Keresés

Részletes keresés

Kiss G. Eszter Creative Commons License 2002.04.10 0 0 234
Kedves DP,

Es ezt ne tudta volna az index is kiirni a feljelentgetos resz helyett?
En csak ennyit mondtam.

Ahogy elnezem a utobii nap(ok) esemenyeit, hat nagyon durva lesz az a jobbodali kampanycsend jovoheten.
Mert amit a valasztasok masnapjan mar itt muveltek az elekepeszto. Megmutattak milyenek is valojaban (no nem mintha ez eddig is ketseges lett volna, de most mar Orban uszito beszede utan, nagyon is osszeall az itteni kep is roluk).

Meg is erdemeltek az eredmenyt, a ketharmados vereseg sem lenne eleg butetes nekik.

Előzmény: 81713 (225)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2002.04.10 0 0 233
Na alakult azota (kedvemre) a dolog. Es a Madlos vitank is alakult (az meg eppen nem kedvemre).

Persze csak ugy fuggetlenseg gyanant a nagy uszito szovegen (ezt persze nem tudhatta), ott volt a felesege.

No ennyit Madlrol is...

Előzmény: alfredoo (232)
alfredoo Creative Commons License 2002.04.07 0 0 232
eszter

szerintem ez tenyleg tulerzekenyseg. vegig 12 evrol beszel. es hogy most mar az egyes emberek es csaladok sorsa is jobbra fordulhat. a szocialistak is pont ezt mondjak. mindenki ezt mondja.

egyeb tenykedesei nekem is jobbosnak tunnek vagy legalabbis neccesnek. de ezt a felhivasat AZ nem minositi. sot a 12 evvel messze tulmutat a fideszen. otoluk meg csak az utobbi 4 ev dicseretet hallottam zengeni vagy zengetni....

Előzmény: Kiss G. Eszter (231)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2002.04.07 0 0 231
Kedves alfredoo, bocs nem letolas volt!

En hittem azt, hogy en kaptam letolast mert Madl-t biraltak ez ugyben.

Hat ha erdekel a velemenyem akkor az lehet itt off lesz.

Tehat a kozelemeny jo volt, bar a most mar tobb jut a csaladoknak resz alig gyanusan kerult bele. Masbol sem all ki a Fidesz kampany mint ebbol, es hat nem epp ezt tudta kiemelni?! De elismerem lehet csak mint ellenoldaliak vagyunk erre erzekenyek.

Ami meg nekem volt feltuno az a valasztasok idopontjanak kiirasa. No nem pont a Husveti eligazitas utan rogton kozvetlenul? No de ezt inkabb a Miert vasarnapra esik a valasztas topikban folytassuk, mert szolna errol.

De csak holnap, mar :-))Szia.

Előzmény: alfredoo (226)
81713 Creative Commons License 2002.04.07 0 0 230
Attól tartok, kedves alfredoo, hogy ezt nálam sokkal okosabb - és nem utolsósorban tájékozottabb - embertől kell megkérdezned, ugyanis a TV-t csak a 6:3 erejeéig néztem ma.

dP

Előzmény: alfredoo (228)
alfredoo Creative Commons License 2002.04.07 0 0 229
dakotapress

ja meeg

bar teged biztos abszolut nem erdekel de pokorni is nagyon frappansan elmagyarazta kovacsnak hogy
a hirdetesen az hogy jo kezekben van az orszag az veletlenul sem a kormanyra vagy a fideszre utal.

hanem hogy jo magyar kezekben van az orszag. a mi kezunkben. arra nem volt magyarazat hogy ezt miert kell hirdetni.

tenyleg hulyenek neznek. marmint engem.

es mindezt artatlanul szembe nezve mondja nekem. ugy mint amikor en probaltam megfuzni katikat. mondtam en mindent. sikerult is. nekik is fog. mert mindenki egy picit katika. meg a rottenbiller utcat is sikerult eladni. anno.

Előzmény: alfredoo (228)
alfredoo Creative Commons License 2002.04.07 0 0 228
dakota press

a kormany miert allitotta le (egyebkent teljesen semleges) hirdeteseit a kampanycsend alatt?

a teljesen semleges hirdetesek miert hordoztak partpropagandat?

az ovb illetektelennek nyilvanitotta magat az ugyben.

nekem ezek a tenyek jottek at. nem erzem magam tul jol. ugy tunik hulyenek neznek. itt a forumon mar hozzaszoktam, de allampolgarkent meg furcsa.

ugyanugy amikor az egyik part (kampanycsend) hazudott. mondta hogy az illeto nem mondta. utana mondta nem ugy mondta. utana azt mondta majd perelni fog. persze lehet hogy azutan fog perelni amikor majd megnyerte vagy elvesztette a grespik laszlo elleni per(eke)t.

Előzmény: 81713 (225)
alfredoo Creative Commons License 2002.04.07 0 0 227
eszter

mi ertelme van az ellentopiknak?

1., valakinek feltunesi viszketegsege van azert nyit ellentopikot. nem tartom ertelmesnek megtartani.

2., valaki annyira fennkolt hogy nem hajlando velemenyet beirni a temarol szolo topikba. hanem nyit ellentopikot. szinten uldozendonek tartom. antidemokratikus.

3., miert nem jo cim az pl. hogy kozel keleti fejlemenyek? miert kell olyanokat irni hogy zsido papok kereszteny kisfiukat irtanak betlehemben? nem hiszem hogy a tema cimenek ertekiteletet kellene hordoznia. akkor mirol beszelunk?

Előzmény: Kiss G. Eszter (224)
alfredoo Creative Commons License 2002.04.07 0 0 226
kiss g. eszter

kozlesi vagyam van. viszont nehany szemely fele nincs kozlesi vagyam. a te velemenyed meg erdekel. ha hasonlit ha elter. minek irjak speakernek? vagy hasonlonak? nekem igy jobb. ha teged zavar akkor nem neked irok. majd irok pvcpadlonak. o eddig elviselte.

hidd el meglatok egy egy nick nevet es nem tudom a temat kinyitni. meg ha valaszt is varok valamire. te nem voltal igy? ez mar betegseg?

Előzmény: Kiss G. Eszter (223)
81713 Creative Commons License 2002.04.07 0 0 225
Kedves Eszter!

Szerintem a minimális beavatkozás elvét érdemes követni, azaz:

1.) Olyan felhasználó aki saját nevén ír, és a saját személyében, vagy szervezeti szinten érdekelt a választások eredményében (országgyűlési képviselőjelölt, valamilyen - országos vagy területi listát állító - párt országos - területi - vezetőségének tagja, stb.) az nem írhat a vitafórumba a kampánycsend ideje alatt.

2.) Nem jelenhet meg választási eredményeket - mandátumokat - tippelő vagy taglaló hozzászólás.

3.) Nem jelenhet exit poll eredményeket tartalmazó hozzászólás.

Azt hiszem ez biztosan egyértelmű. Hogy aztán mi az, ami egyébként kampányolásnak tűnik, annak télleg szubjektív a megítélése.

dP

Előzmény: Kiss G. Eszter (222)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2002.04.07 0 0 224
Ezzel viszont teljesen egyetertek.

Van ertelme az ellentopiknak is ha epp az ilyen ellentopikozast akarja megvitatni (hoppa ez kisse paradoxnak tunik ugye. Tehat amikro azt mutatja meg az ember, hogy ezert meg azert ne csinald...).

Am ami feltuno, hogy pont most a valasztasoknal nem mer az index moderalni legalabb mederben tartani.
Nezd meg moderalisi kozlemenyek topikot.
Regebben meg azokat a topikokat is osszevontak ami teljesen maskepp indult, mas topikcim csak a vitatemaja tartalma azonos lett. Most az egyertelmuen szinonima cimueket sem.

Előzmény: alfredoo (221)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2002.04.07 0 0 223
Hat en irtam jo par dolgot Madl elfogultsagarol a Fidesz iranyaban mas topikokban es regebben az igaz, de nem most.

Hogy jott az most az en hozzaszolasomra?

Előzmény: alfredoo (220)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2002.04.07 0 0 222
Kedves DP,

Nezd itt nem a normalisan vitatkozokkal van baj, hanem azokkal akik tucatnyi nickeket tartanak fenn, vagy csak kamubol hoznak nicket letre. Beir egy baromsagot, lenyeg hogy be legyen dobva aztan kit erdekli, hogy letiltjak esetleg a nicket erte.
(ezert irtam az email cimet, mert annyit nyitsz a freemailes forumokon amennyit akarsz. Az nem lehet azonosito. Az IP meg szinten nem allando mindenkinel tehat meg azt sem lehetne meg technikailag sem felhasznalni kiszuresre)

Azert az tobb mint arulkodo a moderatorok elbirnak vele dologrol (es a hirtelen nyilt nickekrol), hogy hany total azonos topik megy e heten (X gyozott, nem Y gyozott, X lealazta Y, X kiutotte Y-t, X a valodi gyoztas es valtozatai a vitakkal kapcsiolatban) es meg osszevonas sincs, amit maskor olyannyira csinaltok (En meg nem lattam az index torteneteben ennyi par hozzaszolasos topikot mint most).

Hat ha meg ennyivel sem - amikor itt mar a cimbol egyertelmu, hogy ugyanarrol szol - tudnak megbirkozni akkor ugyan mirol beszelsz?
Ez total ugyanolyan idegesito, mint az allando taps volt a vitanal, hogy jaj istenem mar megint egy....

A vitaval sincs semmi bajom, hisz azert van a forum. Mi is azt tesszuk. No de akkor legyen mar olyan gerinces az index, hogy kiall valami elv mellett nem pedig feljelentgetesre buzdit.
Plane akkor ha meg te is arra hivatkozol, hogy az MTE ajanlas sem egyertelmu. Akkor ugyan mi a jo csudanak raktak ki utmutatasnak, ha mar te is elismered nem egyertelmu, gumi valami?!

Meg mondom. Nagyon egyszeru felelosseg atharitas (jaj mi van ha jon Melnyikov es beperli a indexet es a fidesz marad hatalmon majd a valasztasok utan), mosom kezeimet allaspont.

Egyszer vegig ment mar egy ilyen vita itt az uszito beirasokkal kapcsolatban...Meg meg nyiro is eljatszotta itt anno az internet szabadsagharcosa dolgot.

Ami a moderatorok illeti (mindannyian nagyon jol tudjuk, hogy nincs egyseges moderalas, azt csinalnak amit akarnak. Van akit tizedannyiert kitiltanak mint mast, es meg bizonyitaniuk sem kell, meg tiltakozni/fellebezni sem lehet, nem hogy felelosseget vallalanank erte. Ok index nem meri magara vallani mert akkor mindharom oldal biralta - csak masert - hat ez lett belole).
na ja ha nem epp a moderator (talan epp te, mert o azota sem valaszolt ra, jottel te helyette) irta volna be, hogy mi az elkepzelese.

Kerdeztem tole,mert egy masik topikban is erdekelt (ugy latom azt is toroltek, mert nemtalalom. Akkor talan megis csak jogos volt a kerdesem ott), arra nem volt kepes, hogy a vedett polmodera nick mogul valaszoljon, hogy mi az o kampanycsend ertelmezese. Ha mar moderal legalabb legyen annyi ver a pucajaban, hogy ki all es elmondja mit, hogyan.

Mert az eleg erdekes volt, ugye, hogy kozvelemenykutatasi adatra hivatkozik, kozben meg ott viritott a topikcim (ujra csak mennyire is birkoztak meg vele)

Osszefoglalva. Ha mar a moderak sem hisznek benne, ok sem tudjak tkp mit is kellene csinalni, akkor legalabb ne jatszuk mar itt az eszunket ezzel a kampanycsendes hirdetessel itt forumok felett.

Tessek kiallni akkor vagy az internet szabadsaga mellett - es viselni az esetleges kovtekezmenyeket - vagy azt mondani sorry de ketnapig szunet (ha mar "kabantartani" tudnak megszakitani) - es viselni a hirdetesi bevetelkiesesi kovetkezmenyeket.

Vagy beismerni a gyavasagunk, hogy nem tudjuk mi van de biztos ami biztos alapon masra mutogatunk meg feljelentgetesre buzditgatunk.

Előzmény: 81713 (219)
alfredoo Creative Commons License 2002.04.06 0 0 221
kiss g. eszter

ja meeg

a topikcimekben abszolut igazad van. de nem csak a kampanycsend vonatkozasaban. hanyingerek. miert nem lehet egy topikcim arra utalas hogy mirol van szo. erzelmi toltottsegu topikcimeket nyomnam ki. szvsz. feleslegesek. vagy adnek uj topikcimet. azonos tartalmu es un. ellentopikokat NEM turnek. reszemrol. feleslegesek es undoritoak. ellentmondanak a normalitasnak. van egy topik erre ellentetes cimmel nyitok egy ugyanolyat. rohej. de ugy latszik itt ez a cel. a zavarosban torteno halaszas. a zavarosban sok a hal.

irnek meg a tapsrol. nekem is zavaro volt. ugy lenne korrekt ha mindket tabor CSAK az ellenfelnek tapsolhatna. ha az tenyleg mond valami jot, erdekeset, tetszot. annak lenne erteke. ezt igy senki nem kajolja meg. idohuzas.

Előzmény: alfredoo (220)
alfredoo Creative Commons License 2002.04.06 0 0 220
kiss g. eszter

madl ferenc beszedet nem erzem reszrehajlonak es korrektnek tartom. nem tudom hogy vetodott fel a kerdes ennek ellenkezojerol?

azt sem tudom hogy kerult ide most goncz fikazasa.
de ez nem baj. ez itt szokas!

Előzmény: Kiss G. Eszter (216)
81713 Creative Commons License 2002.04.06 0 0 219
Kedves Eszter!

Az általad kifogásolt topic már törölve lett. Mint ahogyan törölve lesz az összes többi is amelyik törvénysértő.

Azt valóban látom, hogy nem vagy rendszergazda, mert akkor nrm írnál ilyen maflaságokat. Van arról elképzelésed, hogy egyáltalán hogyan működik egy fórumprogram? Mert amit Te - és minden felhasználó - lát, az csak egy felület. Szerinted ki fog 1460 nap távlatban olyan adabázis kezelő alkalmazást fejleszteni, hogy két napig egyes részadabázisok csak korlátozottan működjenek?

Azonkívűl csak néhány őrült van, akik tudatosan megszegik a törvényeket, és az MTE ajánlását. Azokkal, meg csak elbírnak a moderátorok.

Hogy szubjektív? Az. Maga a törvény sem egyértelmű, az MTE ajánlás sem. Annyit azért nézzél már ki a fórumlakókból, hogy maguk is el tudják dönteni: törvénysértő-e a hozzászólásuk, vagy sem?

IP: Mivel az adatvédelmi biztos ajánlása szerint a felhasználói IP azonosítókat 2 nap múlva meg kell semmisíteni, ezért ez a szűrési metódus törvényellenes. Azonos emilcímmel pedig nem tudsz két különböző nicket bejegyezni.

Aztán egy jogi apróság: Az internetes vitafórumok nem minősülnek sajtóterméknek. Hogy a MM-ban hivatkozunk a sajtótörvényre, annek egyszerű oka van: Ott egy rakás olyan kérdés eleve szabályozott, amit a vitafórumokon is szabályozni kell. Például a nyilvánosság, nagy nyilvánosság kérdéskörét tekintve analóg egy sajtótermék, meg egy vitafórum is.

A modercsesztetéssel nem foglalkozom.

Szóval: Miért ne lehetne a Polfórumon politikáról beszélgetni?

dP

Előzmény: Kiss G. Eszter (216)
ordasfarkas Creative Commons License 2002.04.06 0 0 218
Várjál barátom, lesztek még Ti is őskövületek...
Előzmény: PAX (209)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2002.04.06 0 0 217
Ne felj en a hasonlo oldalinak is megmondom az ellenvelemenyemet (lasd alabb)!

PS. Egyebkent tenyleg huha van , biztos az MTSZ hallgat le nala :-)).

Igazad van, engem is meglepett. No nem az, hogy nem vagyunk azonos velemenyen (ez a liberalizmus atka, meg az azonos oldallal sem lehetsz olyan biztos az "elv" tamogatasban mint bal- es jobbeknal :-)))), de hogy feljelentgetesre buzdit...na az mar durva.

Előzmény: Angina Pectoris (215)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2002.04.06 0 0 216
Nezd DakotaPress, en nem vagyok rendszergazda, de amiket itt irtal minden gond nelkul meg lehet csinalni, semmi gond nincs azzal hogy pl. csak a Politika forumba ne lehessen uj topikot nyitni, de a vallas-filozofiaiba meg igen.

Ez olyan szempontbol nagyon hatasos szuro, hogy a mas forumokban egybol feltuno a kapmanycsendserto topikcim (pl. kerteszet, auto-motor es igy tovabb).
En legalabbis nem tudok olyan temat azokban ami kamanycsendserto lehetne, de lehet tevedek.

A nick bejegzes sokkal atfogobb tema ahogy neztem itt, mert igy ez nem liberalizmus hanem anarchizmus ami e teren megy. Ket-harom hozzaszolasra nyitnak fikanicket, vagy minek nevezik, gond nelkul. Igaz IP es email cim alapjan nem lehet kiszurni stb., hogy ugyanaz az illeto ne hasznaljon tucatnyit, mint megy itt boszen.

Beiras megtiltasa. Na ez jo. A moderalas ugyan mi a csuda? Olyan elkepesztoen kovetkezetlen, es volt ra pedla hogy aljasan oncelu es elfogult hogy na. Meg ellenorzes, bizonyitas sincs a dontes indoklasra, hogy milyen alapon csinaljak.

Aztan ugyan milyen alapon tiltja meg, hogy egy politikan elkovetett - legyen akar egyszeri, de jogos kirohanas miatt is ne irhasson be pl. az altalad emlitett evszamokba valaki?!

Ha kampanyol jol ki lesz moderalva... jo duma.

En eppen egy polmederator hozzaszolasara irtam amit irtam! O maga mondott peldat es tessek azt nem kepesek betartani (nem elso eset) az altalam emlitett topikcimnel.

Ami meg a liberalizmust illeti. No eppen az ilyen ekbe kapaszkodnak bele a nagy ellenzok, hogy a liberalis az egyenlo anarchistaval, hogy hat lam a liberalisok is mindent szabadda akarnak tenni.

Ugyan miert ne lehetne, ha mar a valoeletben nem lehet az ujsagoknak barmit megirni ilyenkor a toveny szerint akkor itt - ahol szinten boven vannak jelen ugyanazon ujsagirok (bar nem allitom az nyitotta az emlitett topikokat), hogy itt is kamnanycsend legyen ket napig? El tudsz olyan szalagcimet kepzelni a Nepszababadsagban, amit irtam most?

OK, mondhatod nincs torveny ra. Ja, de meg arra sem kepes az index, hogy akkor a sajat allaspontjat e teren konkretizalja, csak mutogat masokra, meg feljelentesre buzdit (nem elso eset az index torteneteben, volt mar errol vita a moderalsi utmutatoban. Mintha akkoriban te is ellene lettel volna). Nem vagyok en melnyikov, sem te ahogy meglepoen latom, mar megbocsass.

Osszefoglalva en ugy latom, hogy az indexet nem is erdekli az egesz.
Nem baj, szerintem is hulyeseg a kampanycsend (azert mert akit az befolyasol a szavazasaban, hogy utolso szombaton mit olvas, mert csak eppen akkor "gondolkodik" rola...no azt inkabb nem is minositem), de az nem megy alszenten jatszuk a kinn is vagyuk benn is vagyunk dolgot.

Egyreszt jatszuk a nagy velemenyszabadsagot, de kiallni mar nem allunk ki erte (na ja meg baj lehet aztan felelosseg vallalasra mar gyavak vagyunk, hisz penz=hirdetes forog kockan), hivatkozunk egy olyan moderalasra ami semmi konkretum, meg sincs fogalmazva (hat hogy egy liberalis valaki, mint te is epp emellett alljon ki erdekes) gumi valami es vegul mutogatunk az mte-re meg feljelengtetesre buzditunk mint te is.

En ezzel vitatkozom.

Előzmény: 81713 (212)
Angina Pectoris Creative Commons License 2002.04.06 0 0 215
Hűha! :) Elég nagy lehet a baj, Esztikém, ha még a Dakota is ezt mondja. Nekem elhiheted. De lehet, hogy csak azé' mondja, mer' éppen most ellenőriz nála az APEH. :)
Előzmény: 81713 (212)
Angina Pectoris Creative Commons License 2002.04.06 0 0 214
Hát, én azt is tudom, hogy most mi a helyzet, de azon túl, hogy ez neked nem lenne jó hír, még törvénytisztelő is vagyok, ezért nem teszem közzé. :)
Előzmény: PAX (209)
morbiczer Creative Commons License 2002.04.06 0 0 213
"A vitákon 10 fő vehetett részt a dolgozók, oktatók és a hallgatók közül."

Ez biztos nem lehet igaz, hiszen tudom, hogy hány tanárt, ismerőst stb. láttam tegnap a TV-ben. annak meg nulla az esélye, hogy pont az én ismerőseimet engedték be és senki mást sem. Hogy aztán betartották a kb. 200 fős számot, amit eredeileg ígértek, azt nem tudom, de majd megérdeklődöm azoktól, akik voltak bent.

Előzmény: oplab (210)
81713 Creative Commons License 2002.04.06 0 0 212
Látod Esztike drága, ez a baj a hozzád hasonló liberálisokkal. Azonnal felsőbb szabályokat követelsz - anélkül, hogy átgondolnád a hatását -, és mindenkinek kuss, madj jól megmondod, ki, hogyan lehet liberális?

Mégis hogy gondoltad? Közel 260 ezer nick topicnyitási jogát függesszék fel? És mi lesz azokkal a kik a Polfórum közelébe se szagolnak? És mi lesz azokkal, akik - mint például én is - átjárnak több fórumba is? Már miért ne jegyezhetne be nicket bárki? És ha az Évszámok fórumba akar menni?

És egyáltalán: Miért ne írhatna bárki, bármelyik topicba? Hogyan tiltod meg?

Ha kampányol valaki, majd jól ki lesz moderálva. Ha meg Neked nem teccik, akkor irj a monitoring@mte.hu ra!

dP

Előzmény: Kiss G. Eszter (202)
Angina Pectoris Creative Commons License 2002.04.06 0 0 211
Én nem fogok tiltakozni, az héccencség! :) De a rémhíreket úgysem hiszem el. :)
Előzmény: Kiss G. Eszter (208)
oplab Creative Commons License 2002.04.06 0 0 210
Nem rémhír. Belső információ az egyetemről. Olyantól, aki az említett körbe tartozik, ment volna, és ezt közölték vele.
Előzmény: morbiczer (206)
PAX Creative Commons License 2002.04.06 0 0 209
Orbán Viktor a Loch Ness-i szörny!

Angina! Nem fogsz bennünket itt már meggyőzni semmiről. Mindannyian tudjuk, hogy kire szavazunk. Ne gyere elő azzal a hülyeséggel sokadszor, hogy mi volt 10 nappal ezelőtt. Azok az adatok már őskövületek. Baloldaliak sem jönnek azzal elő, hogy mi volt 2-3 héttel, vagy 10 évvel ezelőtt.

Kiss G. Eszter Creative Commons License 2002.04.06 0 0 208
Nincs nekem semmi bajom a liberalizmussal az mar igaz, de a ketszinuseget ki nem allhatom.

Akkor most legyen bator az index es alljon ki a liberalis elvek mellett es nincs semminemu kapmanycsend a polforumon, vagy vallalja a ketnapi hirdetesi veszteseget es zarja le a a beirasokat, a befolyasolo topikcimeket pedig ne engedje megnyitni hetfoig.

De az, hogy langyosan jaj betojtak es kirakjak a felszolitast felulre aztan meg mossak kezeiket, mert gyavak donteni es valamelyik oldalra alni az nem megy.

A jobboldali hozzaszolok ilyenten topiknyitasait meg ne is emlitsuk ugyebar.

De jo leszek liberalis amit varsz. Tehat azt csialok amit akarok. Es te termeszetsen nem fogsz az mszp vezeteset kiabalo szazalekos aranyt tartalamazo topikcim kapcsan tiltakozni?!
Ugye???

Előzmény: Angina Pectoris (207)
Angina Pectoris Creative Commons License 2002.04.06 0 0 207
Eszter szívem, úgy tudom, hogy szívedhez igen közel áll az SZDSZ. (Mondd, ha nem!) :) Próbáld egy kicsit liberálisabbra venni a figurát vagy ellenkező esetben szavazz a MIÉP-re! :)
Előzmény: Kiss G. Eszter (205)
morbiczer Creative Commons License 2002.04.06 0 0 206
Ne haragudj, de amit írtál a hatalmas nagy hazugság.

A Kovács-Pokornin százszázalékos biztossággal tudom, hogy kb. 200 közgázos volt benn, mert láttam azt a papírt, ahol meghirdették, hogy mikor és hogyan kell jelentkezni a sorsolásra, és 180-200+x közgázos nézőről volt szó (X = számra nem emlékszem, de nagyobb, mint nulla).

99%, hogy az Orbán Medgyessyre azonos elv alapján lehetett bejutni, de ha nem, akkor is láttam tegnap a TV-ben LEGALÁBB 15 olyan embert, akit személyesen ismerek és akikről tudom, hogy jlenleg a Közgáz hallgatói, a számos tanárról nem is beszélve.

Úgyhogy ne terjessz rémhíreket, főleg minden alap nélkül.

Előzmény: oplab (200)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2002.04.06 0 0 205
Mar elnezest en sem azt irtam, hogy most tegyenek elerhetetlenne (magyarul zarjak be) az osszes topikot.

De az alig feltuno, hogy epp a kapmanycsendben, epp egy kozvelemenykuatatasi adatot (? nem is az) tartalamazo topikcim kiabal (szoszerint).

Jo akkor most nyitok egy topikot, amiben egy haromhonappal ezelotti kozvelemenykutatasi adat fog nagybetukkel szerepelni!

Semmi kapmanycsendserto ugye, hisz meg boven a kampanycsend elott keszult.

Szoval akkor polmedartor es szerinted is megtehetem?!

Varom a valaszt mielott megnyitom a topikot!

Előzmény: Angina Pectoris (203)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!