Keresés

Részletes keresés

Sarkany Creative Commons License 2006.10.25 0 0 49

Nekem is csak jó tapasztalataim vannak vele, kivéve a driver problémát, ami gyártói trehányság, de a kártya minőségét nem befolyásolja, szerencsére.

 

Nagyon jó minőségben digitalizáltam be a kártya segítségével régi videókat. Próbáld ki. Csatlakoztasd az antennát a videon keresztül és hangold be a videocsatornát (chanel: 38 Frequency:607.250 MHz).

 

Egy digitalizáló kártya is drágább ennél a kártyánál, miközben ez TV-t is vesz. :)

Előzmény: lotty(TDK) (48)
lotty(TDK) Creative Commons License 2006.10.25 0 0 48
Igen, köszönöm, új driver tényleg kellett.... beüzemeltem, meg vagyok vele elégedve.
Előzmény: Sarkany (47)
Sarkany Creative Commons License 2006.10.25 0 0 47

Jó a kártya, csak a driverei nem minden esetben használhatók Windows XP SP2 alatt. Az alábbi linkről letölthetők a megfelelő driverek:

 

http://www.pinnaclesys.hu/

Előzmény: lotty(TDK) (46)
lotty(TDK) Creative Commons License 2006.10.01 0 0 46
Pinnacle PCTV Stereo XE PCI TV tuner - erről van-e valakinek tapasztalata? Igaz távirányító nincs hozzá, de 5000 Ft alatt van az ára.
Bazsika_ Creative Commons License 2006.09.24 0 0 45
Nekem is hasonló problémám van pctv stereo-val, de még nem találtam konkrét megoldást, esetleg próbálj a driverekkel variálni, vagy usb drivert frissíteni.
Előzmény: sellei (39)
Bazsika_ Creative Commons License 2006.09.24 0 0 44
Szerintem egyszerűbb megoldás ha veszel egy használt, komolyabb magnódecket, és azt kötöd direkt a hangkártyára, felveszed wavba és azt írod ki cdre, sokkal jobb minőségben fognak szólni mintha a mikrogagyival csinálnád.
Előzmény: horgosii (42)
Alex982 Creative Commons License 2006.09.21 0 0 43
Hali!

Van valakinek InnoDV USBTV2! tunerja?
Milyen?
horgosii Creative Commons License 2006.06.11 0 0 42

Szevasztok!

 Ez lehet hogy off lesz, legalábbis egy része, de az SD kártya problémára nem találtam megfelelő topic-ot. Annyí tartozik ide, hogy vettem egy olcsó Tv kártyát a gépembe, azzal a céllal, hogy a Vhs kazetta felvételeim javát digitalizáljam és kiírjam CD-re, vagy DVD-re. A kérdés ami ebbe a topic-ba tartozik: Találok-e valahol részletes leírást (lépésenként) a digitalizálás-kiírás műveletről, ugyanez a kérdés a többszáz URH-ról felvett magnókazetta felvételemmel kapcsolatban is.

Most jön az a probléma amihez nem találtam topic-ot:

 
Van vagy hatszáz magnókazettám, a legtöbbje a Bartókról felvett jazz, a márványteremből, amit nem adtak ki hanghordozón soha, azonkívül sok bemutatóműsor, jazz lemezekről, amit nem tudnék megvenni, mert csóró vagyok, van még sok jó rádiójáték, szinházi előadás, vers.
A minihifi, Panasonic SC PM-71SD, amit vettem nemrég, a magnó mellett SD kártyára is tud rögzíteni URH-ról és a saját magnójáról is. Vettem egy Magix MP3 maker 10 deluxe konvertálószoftvert, mert ez a kutya minihifi az SD kártyára csak AAC módban tud felvenni, de a CD játszója nem tud bánni az AAC-vel, az MP3-al igen. Tehát, ha ki akarom írni a magnókazettáim javát és az ezután már SD kártyára felvett rádióműsorokat MP3-ban CD-re, amit már le fog játszani a minihifi CD játszója, az AAC-ben felvett anyagot át kell konvertálnom a Magix szoftverrel MP3-ba. PC van, benne a DVD író, vettem kártyaolvasót, a Magix szoftvert feltelepítettem, tehát a hardver része a dolognak sinen. Most jön a meglepetés, legalábbis számomra, meg a nyolc emberke számára, aki eddig próbált segíteni nekem. Nem látja a számítógép az SD kártya adatait! Bármi mást át lehet küldeni az SD kártyáról a merevlemezre, de amit a MINIHIFI vett fel, azt nem!  Az ismeretségi köröm számítógépgurujai már felsültek a problémával. Elvittem a cuccot PC boltba is, ahol javítást is vállalnak, tehát feltételezem van szakértelem, de ott sem találtak megoldást. Ha van valaki közülletek aki tud megoldást erre a végül is számítástechnikai problémára, kérem segítsen!

pandor Creative Commons License 2006.06.10 0 0 41
Sziasztok
Eladó egy év eleji ASUS mycinema p7131 kártya új állapotban. Tapasztalat nincs vele, mert vásárlás után (sajnos CSAK akkor) más megoldást választottam...
Ár: 6000 Ft
Email: pandor kukac dpg pont hu
hupy Creative Commons License 2006.05.26 0 0 40

Sziasztok!

 Lenne egy kérdésem!

Mi a különbség a Leadtek TV2000 Expert Tv tuner és az "expert " nélküli tunerkártya között?

sellei Creative Commons License 2006.05.21 0 0 39

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni egy USB-s Pinnacle PCTV 310e tv-tunerrel kapcsolatban. A kép jó, de a hang recseg, kerreg adónként változó intenzitással. Egy példány már visszament a nagykerbe, ahol bevizsgálás után adtak egy újat, amivel szintén ez a probléma. Nem hiszem, hogy ez is rossz lenne.

Az egyik gépet újratelepítettem (XP SP2), csak a szükséges driverek vannak fent.

Nincs kodekcsomag, antivírus, gyakorlatilag más szofver ne fut a gépen. 

Német PAL-B van  beállítva, de a más normával is rossz a hang. Kipróbáltam egy ChrisTV nevű programmal is, ugyanaz a helyzet. Több gépen is próbálva volt és mindegyiken rossz. Mi lehet az oka?

Bocs ha hosszú voltam!

Köszi sellei

Yag.. Creative Commons License 2006.05.03 0 0 38
Üdv Minden Tv kártyásnak!

Ahogy látom elég sokatoknak forog a gépében ez a Leadtek WinFast TV-2000 XP Expert kártya . Hát nekem is ez jutott.
Összegyült pár kérdésem így a használata közben hátha nektek már több tapasztalatok van ebben a digizési folyamatban :)))

Alább olvastam a hang mizériákat, nemszól CD-player kimenetre kell állítani stb. Ezt én is végig babráltam ... sikerült kitalálni mi hogy működik. Igaz az alap hang TV formátumban elég zajos ... de a felvételen nem gáz ott már megszűnik.

Érdekelne tapasztalat hogy ti milyen formátumba rögzítetek műsorokat.
Alapvetően műholdról veszem az adást egy beltéri egység koax kimenetéről vezetem át a gépre a képet. Kicsit paszteles enyhén softos képpel. Igaz a monitorom csak 60Hz en fut. Jellemzően Mpeg-1 formátumot lőttem be magamnak de kacérkodok az Mpeg-2vel is, csak az kicsit nagyobb méretre tömörít. Az eddigi tömörítési ráta amit elértem vagy amit jónak gondolok az Mpeg-1 - VCD formátum 1 perc/10Mb.
A többi fájl formátum ennél csak nagyobbat eredményez. Tehát felejtős. Így egy 60 perces műsor kb 550-600 MB ra jön ki.
Lehet ennél kissebbet csinálni jelentősebb minőségromlás nélkül ? Az is megfordult a fejemben hogy avi-ra kellene konvertálni de ami a programban van az tömörítetlen avi formátum 1 óra 4.3 Giga... ez gáz.

Az alapvető célom ( mint sokatoknak gondolom ) hogy DVD-re írjam vissza a kinyert és Mpeg formátumba felvett műsorokat (vagy avi) . Ezek jellemzően dokumentum filmek (ViasatHistory-Explorer-NatGeo stb.) elég sok lesz egy idő után mert adják dögivel. (Alig bírom követni és programozni a shedulet, hogy mikor mit vegyen fel.)
Elsődleges műveletként az időzítésből adódó feleslegek levágása adódott. Kicsit időigényes.

Van valami egyszerü megoldás arra valami viszonylag gyors, hogy levágom a felvétel elejét, végét és mentem vagy mindig kb valós időben kell megvárnom hogy lementi a műsort ? Most a saját progiját használom azt a DVD editort ami volt a dobozába. A sallangok levágására tőkéletes. Virtuál Dub-ot is próbálgatom.
Érdemes szerintetek azzal kínlódnom hogy Aviban tegyem a fájlokat vagy semmi értelme mert az Mpeg is tőkéletes a tárolást és asztali DVD-vel való lejátszást tekintve ?
Lehet-e valami szűrőt használni valamilyen konvertálóban vagy magában a Leadtek WinFastban hogy élesebb csúnyábban kifejezve sharp-osabb legyen a kép ?

Tegnap tettem egy próbát vissza írtam DVD-re a műsorokat és meglepődtem hogy a kép majdnem olyan minőség mintha éppen az élő műsort nézném. Ez kellemes csalódás volt bevallom rosszabbra számítottam. Ha jobban kukkolm akkor veszek észre pár hibát de ez nem szembetűnő.

Megfordult a fejemben hogy a régi VHS felvételeket is visszadigizem a kártya S-Video kimenetelén keresztül ( filmek, családi videók) De.
Ami volt benne a csatlakozó kábel nem megy bele.
A kártyába ilyen menne bele. A kártyába ilyen menne bele.

De nekem csak ilyent adtak hozzá. Dobozban volt. Dobozos

Nyilván most mehetek a boltba és vehetek egy olyan kábelt. nemgond Megoldom.
Ha mindez meg is van. Elvárható a kártyától hogy hasonló képet rögzítsen a VHS digizés közben mint a műholdról levett tv-műsor ? Leszámítva a videó kazi saját minőségét.
Végül az utsó kérdés: ha ezen a furi S-video ( Vivo? ) kábelen keresztül kötném össze a műholdvevőt a koax helyett javulna e a képminőség a tv felvétel tekintetében ?

Ennyi lenne mára a tapasztalatszerző kérdés halmazom.
Előre is köszi a válaszokat.

üdv
Yag.
cockerspaniel Creative Commons License 2006.04.17 0 0 37
hang megvan germany-ra kell állitani a régiót text nics segéljen aki tud
cockerspaniel Creative Commons License 2006.04.16 0 0 36
segitsen aki tud PLEXTOR PX-TV402u kép van de a hang nem minden csatornán
van amit összeolvastam Secam D pal B UPC hálozaton vagyok

Ha vki tud megoldást segitsen Kösz
Vgyuri Creative Commons License 2006.04.04 0 0 35

Véletlenül rájöttem, az egér jobb gombján van, a menükben viszont sehol.

 

Előzmény: Vgyuri (33)
Vgyuri Creative Commons License 2006.04.03 0 0 34

Pardon, tuner kártyámon. (Bár digitalizálásra is használom.)

 

Előzmény: Vgyuri (33)
Vgyuri Creative Commons License 2006.04.02 0 0 33

Leadtek 2000XP digitalizáló kártyámin sikerült valahogy 16:9 szélesvásznú képre átállnim, de nem tudom hogyan, mert sehol a konfigurációban vagy a távvezérlőn ilyen funkciót nem találok, vagy vaksi vagyok.

 

Tudnátok segíteni, hogy állhatnék vissza 4:3-ra.

 

lkbeat Creative Commons License 2006.03.01 0 0 32
Sziasztok! VHS digitalizálásnál a tv-tunerkártyámmal gyönyörű minőséget produkáltam, kivéve a hangelcsúszást.

Ebben a 20 körüli kategóriában nézegetem digitalizáló kártyákat, ami divx-re is képes megfelelő minőségben. Kérdésem az lenne, hogy itt mi a garancia, hogy nem fog elcsúszni a hang, mivel nem olvastam egyiknél se, hogy fel lenne ruházva TBC (idő alap korrektor) –ral, ami az elcsúszást kiküszöböli! ?

 

Ezeket ajánlották:

 

PX-M402U

http://www.plextor-europe.com/products/px-m402u.asp?choice=ConvertX%20PX-M402U

 

Pinnacle Studio 500 PCI

http://www.argep.hu/product_374054.html

Vgyuri Creative Commons License 2006.02.27 0 0 31

Heuréka!!!!

 

Most már tudom, mi a baj a tv tunerkártya digitalizálási használatánál. Ebbe még ezután más is belefuthat, jó lesz vigyázni. A hiba nem a tunerkártyában van, hanem a hangkártya körül. A tunerkártyát általában hangilag az alaplapi vagy külső hangkártya házon belüli csatlakozójára javasolja bedugni a vele adott kis madzaggal a gyártó. Ennek a csatlakozónak a neve azonban a hangkrátya vagy alaplap gyártójától függően más a megnevezése. Az Asus alaplapokon, meg állitólag még sok helyen Aux, régebbi dolgoknál CDplayer (eredetileg amiatt lett kitalálva). A külső LiniIn természetesen a LineIn.

 

A Leadtek200XP tunerkártya konfigurációjában a Volume controll portra ennek megfelelően az Aux-ot vagy a CDplayert kell írni. A Capture audio  port viszont,  ha az antennáról vett műsort akarod felvenni, akkor az Aux-ot vagy a CDplayer az előbbiek szerint, és a LineIn, ha a hangkártya külső csatlakozójára jön a hang pl. egy videóból.

 

Hogy melyik kell, azt legegyszerübben kisérleti úton lehet megtudni. Ha szól a műsor, (vagy éppenhogy nem) akkor be kell hívni a Windows hangerőszabályozóját és végig kell próbálni a csatornánkénti hangerőszabályozókat. Amelyik hatásos lesz, azt kell beírni a tunerkártya konfigurációjára. Természetesen ez más, ha a tuner műsorát rögzítjük, és más, ha külső videóét.

 

Vgyuri Creative Commons License 2006.01.31 0 0 30

Egy világ omlott össze bennem. Azt hittem, hogy rászóltál a frankóra a kártya belső hangerőszabályozásával. Mivel az nekem nem hatásos, nem tudtam, hol hagytam, és a guta ütött volna meg, ha a hang azért nem lenne felvéve, mert nuláán van. De nem azon van, hanem fullon.

 

Mivel én a koaxról veszek fel, az adás hangját a tuner kártya szedi le. Persze nem tudom, hogy belül hogy megy a forgalom, csak az az érzésem, hogy most ahogy megvan, minden különösebb kezelés nélkül kitolja a line-out vonalán át a hangkártyára ezért megy egyáltalán. Valószinüleg az lenne a normális, hogy még be kellene vinni a saját vezérlésébe is, ami részben hangerő-szabályoz, részben pedig hangfájlt csinál a felvételből és ez a rész hiányzik.

 

Egy dolgot kérnék, csinálj egy screen shotot a capture controll beállításaidról, hagy hasonlítsam össze az enyémmel.

 

 

Előzmény: kenickie (28)
Kevin Creative Commons License 2006.01.27 0 0 29

Elkelt.

 

Előzmény: Kevin (23)
kenickie Creative Commons License 2006.01.27 0 0 28

Vgyuri: Ezekkel a hibákkal nem találkoztam...

 

Pedig nálam egy darabig futott alaplapi hangkártyával is, de azt nagyon gyorsan "lecseréltem" mert szoftveresen vezérelte a 3 db jack be-kimenetet, hogy éppen mik legyenek. Szóval ha 4 hangfalt akartam ráköti akkor le kellett mondanom a line-inről, ha 5.1-es hangfalszettet, akkor a mic inről is... - És ez idegesített.  - Jelenleg SoundBlaster Live-ot használok.

 

A Tv kártyát, a kártyához adott külső kábelellel csatlakoztattam. - úgy ahogy azt a Quick Installation guide írta.

A "TV-műsort" nem a koax-bemeneten szoktam nézni, ill. rögzíteni - hanem videón keresztül. tapasztalataim szerint így sokkal jobb a képminőség, mert nálunk speciál - habár csillagpontos, meg digitális kábeltévé rendszer van, elég gyenge jel jön rajta. Még a tévével sem tudok minden adót kristálytisztán befogni, nemhogy ezzel a vacak tunnerel. Hál az égnek a videó erősítője kicsit rendbe rakja a képet...

Tehát a jel nálam a tunnerkártya Video In-jére megy RCA kábelen keresztül, A hang pedig az audio in-jére. - csak ilyenkor oda kell figyelni, hogy ne jelenjen meg semmiféle OSD-s baromság a Videón! - Ami manapság sajnos egyre elkerülhetetlenebb, mert igentisztelt gyártók a videók minden fontos közlését OSD-ben oldják meg...

 

Még annyit hozzá, hogy én mindig a gyárilag beálított "capture format" "szabványokat" használom... - Szóval nem kísérletezek más audió/videó codec használatával...

 

"max" hangerőn 98-100%-on szoktam rögzíteni a hangot. Felvétel közben sohasem szoktam lehalkítani. Különben a Tv-t, kéne később felhangosítani... Hiszen az 100% a TV-hez van mérve, nem a számítógép hangfalaihoz.... - Ha a Leadtek digitalizáló progijában növeled illetve csökkented a hangerőt, akkor az egyszerre módosítja a lejátszás és a felvétel hangerejét is... - legalábbis nálam így működik.

 Az általad említett hiba oka szerintem - a hangkártyában keresendő - hiszen a hanggal kapcsolatos munkákat minden esetben az végzi, nem pedig a tunner. Az maximum csak szinkronba rakja a képpel... - már amikor... (mert ugye ez nem egy professzionális digitalizáló kártya, hanem csak egy TV tuner.)

 

Én rögzítettem úgy is videót, hogy a hang nem a Tv-kártyába ment, hanem a hangkártya mic-in-jébe - és nekem úgy is sikerült hangot+képet felvenni. - szóval az fix, hogy a hang felvételéért a hangkártya a felelős.

Ne kérdezd, hogy nálad  pontosan mi lehet a bibi, annyira nem értek hozzá. Az is lehet, hogy egyszerűen csak nem szeretik egymást. 

 

De ha a "A kártyán levő hangerőszabályozó nem hatásos" - akkor előfordulhat, hogy nem is jelöli ki a hangkártya line-injét, vagy mic-injét (attól függ melyiket használod) felvételre.... (Ezt az enyém automatikusan megcsinálja...) - mert ha nézés közben van hang, akkor ott kábelezési hiba biztos, hogy nem lehet.... - Nézd meg a windows hangkeverő progijában, hogy felvétel alatt mi van kijelölve... a FELVÉTELHEZ - nem a lejátszáshoz!

Ha hangot egyébként tudsz rögzíteni máshonnan, más progival pl. mikrofonról. Akkor elméletileg itt is mennie kell!

 

Mindenképpen javaslom, hogy próbáld ki másik hangkártyával is - ami nem alaplapi. Ha azzal sem műkszik, akkor elképzelhető, hogy mégiscsak a tunnerben van valami bibi... - (vagy a progijában(?)  bár az elvileg gyári és hiba nem lehet benne)

 

(Profibb, kifejezetten digitalizáló kártyák esetében hallottam olyanról is, hogy az alaplap nem szerette a kártyát - de ez esetekben egyáltalán nem  is működött...)

 

 

 

szjozsi79 Creative Commons License 2006.01.26 0 0 27

Digitális műholdvevő kérdés:

 

van egy bizonyos Strong SRT 4356 PVR típusú digitális műholdvevő beltéri egység, amely 40GB-s beépített merevlemezzel rendelkezik felvételhez. A kérdésem annyi, hogy lehet átvinni az adatokat számítógépre. A burkolat nem megbontható, mert az a jótállás megszűnésével jár, más módon nem lehet kivenni a merevlemezt. Kimenet pedig SPDIF van. Ezen keresztül lehetne átvinni a PC-re? Milyen kártya kell a PC-be?

 

Vgyuri Creative Commons License 2006.01.25 0 0 26

Szervusztok!

 

Van egy Leadtek 2000XP tévétuner kártyám, XP professzionális rendszer alatt fut egy ASUS A8N8X-X alalplapos gépben (alaplapon levő hangkártya). A hang belső madzagon megy át a tuner kártyáról az alaplap belső line-in csatlakozójára. 

 

3 hiba van, aminek a gyökere valószinűleg egy helyen van.

 

1. A kártyán levő hangerőszabályozó nem hatásos, mindíg max. hangerőn van, csak Windows globális hangerőszabályozója működik, meg természetesen a hangfalé.

 

2. TV műsort felvéve a hangot nem veszi fel.

 

3. Ha videoról akarok átjátszani (digizni) a kárty segítségével úgy, hogy a kép a tunerkártya video-in aljazatára megy, a hang meg a hangkártya külső line-injére, a műsort látom-hallom, de a felvételen nincs hang, úgyanúgy, mintha a tv-műsort akarnám felvenni a Capture-rel.

 

A konfiguráció beáálításnál az audio csatornaként a line-in van megadva értelemszerűen, de körbe próbáltam a többit is, nem változott.

 

Van valakinek valami ötlete?

 

Írtam 2 emailt is a központi tajvani szerviz cimre, le se sz....tak.

 

Hpisti Creative Commons License 2006.01.24 0 0 25

Segítség!!!

 

Pinnacle PCTV Pro kártyám van és a problémám a következő:

MPEG2 Decoder online aktiválása már hónapok óta nem műxik (Pinnacle hazai képviselete is csak széttárja karjait...). Nem tudna valaki egy emilben egy kulcsgenerátorral megdobni? vagy egyéb használható 5lettel...

enginer86 Creative Commons License 2006.01.24 0 0 24

Milyen op rendszer?

 

linux, win, stb?

mert általában a kapott driver cd-ken win driverek, progik vannak...

ha linux alatt akarod, akkor néz körül linuxos fórumokon is....

 

legyen jó sok helyed a hdd-n:-) proci, ram, swap.....  

Előzmény: pandor (22)
Kevin Creative Commons License 2006.01.24 0 0 23

Sziasztok,

 

PixelView PlayTV USB 2. 0 Pro USB csatlakozású külsõ TV tuner/Digitalizáló eszköz, új, eladó. Tuner antenna S- video Kompozit video hang bemenetek, Távszabályzó, szoftverrel, dobozában. 40x magasabb adatatvitel, mint a sima USB Pro valtozatnal. Notebook-hoz is idealis.

 

Ara: 13.900Ft.

 

(Bolti ár: 25 ezer ft. )

 

Érdeklõdni mail- ben lehet: kmcvie@hotmail.com

pandor Creative Commons License 2005.08.15 0 0 22

Sziasztok
 
A napokban vásárolok egy alapkategóriás (kb. 10e+áfa) TV/FM tuner kártyát, a következő típusok kerültek képbe:

 

-Leadtek WinFast TV-2000 XP Expert (ill. árban valamivel drágább DV2000 - de a specifikációban nem igazán látom, hogy mi okozza az árkülönbséget, azaz érdemes-e ez utóbbiban gondolkodni)

 

-Hauppauge WinTV-PCI-FM

 

-Asus TV FM Card

 

Fontos az FM opció, mert elsődleges cél rádióadások zajmentes, sztereo(?) minőségben történő rögzítése lenne. (Ezért nincs Pinnacle a listán, ebben az árkategóriában nem kínál modellt FM támogatással.)
Természetesen a TV adások a lehető legjobb minőségben történő vétele/rögzítése is elsődleges (másodlagos :-) szempont.

 

Szívesen vennék bármilyen véleményt, tapasztalatot, külön értékes lenne számomra az olyan tapasztalat mely a felsorolt kártyák közül többet is érint.

A segítséget mindenkinek előre is köszönöm

kenickie Creative Commons License 2005.08.09 0 0 21

A napokban felvetődött egy probléma, aminek nem tudom pontosan az okát....

 

Winfast TV2000 Xp tunerkártyám van. 

 

MSI 845e MAX series (MS-6566E)? alaplap

2 Ghz Celeron proci,

512 Mb Ram,

80Gb vinyó, + egy másik, ami 6 GB

128 Mb Ati Radeon 9600 S, 

LG DVD író (HL-DT-ST-DVDRAM-GSA-4163B)

 

Minden jól műkszik, amíg a hozzá adott progiban az előre definiált  "szabvány" beállításokat használom és vinyóra rögzítek...

Van egy olyan beállítás, ami DVD PAL néven fut ez 6000 kbps és 600 video qualityt használ 720x576-on - mpeg2 video codekkel és mpeg1 audió layerrel...

 

Ha ezt számítógépen játszom le, akkor semmi gond sincs, picit ugyan néha lassul, de nem annyira gáz...

Viszont, ha kiírom DVD-re mpeg formátumban, akkor az asztali DVD lejátszón szaggat... a kép és a hang jó, nagyából szinkronban is van, csak a kép lassabb, mint kéne...

(A VCD PALt simán le tudom játszani az asztali DVD playeren - de annak elég gyenge a képe... )

 

Van egy olyan opció is a progiban, hogy DirectBurn DVD PAL - ez ugyenezeket a beállításokat használja - csak rögtön DVD-VIDEO formátumba menti a DVD lemezre....

Ha az így készült lemezt nyomom be a lejátszóba, akkor a videó ugyanolyan jó minőségű és nem is akadozik, viszont nagyon nincs szinkronban a hanggal.... majd egy perc késés...

(2x-en írható DVD+RW-t használtam...) 

Ugyanez van a Directburn VCD PAL esetében is.... ( 10x-en írható CD-RW-t használtam)

 

Kipróbáltam WinXP Sp2-ön és Win98 SE alatt is... a hiba mindkét esetben jelentkezett...

 

Tudja valaki mi lehet az oka vagy hogy hogyan szüntethető meg?

irjvissza@netposta.net címre kérem a válaszokat....

 

toti941 Creative Commons License 2005.07.11 0 0 20

 

kedves yogibear

 

köszi az infot

 

 elolvastam a vonatkozó cikket ami valóban hasznos infókat tartalmaz

 

 lenne még kérdésem

 hátha te tudod

  azt írja a cikk hogy

 " tesztünkben az ideális otthoni digitalizálót kerestük ..... " stb

 

 HOL LEHET EZT A  TESZTET ELOLVASNI ???

mert én sehol sem találom

 

és azt hiszem ez lenne az igazi

 

toti

Előzmény: yogibear (19)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!