Lehulyezed a valasztokat ha nem tetszik amit csinalnak? Celravezeto...
Tudod, ugyanok voltak akik az Orban kormanyt megszavaztak. 4 ev alatt nem is ok hulyultek meg. :)
Azt nem értem, hogy miért örülsz annak, hogy azok, akik az országot csödbe vitték a 80-as évek végére most megint bizalmat kaptak? Ez számomra teljesen érthetetlen. Ott vannak a többi baloldali pártok... Bár sajnos ismervén egy jó pár színvolnaltalan ember gondolkodását... hát nem csodálkozom az eredményen! :-((
MP 1942-ben született, így csak 1960-ban volt módja betölteni a 18-at, ráadásul a szemétje 1966-ig tovább is tanult a közgázon, így egyáltalán nem valószínű, hogy az ötvenes években vagyonelkobzásról rendelkezett volna.
Na most ezzel én nem azt akarom mondani, hogy egy hazug disznó vagy, csak felhívnám a figyelmedet, hogy van itt egy topic fenntartva az ilyen "jóhiszemű tévedések" korrigálására...
Én újabb dokumentumokkal gyarapítanám a Terror Házát. Egyik ismerősömnek állítólag megvan az ötvenes években keltezett a családjuk vagyonelkobzását elrendelő határozat.
Mi legyen a Medgyessy kormany neve? Ha az Orban-Torgyan kormany lehetett polgari, akkor ez mi legyen? A kozakarat kormanya? Vagy csak Medgyessy kormany mindenfele raagatott PR jelzo nelkul?
Mik legyenek az elso intezkedesek?
En peldaul leszednem a francos keretet az Andrassy-uton a Hazrol. Magat a helyet meghagynam, mindenfele valtoztatas nelkul, de keretnek mennie kell meg a turistaszezon elott.