Keresés

Részletes keresés

jegec Creative Commons License 2002.04.06 0 0 6
Hiába, a kommunisták keze, mint láb továbbra is be van téve a postába. :-)
Előzmény: bummm (-)
bummm Creative Commons License 2002.04.06 0 0 5
Van egy apró probléma ,az elmúlt időszakban minden olyan esetben mikor 7.e hétvégére esett minden alkalommal kivitték a segályt.Sajna az illető aki a postán dolgozik nem nyilatkozhatna ezért a nevét nem is adom közre de azt állitotta,hogy a oénz MEGÉRKEZETT.Na akor ezután lehet tippelni.Sőt a postások csütörtökön delután megkapták az eligazítást a segély kihordásárol ezt viszont egy postástól tudom.Az viszont,hogy az érintetteknek milyen megnyilvánulásaik voltak ezen ügyben a városban és miket mondtak a kormányra--mert ugye azonnal ara gondoltak,hogy ők tehetnek arol,hogy a pénz nem lett kihordva.Ugyhogy lehet,hogy szerinted ez bagatel csak akiket érint azok előtt kellene ezt előadni,és megnézném mi maradna belöled.
Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.06 0 0 4
5.-e es 15.-e kozott kell kifizetni ezeket.
Altalaban 5.-e utan nehany napon belul meg szokta kapni mindenki.
A kampanycsendnek ehhez semmi koze, ha a postara megerkezett penteken, akkor azt ki kell vinnie a postanak.
Ha penteken inditjak a penzt, akkor hetfon lesz ott.
Nincs ebben valami felreinformalodas?
Előzmény: bummm (3)
bummm Creative Commons License 2002.04.06 0 0 3
Tudom,hogy a kettő em ugyanaz,és az általad említett segélyekről van szó,amit nem tudtam,hogy 5.éig ki kellene postázni.Szóval baranyában nálunk ezt nem vitték ki anak ellenére,hogy a pénz állítólag pénteken megérkezett a póstára.És azért érdekelt volna,hogy ez csak egy helyi,vagy netán országos jelenség?Mert,ha igen akor igen csak befolyásolja a választók hangulatát és ezt viszont tapasztaltam.Pont azokat az embereket érinti akik amúgy is nehéz körülmények között élnek.És ha ez netán tudatos húzás volt azt már nm is merem kommentálni.Tudniillik a kampánycsend miatt a szavazók nem tájékoztathatók arol,hogy miért és kinek a hibájábúl nem kepták meg két nappal a választások elött a segélyeiket.És azt hiszem ezt nem is kel tovább ragozni.
Előzmény: zsUZSa (1)
zsUZSa Creative Commons License 2002.04.06 0 0 2
Ja és a csp meg a kieg. csp. az nem ugyanaz
zsUZSa Creative Commons License 2002.04.06 0 0 1
Szia

Attól függ mit értesz segély alatt mert a családi pótlék pl. nem az.
DE az önkormáányzatok a kiegészítő családi pótlékot kötelesek minden hónap 5-ig kézbesíteni.
Szia zsu

bummm Creative Commons License 2002.04.06 0 0 0
Tényleg nem tud senki semmilyen információt ezzel kapcsolatban?
bummm Creative Commons License 2002.04.06 0 0 topiknyitó
Nálunk baranyában nem vitték ki a csládi és gyereksegélyeket potlékokat pénteken.Az emberek hosszú sorokban álltak a posta elött és tanácstalanúl vártak.Tudni kel,hogy amikor hétvége 7.-re esik már 3,-án 4.-én kiviszik a segélyeket.Az országban máshol is ugyanez a helyzet?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!