Keresés

Részletes keresés

Kovkotel Creative Commons License 2002.04.08 0 0 12
Mi az a modi? (Tényleg nem tudom)
Előzmény: Öszvér hangszerrel (11)
Öszvér hangszerrel Creative Commons License 2002.04.08 0 0 11
Modi, köszi!
Előzmény: Kovkotel (10)
Kovkotel Creative Commons License 2002.04.08 0 0 10
Önvizsgálat, jobboskáim, önvizsgálat! :))) Nem lehet, hogy nem az Istenadta nép a hibás, hanem hőn szeretett pártotok és vezéreitek, amiért eljátszották azt a bizalmat, amit 4 éve kaptak??? Egy picit gondolkodjatok!
Előzmény: Angina Pectoris (8)
juanhu Creative Commons License 2002.04.08 0 0 9
Sokkal kiábrándítóbb a helyzet: ez a félkegyelmű ma a nyerő.
Egyik félkegyelmü után a másik... legyinthetünk is akár.

Erre vevő az istenasta nép.
Ebben tévedsz. Nem erre vevö, hanem a másikra nem. Megint nem az történt, hogy az MSZP-t választották, hanem az, hogy a Fideszt nem.

Előzmény: Angina Pectoris (8)
Angina Pectoris Creative Commons License 2002.04.08 0 0 8
Tévedsz. Sokkal kiábrándítóbb a helyzet: ez a félkegyelmű ma a nyerő. Erre vevő az istenasta nép.
Előzmény: Öszvér hangszerrel (-)
ErniE Creative Commons License 2002.04.08 0 0 7
Sajnos nálunk itt a XXII.-ben már az van.

ErniE

Előzmény: Öszvér hangszerrel (5)
bormester Creative Commons License 2002.04.08 0 0 6
Tévedsz, ez az öszvér nagyon kedves, mint a legtöbb öszvér. Dolgos, igénytelen, jámbor. Csak éppen nem állhatja, ha némely alakok öszvérnek nevezik magukat. Mégiscsak. Az öszvérekre nézve ez sértő. Fel van háborodva.
Előzmény: komasrác (3)
Öszvér hangszerrel Creative Commons License 2002.04.08 0 0 5
Szerintem Buda nagy részén nem lesz gond.
Előzmény: ErniE (4)
ErniE Creative Commons License 2002.04.08 0 0 4
Abszolút osztom a véleményed! Felvettem videóra az MSZP székházban mondottakat, amikor az M1 stúdiója visszakapcsolt Medgyessy beszédére. Az egész család a 4.-5. mondata után egyszerre mondta, hogy "ez nem tud még beszélni sem!". Mondjuk ez az érzés már pénteken este kialakult bennem, de most abszolút meg lettem róla győzvődve. Minden mondata után hagyta, hogy tapsoljanak. Igazából nem is ez volt az a szúró pont a szememben, hanem inkább az, hogy nem tud egyáltalán helyesen hangsúlyozni. Minden mondat után (amikor tapsoltak (esetleg intésre)) belenézett a kis szövegébe, amit lehet hogy még nem is maga vetett papírra! Ez azért elég durva! Amikor Orbán a Fidesz székházban beszédet mondott, nem nézett semmilyen papírba csak úgy jöttek magából a bővített mondatok helyes hanglejtéssel megspékelve. Ő legalább tud magyarul beszélni! Már csak abban lehet reménykedni, hogy ha Medgyessy lesz a miniszterelnök, 4 év alatt megtanul helyesen magyarul beszélni. Ha másért nem, hát azért hogy leköszönjön majd 2006-ban. Megjegyezném Kovács László azért magasan Medgyessy felett van a véleménynyilvánításban. Igaz ő piszkosul jól tud csúsztatni.

Ami még feltűnt: nem tudom elhinni, hogy Budapesten (aki már bejutott) mind MSZP-s legyen. Az eddigi Fidesz-es emberek mind meghaltak volna? Szerintem valami történhetett... Hogy mi, azt nem tudom.

ErniE

Előzmény: Öszvér hangszerrel (-)
komasrác Creative Commons License 2002.04.08 0 0 3
Ha megnézem ezt a képet petiről azt mondom NYERNÜNK KELL!!! Tudom O.V. se sokkal szebb de mégse egy állat.
Öszvér hangszerrel Creative Commons License 2002.04.08 0 0 1
Az mszp és az szdsz erős embereinek persze jól jön egy ilyen, papírfecnik, súgások, bátorító tekintetek és vastaps nélkül összecsukló bábuarc, de a tétre menő meccseken hogyan tudná egy ilyen kaliberü alak az ország érdekeit képviselni?
lenolaj Creative Commons License 2002.04.08 0 0 0
eleg snassz vagy.. van olyan, hogy -0?
Előzmény: Öszvér hangszerrel (-)
Öszvér hangszerrel Creative Commons License 2002.04.08 0 0 topiknyitó
Medgyessynek nem csak a szavaival, a szerepléseivel, de a gondolataival is baj van. Mindezt a vele készített majd két tucat interjú elolvasása, illetve megnézése után állítom. Úgy érzem, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje nemcsak, hogy tájékozatlan, felkészületlen, de kifejezetten zavarodott gondolatai vannak.

Egy ilyen ember képviselje hazánk érdekeit a külporondon?

Sokatmondó volt, amint a szocik Kováccsal kezdték a sajtótájékoztató, aztán jött Katica, s csak utána Pepi. Elmondott egy-két papírra vetett tőmondatot, közben többször is zavartnak, idegesnek tűnt. Volt mosoly persze, vastapssal, de tagadhatatlan volt a zavar.

Ha Pepit eldugják a szavazás második fordulójáig, a szocik jó eséllyel futhatnak neki a választásnak. Ha Pepi belelendül a szereplésbe, az komoly kockázattal is járhat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!