Keresés

Részletes keresés

Józan Polgár Creative Commons License 2002.04.08 0 0 7

fxor:
"ami a polgárokat - állampolgárokat összeköti, összekötheti arra megyónak nincs hatalma."

Ez kétségtelen, hatalma nincs hozzá, de akkor is erre törekszik (elődjével ellentétben), és ez szerintem mindenképpen üdvözlendő. De ha te dacosan eldöntöd előre hogy te azértis "egy hazában de két világban" akarsz élni, az már a te problémád. Én részemről szeretnék itt egy világban élni mindenkivel, aki hagyja.

Előzmény: fxor (4)
DcsabaS_ Creative Commons License 2002.04.08 0 0 6
Kedves fxor,

na ez az látod! Ezért nem lehet a Fidesszel sem együttműködni. Mert nem akarnak együttműködni. Ellenség kell nekik. Nem Medgyesi hatalma kevés, hanem a jószándék kevés a másik oldalon.

Előzmény: fxor (4)
schgy Creative Commons License 2002.04.08 0 0 5
Szerencse, hogy nincs, mert addig és akkor jó, ha nem a mindenkori kormány dönti el, mi köti össze az embereket.
Egyébként a szorgos árokásás ellenére én nem akartam az elmúlt négy évben sem "egy hazában - de két világban élni", épp ezért volt igazán fájdalmas, ami történt az "egészpályás letámadás" meghirdetése óta.
schgy
Előzmény: fxor (4)
fxor Creative Commons License 2002.04.08 0 0 4
"Félreérted Medgyessy mondatát. Ő nem arra céloz, hogy több ami összeköt minket a szoclibbel, hanem arra, hogy több ami összeköt minket, magyar polgárokat egymással. Érted?" értem. nem értem félre. de. ami a polgárokat - állampolgárokat összeköti, összekötheti arra megyónak nincs hatalma. az ő múltjával- és leendő kormányával minden szava hiteltelen. számomra most 4 évig: egy hazában - de két világban élni.
Előzmény: Józan Polgár (3)
Józan Polgár Creative Commons License 2002.04.08 0 0 3
Félreérted Medgyessy mondatát. Ő nem arra céloz, hogy több ami összeköt minket a szoclibbel, hanem arra, hogy több ami összeköt minket, magyar polgárokat egymással. Érted?
Előzmény: fxor (2)
fxor Creative Commons License 2002.04.08 0 0 2
"Az intelligens ember a barátait NEM politikai pártállás alapján válogatja meg. Ugye ebben egyetértesz?" barátokat nem kell ide kavarni - amit írsz trivialitás. megyó: több ami összeköt, mint ami szátválaszt. hál' isten nagyon kevés ami velük összeköt - és rengeteg ami szétválaszt. ez az én mentális, erkölcsi kapaszkodóm - ha zsinórban nyernek akkor is.
Előzmény: Józan Polgár (1)
Józan Polgár Creative Commons License 2002.04.08 0 0 1
Mindkét oldalon vannak parasztok. Balra Kende – jobbra Lovas. Balra Kovács – jobbra Kövér. És még lehetne sorolni. De ennek ellenére több az ami összeköt minket magyarokat, mint ami szétválaszt. Az intelligens ember a barátait NEM politikai pártállás alapján válogatja meg. Ugye ebben egyetértesz?
Előzmény: fxor (0)
fxor Creative Commons License 2002.04.08 0 0 0
engem semmi nem köt össze velük. horn, megyó, kende, kuncze stb. - nincs közös. ez van. hál'isten.:-O
Előzmény: Józan Polgár (-)
Józan Polgár Creative Commons License 2002.04.08 0 0 topiknyitó
Index hírek:

Nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a választások első fordulóját az MSZP megnyerte - jelentette be éjfél után tartott sajtótájékoztatóján Medgyessy Péter. "Választóink kifejezték, hogy ennek a kormánynak mennie kell" - tette hozzá. A szocialisták miniszterelnök-jelöltje elsőként ezt a döntést köszönte meg, majd - mint fogalmazott - ilyen helyzetben megtehetik, az erősebb testvér okán gratulált a Fidesznek is. Ígéretet tett arra, hogy a jelenlegi kormány egyetlen jó ötlete sem vész kárba, a jövő kormánya pedig kötelességének érzi, hogy minden magyar kormánya legyen. Ez vonatkozik a határon túli magyarokra is. Mindezt érvényesíteni is fogják, mert a négy év ellenére sokkal több ami összeköt, mint ami szétválaszt - fogalmazott Medgyessy Péter.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!