Hagyd rám drága Galám, hadd higgye azt az összes fidesznyik, hogy minden ellenségük a Köztársaság téren ül. Annál nagyobbat fognak jövőre koppanni! Remélhetőleg!
Sándorom, összetévesztesz valakivel, de jobban teszed, ha nem strapálod magad, a tegnapi hazudsz beírásoddal leiratkoztál a szalonképesek listájáról, felőlem irkálhatsz bármit.
Magam szoktam eldönteni, hogy ki mikor van leszarva, azzal meg eddig is ritkán szálltam vitába, amit a fidesznyikek a számba adtak...
Ezért a majom megjegyzésért kár volt megszólalnod. Megyó le van szarva, ha nem érted, miről van szó, inkább játssz olyan bum-bum játékokat, ahol gyün a nindzsa oszt mindenki lekaszabol. A megyót is.
más kérdés, hogy ennek a felel nem igaz, de mint tudjuk, a fidesznyiket soha nem zavarják a tények, ha a papagájkommandó valamire azt mondja hogy úgy van, akkor az a valóság.
Célszerűnek tűnik a Nemzeti Színház átalakítása tömegközlekedési csomóponttá (HÉV-vasút-vizibusz) már csak a pénztárak megléte miatt is. A hátsó traktusban kis ráfordítással lehetne kialakítani egy a mai kor követelményeinek megfelelő baromfi feldolgozót - persze szoci tulajdonosi körrel.
Én is szomorúan tapasztalom, hogy egyes jobboldali nick csoportok behozzák az indexre a politikai valóságban elszenvedett sérelmeiket, mindennapos kudarcaikat; ezzel ellehetetlenítve a számomra oly kedves moderált, polgári hangütést.