Keresés

Részletes keresés

NMI Creative Commons License 2002.04.08 0 0 4
Bokros-csomag országmentő voltában akkor hinnék, ha nem jutott volna ugyanakkor rengeteg százmilliárd a szervezett bűnözésnek, kb. ugyanakkor volt olajügyek és áfa-csalások formájában. A Széchenyi-tervet pedig (te szavaiddal élve) igazi komcsi dotációs intézménynek tartom. Sok ember adóbefizetését odaadjuk néhány embernek, vállalatnak. Egy adócsökkentést szélesebb körűnek és igazságosabbnak éreznék, mert az állam igen rossz hatásfokkal osztja el újra a beszedett pénzt, különösen egy ilyen fejlett korrupcióval rendelkező országban. Vannak hírek olyan magánvállalkozásról, amelyik 600 milliót kapott a Széchenyi-tervből. Porhintés, korrupció, semmi más.
Előzmény: Buratínó (0)
Björn N. Frantz Creative Commons License 2002.04.08 0 0 3
Egyébként fél-egy év osztogatás-fosztogatás jön, utána jön majd a böjtölés. Persze a csúnya pazarló fidesz kormány lesz az oka...
Björn N. Frantz Creative Commons License 2002.04.08 0 0 2
Bokrost már felkérte Medgyessy kormánytanácsadónak. Pénzügyminiszternek akarta, de erről lebeszélték.
MGperY Creative Commons License 2002.04.08 0 0 1
lászló csaba.
csomagról meg a MEH meg a országimázs központ jut eszembe: ezek csomagolhatnak és menjenek szépen vmi rendes állásba.
Előzmény: NMI (-)
Buratínó Creative Commons License 2002.04.08 0 0 0
Sajna, a Bokros csomag nélkül nem lett volna Széchenyi-terv sem. A csomag nem volt isteni vagy ördögi, csak szükségszerű, még ha kegyetlennek is tűnt. Érdekes, hogy a komcsi szóval leginkább dobálózó pártok negatív példaként emlegetnek egy olyan fogalmat, amely egy igazi komcsi dotációs intézményt szüntetett meg.
Előzmény: NMI (-)
NMI Creative Commons License 2002.04.08 0 0 topiknyitó
Merthogy lesz, az biztos.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!