Keresés

Részletes keresés

Total-brutal Creative Commons License 2002.04.07 0 0 2
Kedves pvcpadlo,
Azt nem feltélezem, hogy ennyire sötét van felétek, inkább most azt feltételezem, hogy az igaz szavak súlyával nem vagy még tisztában.
Persze lehet az is, hogy még csak zsebkendős sorban leledzel, avagy gőzöd nincs arról, hogy mi a szegénység, hogy mit jelent valójában éhezni, s hogy mi is az amit félelemnek hív az, aki ezt már mondjuk koránál fogva meg is tapasztalta.
- Fujj!
Szégyelld magad a párttársad helyett is!
timi182 Creative Commons License 2002.04.07 0 0 1
Ha ezen a véresszáju kovácson mulna, visszaállitaná a terrorházát eredeti funkciojába!
Előzmény: Törölt nick (0)
Total-brutal Creative Commons License 2002.04.07 0 0 topiknyitó
A félelem bére, szomszédnéni nem szavaz!

Előrebocsátom, hogy Kovács csak a mai este már tucatszor okádta a nézők nyakába negatív mocskait, már mint, hogy: A szavazók félnek!
Nem igen vettem az urat komolyan mind a mai napi esetig, ami annyira arcpirító, és talán jól jellemzi is a kialakult helyzetet.
Billentyűt is ragadtam.
Fel vagyok háborodva!
Eddig sem szerettem az mszp-seket, de ezután?

Történet előzménye.
Van egy nagyonaranyos kedvenc szomszédnénim, akit imádok, és akinek, amiben csak lehet segítségére is vagyok. Ez persze csak a házkörüli apróbb segítséget jelent, meg némi türelmet hogy a napi adag falusi pletyka futamát meghalgassam.
A választásokról nem szoktunk beszélni, de arról már többször is szót ejtett, hogy ő nemigen szeretné, ha a kommunisták visszajönnének, mert neki mint árvagyereknek olyan rosz sora volt az elmult rendszerben, hogy ő azt még az ellenségeinek se kívánja, és csak mostanában él meg kisnyugdíjából emberi módon, és mindössze alig fél éve, hogy vehetett magának színesteleviziót is. Tehát ő a fiatalokra fog szavazni, lehet az bármelyik párt tagja, de fiatal legyen. Persze hazudnák ha nem mondta volna, hogy neki tetszik az amit Orbán Viktorék csináltak mert most már érzi, hogy valamivel hónapról hónapra könnyebb lesz.
Ha a választásokról beszéltünk, hogy eljön e, még 2 héttel ezelőtt is azt mondta, hogy igen eljön, nehogy a kommunisták visszatérjenek.
Fel is ajánlottam, hogyha rosz idő lesz, akkor akár el is viszem őt a választóhelységig kocsival, hogy ez se jelentsen problémát. (velünk nem jöhetett, mert a család nagy nem fért volna be, de egy külön fordulóval szívesen segítettem volna neki.
Mi meg is szavaztunk rögtön az ebéd után becsülettel.
Nem sokkal később meglátva a szomszédnénit, kimentem üdvözölni, és megkérdeztem hogy volt e már a választáson? Amire a néni rettentően zavarba esve, többféle módon, kerülőkkel körülírva elmondta, hogy márpedig ő nem megy el szavazni, mert 1 fecske nem csinál nyarat, mert külömben is a boltos azt mondta neki, hogy arra a rabló tolvaj FIDESZ-re ne szavazzon, ha már elmegy, akkor szavazzon inkább az mszp-re.
Nem faggadtam tovább, csak áltam ott ott elhűlve, és hagytam hogy gyorsan, zavartan ellibegjen.
Nem kellet túl sok idő, hogy felismerjem, hogy a szomszédnénim bizony meg lett félemlítve.
A boltos egy kis faluban nagy hatalom.
Jóindulatától a néni már sok esetben kedvezményezettje volt szegénységében.
Most megkérték az árát!
Ez volt a félelem bére!
Szavazz ránk, vagy senkire se!
A néni persze félemében már sohasem fog elmenni választani.
Ez szégyen.
Az MSZP-sek módszerei egy szégyen!
Szerinted?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!