Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.10.25 0 0 8
Köszönöm! :o)))
Előzmény: ooloo (2)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.25 0 0 7

Az egyik egyéb tévedése, hogy mindenki annak örül.

Én pl. nem örültem neki.

De abban legalább igencsak a miép retorikájára rímel a pofa, hogy szerinte a vállalkozó az egyben adócsaló is, merthogy minimálbérre van bejelentve, de félmillát visz haza.

Előzmény: BoRó (5)
blll Creative Commons License 2005.10.25 0 0 6
Dehogynem, hiszen a munkaber helyett (ami utan sok tebet kell fizetni) gyakorlatilag a koltsegvetesbol kapnak tamogatast (azt eppen az AFA.bol) !
Előzmény: Antisystem (3)
BoRó Creative Commons License 2005.10.25 0 0 5
No, annyit már látok, hogy téged sem az eszedért szeretnek. :-) Összeszedjem az összes jogszabályi és egyéb tévedésedet, amit sikerült a rövidke topicindítóban elkövetned?
Előzmény: AntiAngel (-)
Fine Tune Creative Commons License 2005.10.25 0 0 4

Hülye MSZP szavazók, fizessenek csak:)

Antisystem Creative Commons License 2005.10.25 0 0 3

Az EVA-nak a TB-hoz semmi köze...

ÜdV

Előzmény: blll (1)
ooloo Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2
Gratula. :)
Előzmény: Törölt nick (0)
blll Creative Commons License 2005.10.25 0 0 1
Ez az EVA-val bej0tt nem ?
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.25 0 0 0
jé, egy nullás!
AntiAngel Creative Commons License 2002.04.08 0 0 topiknyitó
Mindenki annak örül most, hogy a MSZP hatalomra kerülésével adómentessé válik teljesen a minimálbér! Teljesen elfelejti mindenki, hogy a vállalkozók nagy része hajszálpontosan ennyire van bejelentve! A Horn kormány alatt ezek az adócsalók alig fizették be a TB-nek azon összegnek a harmadát, amennyibe az egészségügyi ellátásuk került!
Tegyük fel, adott valaki, aki 55 ezer Ft-ot keres, mint mondjuk kórházi alkalmazott, vagy múzeumőr. Ez után már fizetnie kell minden közterhet. A félmilliót hazavivő, de papíron csak 50 ezret kereső vállalkozók helyett EZEK fognak tejelni. Helyettük is! Ennyit az esélyegyenlőségről!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!