Keresés

Részletes keresés

mAGUS Creative Commons License 2002.04.08 0 0 4
En utáltam az MDF-et mindig, mert tehetségtelen politikusok voltak. De most fáj a dolog mert a lehetoseg nekik all, hogy a jobboldali part legyenek. Most nincs ilyen. Fidesz van. Azt meg majd latjuk meg a balkozepen is, meglatjatok.
Előzmény: Ugor (2)
Little Boy Creative Commons License 2002.04.08 0 0 3
Az "utolsó jobb párt" nem most halt meg, hanem valamikor az elmúlt négy évben. Azon belül talán előbb, talán később. És ezt Ibolya is tudja. A Fidesz vereségbeszédénél, amikor rá került sor, annyiszor hangoztatta, hogy "én, az MDF elnökeként", hogy nyilvánvaló, ő is észrevette, nem sokáig dicsekedhet ezzel. Ő most már a Fidesz MDF nevű alosztályának igazgatója. Ez maradt neki.

Tisztelettel mindenki iránt
LB

Előzmény: mAGUS (-)
Ugor Creative Commons License 2002.04.08 0 0 2
A baj csak az, hogy sohasem voltak jó politikusaik. Ez ugyanis nem egy politikai párt. Ugor (az egykori 293-as sz. MDF tagsági könyv egykori tulajdonosa)
Előzmény: Zalancelot (1)
Zalancelot Creative Commons License 2002.04.08 0 0 1
Szerintem sem kell még leírni, hiszen igaz mit írtál, most több képviselőjük lesz mint 98-ban.
Sőt 90-ben sem volt több az első forduló után és a végén 164 lett!
:-))))
Előzmény: pert1 (0)
pert1 Creative Commons License 2002.04.08 0 0 0
Még talán nem szorulnak mesterséges lélegeztetésre, lehet, hogy most több képviselőjük lesz,
mint az előző ciklusban, ráadásul ha véletlenül ellenzékben kell lejátszaniuk a következő
négy évet, akkor akár a Fidesztől független politikát is folytathatnak ha akarnak.
Előzmény: mAGUS (-)
mAGUS Creative Commons License 2002.04.08 0 0 topiknyitó
Szegény nagyságos asszony tényleg nem tudja, hogy kicsinálta a pártját végleg? Most már nincs jobb oldal csak Fidesz. Ez a választás egyik f? eredménye.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!