytalankodott a kormány (nem adott lóvét), és a nép többsége annak ellenére, hogy azért voltak jó ötletei, elképzelései a fidesznek, de a kivitelezéssel komoly gondok voltak. A taktikát mondta, de a pályán nem tartotta magát hozzá, és ez kiderült. Mert nem fair módon játszott, sokat szabálytalankodott, nem demokratikus módon mentek a dolgok, fű alatt, ill. már nem is annyira fű alatt, hanem nyíltan szabálytalanul, testre mentek. Pedig könnyen lehetett volna jól is játszani, de az fáradságosabb, mert egyszerűbb valakit felrúgni, mint megcsinálni egy cselt, a cselben hibázni is lehet! Inkább erőből, diktálva!

Szóval jöhet a cserejátékos, akiről most remélhetjük, hogy jól játszik, de nem biztos, és akkor jöhet az újabb csere. Ez egy ilyen játék. A közönségnek kéne játszani, MERT A KÖZÖNSÉG FIZETI A BELÉPŐT, ÉS A BELÉPŐÉRT JÓ JÁTÉKOT VÁR, nem öncélút, maguknak a játékosoknak. Mert a NÉZŐT KELL KISZOLGÁLNI és A NÉZŐ TAPSOL VAGY KIFÜTYÜL, PONTOZ és KIPONTOZ! MOST KIPONTOZOTT!

Az sem mindegy, hogy a játékteret milyen állapotban hagyjuk ott. 94-ben rossz, 98-ban jó állapotban volt, most mintha megint elhanyagolták volna (csak remélni tudom, hogy nem, de nem biztos)! És ugye jól játszani igazából csak egy jó pályán lehet? Ezt is vegyük már észre!

Más: (bocs a hosszúságért!). Manapság egyet elfelejtünk: a Fideszt hasonlítjuk össze egy sokak által kommunistának mondott párttal. Ha ez így van, akkor a dolog sántít, mert ugye én egy polgári demokrata... kormánytól SOKKAL JOBB FOCIT várok, mint egy kommunistától!!! Sokkal magasabbra helyezem a mércét, nem? Ezt így kéne nézni! Ha így nézzük, akkor a Fidesz-kormány katasztrófális teljesítményt nyújtott, és jogos neki a kiállítás, hogy szedje össze magát, és majd egy új, DEMOKRATIKUS JÁTÉKKAL JÖJJÖN VISSZA 4 ÉV MÚLVA! Az Mszp-től pedig egy korrekt futballt várnék, tanuljon már az elmúlt meccsek hibáiból! Persze olyan jól tuti nem fognak játszani, hogy egy összeszedett Fidesz ne léphessen majd újra pályára. De csak 4 év múlva, MOST ZUHANYOZNI KELL, MERT ENNEK MÁR IZZADTSÁG SZAGA VAN!

BaSand Creative Commons License 2002.04.10 0 0 78
Szokásos, gyenge trükk. Nincsenek érvek jön a grammatika.
Előzmény: Probatbicol (73)
Devil Inside Creative Commons License 2002.04.10 0 0 77
Ma már rengetegen elitélték az oldalatokról a suttogó propagandát. (Igaz a Fideszét.)

Akkor, Te mért csinálod?

Előzmény: Probatbicol (73)
Devil Inside Creative Commons License 2002.04.10 0 0 76
Ez a békülés jobban hangzott volna ez akkor, amikor lefidesznáciztátok meg demokráciaellenesként beszéltetek velünk.
(Ugyanis a sürün emlegetett "fasiszta","náci","diktátor" jelzö semmivel sem volt jogosabb, mint az általad felsoroltak.)
Előzmény: dolphin (66)
RAMBO Creative Commons License 2002.04.10 0 0 75
Részemről rendben.
Előzmény: JLA (-)
teevee Creative Commons License 2002.04.10 0 0 74
1998. máj. 2.

Pokorni Zoltán: "Az FKGP-vel csakis a békés egymás mellett élésre törekszünk. Ez a maximum, amíg a kisgazdák vezetése olyan, mint most."

További részletek:
ideklikkklikk

Előzmény: BaSand (59)
Probatbicol Creative Commons License 2002.04.10 0 0 73
"Kell"...

Ez itt még nem a bíróság, ugye? Vagy igen?

Előzmény: BaSand (72)
BaSand Creative Commons License 2002.04.10 0 0 72
Bizony mondom neked, ha állítassz valamit, neked kell az állításodat bizonyítani.
Ezt nem tudtad???
Előzmény: Probatbicol (71)
Probatbicol Creative Commons License 2002.04.10 0 0 71
Nem hiszem, hogy engem bármiféle bizonyítási teher kötelezne. Úgy volt, ahogy mondtam. Ha nem hiszed, járj utána, vagy ne hidd.
Előzmény: BaSand (70)
BaSand Creative Commons License 2002.04.10 0 0 70
Ugyan, ugyan, kedves Probatbicol. Nem kellene ennyire lemenni. Te emlékszel. Valami közelebbi infóra nem fussa? Csak azért, hogy ellenőrizni lehessen, hogy nem csal-e meg az emlékezeted?
Mert, ha Pokorni ezt mondta a TV-ben, egyenesen bele a kamerába, akkor a másnapi népszabi ezt szalagcímben hozza. Erre meg valahogy én nem emlékszem. De most majd felfrissíted mindannyiunk emlékezetét. Jelzem sokan próbáltak valami bizonyítékot összekaparni, de eddig nem sikerült. Majd te!
Üdv: BaSand
Előzmény: Probatbicol (62)
Derek Creative Commons License 2002.04.10 0 0 69
"soroljam a kivégzett SZABADSÁGHARCOSOK névsorát? "

Nyugodtan, de csak magadat egetned ,mert azoknak tobbsege baloldali es joreszt kommunista volt.

Előzmény: tekipna (67)
dolphin Creative Commons License 2002.04.10 0 0 68
41. hozzaszolas: "Tehat a masik oldalnak, a "ballibsiknek" (ugy en bloc) nincs gerince, ugye? (Igen/Nem valaszt varok, a felreertesek elkerulese miatt...)"
Előzmény: tekipna (67)
tekipna Creative Commons License 2002.04.10 0 0 67
soroljam a kivégzett SZABADSÁGHARCOSOK névsorát?

IGEN vagy NEM?

Előzmény: dolphin (66)
dolphin Creative Commons License 2002.04.10 0 0 66
Mecs Imre es Goncs Arpad SZDSZ. Vezeto politikusok a "masik" oldalon, '56-os tevekenyseguk miatt halalraiteltettek. Mindkettot kifutyulte egy-egy magat "jobboldalinak" vallo csoport. Ha azzal jossz, hogy mindketten "besugok " es "arulok" voltak, akkor egy vegzetesen nagy szegenysegi bizonyitvanyt allitasz ki magadrol. Ne tedd...

Mas: a "masik oldal" ahonnan sokan megprobalnak bekulni veletek, ma, kedves tekipna, - es kulonosen igaz ez arra a hozzaszolasra ahonnan elindultunk -, azon emberek osszesseget is jelenti, akik a Fidesz ellen szavaztak (mert nagyon sokan nem azert valasztottak az MSZP-t mert annyira jo, hanem mert a Fidesz annyira rossz - es, nem ,nem agymosas miatt hiszik azt, hanem azert mert ok egyszerue maskepp gondolkodnak; a demokraciaba jobb helyen ez is belefer). Lehet, hogy meg nem tunt fel neked, de vasarnap az orszagban 2,6 millio ilyen ember volt. Ok mind "pufajkasok", "avosivadekok", "budos komcsik", "mocskos zsidok" es legfokeppen "gerinctelenek"??? "arcátlanságod és cinizmusod nagyobb vagy a tudatlanságod"??

p.s.: Assuk ki a csatabardot IGEN vagy NEM? Mert ez a hozzaszolasod erosen az elobbit sugalmazta... remelem azota lenyugodtal ...

Előzmény: tekipna (63)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.09 0 0 64
Te hombre, akkor a PolFórum miért nem normális ? Mégiscsak inkább az értelmiségibb, diplomásabb réteg van itt...
Előzmény: Probatbicol (12)
tekipna Creative Commons License 2002.04.09 0 0 63
melyik oldal vezető politikusai között vannak olyanok akik fegyverrel harcoltak 1956-os SZABADSÁGHARC vérbefolytásáért

melyik oldal vezető politikusai között vannak olyanok akik az 1956-os SZABADSÁGHARC vérbefolytását követően résztvettek a központi bizottság döntési mehanizmusában, döntöttek a megtorlás mértékéről, utasították a bíróságot, hogy alkalmazza a KB határozatait (börtön, fegyház, életfogytiglan és HALÁL) formájában a rendszer ellenségeinek kikiáltott SZABADSÁGHARCOSOKKAL szemben

kiváncsi vagy a kivégzettek névsorára?

IGEN vagy NEM

arcátlanságod és cinizmusod nagyobb vagy a tudatlanságod

legalább védekezz és ne vedd magadra másoknak az emberiség ellenn elkövetett bűneit

Előzmény: dolphin (41)
Probatbicol Creative Commons License 2002.04.09 0 0 62
Pokorni mondta. Egyenesen bele a kamerába. Nem muszáj emlékezni, de azért még van, aki emlékszik.
Előzmény: BaSand (59)
JLA Creative Commons License 2002.04.09 0 0 61
Emberek MIÉRT?
Miért kell még mindig egymás torkának ugrani?
Miért kell tüntetéseken demonstrálni a különbözőségeket, a szembenállást? Erre persze majd a másik oldal is demonstrálni kezd, aztán ott állunk majd az általam korábban emlitett Maginot-vonal két oldalán, és ha sokáig hergelnek minket még lőni is fogunk egymásra...
Miért hisszük el, hogy ez kell nekünk?
Miért hisszük el, hogy ezek vagyunk?
Mi lenne, ha a két oldal vezetői szimpatizánsok nélkül, tömegek nélkül összejönnének, és végre a társadalmi béke lenne a téma az újabb ütközetek helyett?
Vagy tényleg olyanok vagyunk, hogy egyszerűen nem bírjuk harc nélkül? Én elhiszem, hogy sokkal könnyebb "engesztelhetetlenül gyűlölni" a másik oldalt, kényelmesebb. És nagyszerűen lehet palástolni vele azt, hogy nem is igazán tudjuk hogyan kellene építeni ezt az országot. Hogy végre tényleg a miénk legyen...Oldalak, pártok, tömörülések nélkül, vagy velük együtt, de EGYÜTT!
BaSand Creative Commons License 2002.04.09 0 0 60
Gondolod, hogy szórakoztatni akarlak? Egyébként rád férne egy kis történelmi ismeret.
Előzmény: Probatbicol (57)
BaSand Creative Commons License 2002.04.09 0 0 59
Nagydög !

Idéznél, hogy a 98-as választási kampányban ki, mikor mondta a Fidesztől, hogy a Kisgazdákkal nem lépnek koalícióra?
Mert ez egy legenda. Következetesen nem válaszoltak. Sem igent, sem nemet nem mondtak.

Egyébként én azt állítottam, hogy a Fidesz következetesen tagadta egy Fidesz-Miép koalíció lehetőségét.

Előzmény: Nagydög (58)
Nagydög Creative Commons License 2002.04.09 0 0 58
Idezned nehany kemeny szavat a MIEP-rol! Nem azon kijelenteseire lennek kivancsi, hogy nem lepnek koaliciora a MIEP-pel, mivel ilyesmi a Kisgazdakkal kapcsolatban is elhangzott, illetve nem jelenti valamely cselekedet eliteleset! Ha jol emlekszem a MIEP megmozdulasat legkemenyebben David Ibolya itelte el, mikor azt monda, hogy nem ert a focihoz. Amugy csak sunyi lapitasra futotta az erokbol, hiszen a tamogatasruka szuksege volt a FIDESZ-nek.

Nagydög

Előzmény: BaSand (47)
Probatbicol Creative Commons License 2002.04.09 0 0 57
Unalmas vagy. Esetleg Bethlen Istvánról vagy Wekerle Sándorról is hozol példákat?
Előzmény: BaSand (54)
RGABOR Creative Commons License 2002.04.09 0 0 56
Igazad van. Én egy másik (ma nyitott topicomban) megpróbáltam még vitatkozni, de rájöttem, hogy nincs értelme, sajnos el kell még telni bizonyos időnek ahhoz, hogy az emberek (nincs hátsó szándék) normális módjon tudjanak egymással szóba állni. Én is hibás voltam, habár mindig megpróbáltam vitapartnereimet tiszteletben tartani, soha nem mocskolódtam. Viszont belefáradtam a gittrágásba és inkább a családomra szánom ezt az időt, amíg ott is el nem veszik valami sokkal fontosabb. Utoljára:
részvétem az első forduló idején elhunytaknak és családjuknak!
Aki akarja folytassa a gittrágást valami MSZPről,Fideszről vagy ilyesmikről, (az én életem szempontjából majdnem mindegy) nekik is tiszteletem.
Radics Gábor
Előzmény: JLA (-)
Subiaco Creative Commons License 2002.04.09 0 0 55
a Nyugat-európai értékrendü és főleg mentalitásu országok nagy családjába, ahol a szélsőségekre igen csunyán néznek.

Hallottál vmit arról, hogy Franciao.-t elítélték a Lyon és Marseille miatt?

Vagy csak én vagyok süket?

Előzmény: HitetlenTamaska (44)
BaSand Creative Commons License 2002.04.09 0 0 54
De bizony, sokszor kizárták a Fidesz-MIÉP koalíció lehetőségét.
Persze ismerünk más történeteket is. Ha Horn lesz a Miniszterelnök, ha abszolút többsége lesz a maszopnak...
Előzmény: Probatbicol (50)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!