Keresés

Részletes keresés

Innercity folk Creative Commons License 2002.04.08 0 0 8
Lehulyezed a valasztokat ha nem tetszik amit csinalnak? Celravezeto...
Tudod, ugyanok voltak akik az Orban kormanyt megszavaztak. 4 ev alatt nem is ok hulyultek meg. :)

Nos, OIK-val mi legyen?

Előzmény: Al_Hazared (7)
Al_Hazared Creative Commons License 2002.04.08 0 0 7
Azt nem értem, hogy miért örülsz annak, hogy azok, akik az országot csödbe vitték a 80-as évek végére most megint bizalmat kaptak? Ez számomra teljesen érthetetlen. Ott vannak a többi baloldali pártok... Bár sajnos ismervén egy jó pár színvolnaltalan ember gondolkodását... hát nem csodálkozom az eredményen! :-((
Előzmény: Innercity folk (5)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.08 0 0 6
Kedves Venyerin!

Én nem szóltam MP-ről. Még azt sem mondtam, hogy az aláíró mai politikai szereplő. És a pártállást sem neveztem meg. :-)

Csak arra utaltam, hogy lehetnek még dokumentumok, amelyeknek juthat egy vitrin a terror házában.

Üdv.
ResetGomb

Előzmény: Venyerin (4)
Innercity folk Creative Commons License 2002.04.08 0 0 5
Komolyan mondom, buszkebb vagyok tegnap ota arra hogy magyar vagyok, mint eddig valaha. Jo erzes egy erett, felnott nemzet reszenek lenni. :)

Mi legyen a Sandor-palotaval?

Abban is benne van vagy 3 milliard, valamire hasznalni kene.

Előzmény: big-lesz (3)
Venyerin Creative Commons License 2002.04.08 0 0 4
Kedves ResetGomb,

MP 1942-ben született, így csak 1960-ban volt módja betölteni a 18-at, ráadásul a szemétje 1966-ig tovább is tanult a közgázon, így egyáltalán nem valószínű, hogy az ötvenes években vagyonelkobzásról rendelkezett volna.

Na most ezzel én nem azt akarom mondani, hogy egy hazug disznó vagy, csak felhívnám a figyelmedet, hogy van itt egy topic fenntartva az ilyen "jóhiszemű tévedések" korrigálására...

Előzmény: Törölt nick (0)
big-lesz Creative Commons License 2002.04.08 0 0 3
"Ha az Orban-Torgyan kormany lehetett polgári"

Csak a nevében,
kedves Inter! :o)

Most megtapasztalhatjuk,
milyen is valójában egy polgári kormány...
:o)))
big

Előzmény: Innercity folk (-)
Zsiger Creative Commons License 2002.04.08 0 0 2
Igazad van ! A francos keretet Mariska hazara szereltetnem at, mert az Andrassy uton esztetikailag kozszemeremserto !
Harpoon Creative Commons License 2002.04.08 0 0 1
Csak nem Medgyessy Peter?!
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.08 0 0 0
Én újabb dokumentumokkal gyarapítanám a Terror Házát. Egyik ismerősömnek állítólag megvan az ötvenes években keltezett a családjuk vagyonelkobzását elrendelő határozat.

Az aláírás érdekes rajta. :-)

Innercity folk Creative Commons License 2002.04.08 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Mi legyen a Medgyessy kormany neve? Ha az Orban-Torgyan kormany lehetett polgari, akkor ez mi legyen? A kozakarat kormanya? Vagy csak Medgyessy kormany mindenfele raagatott PR jelzo nelkul?

Mik legyenek az elso intezkedesek?

En peldaul leszednem a francos keretet az Andrassy-uton a Hazrol. Magat a helyet meghagynam, mindenfele valtoztatas nelkul, de keretnek mennie kell meg a turistaszezon elott.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!