Keresés

Részletes keresés

Traclon Creative Commons License 2010.01.23 0 0 38
Nem fogadtam be a fedelem alá senkit és semmit.
De az élet és a világ nem mindig mindenben ilyen szimplán fekete és fehér,ahogy azt sokan hiszik.
Előzmény: Törölt nick (37)
Traclon Creative Commons License 2010.01.23 0 0 36
Ez esetben viszont tévedésben vagy. Le kell tudni küzdeni az előítéleteket, és kicsivel többet befogadni. Nekem is sikerült...
Előzmény: Törölt nick (33)
Traclon Creative Commons License 2010.01.23 0 0 35
"Megette a fene. Csak nem a mienk a lelkibetegek orszaga ?"

Nem,ez sokal inkább a műveltség és az intelligencia hiányára utal, ami ezekre a tömegekre jelllemző. Az ilyeneket pedig a gyűlölködéssel lehet a legkönnyebben feltüzelni. Sajnos tudják ezt jól mszp-ék, és sikerrel is alkalmazzák már 20 éve.
Előzmény: Törölt nick (34)
Traclon Creative Commons License 2010.01.23 0 0 32
"Csak nem eszik meg ujra azt a maszlagot mint 2006-ban ???"

De. Sajnos,azok megeszik. 2002-ben,2006-ban,idén,és négyévente mindahányszor,amikor ezek rákezdik...:(
Előzmény: Törölt nick (29)
Traclon Creative Commons License 2010.01.23 0 0 31
Egy tőről fakadnak, az igaz. De közel sem egyformák, ami jelenlegi működésüket és hozáállásukat illeti. Javaslom, olvasd el Thürmer könyvét, érdekes lesz,és sokmindent másképp fogsz látni utána.
Bevallom, számomra a második legszimpatikusabb és leghitelesebb párt jelenleg az országban az MKMP.
Előzmény: Törölt nick (26)
Traclon Creative Commons License 2010.01.23 0 0 27
Egyébként pedig én az előttünk álló 3 hónapot illetően sajnos inkább arra számítok, hogy a támogatottságát ez a mocsadék banda még növelni fogja,nemhogy tovább csökkenteni. Ugyanis addig majd ezzel a vádaskodó, gyülölködő, rémisztgető kampánnyal, amit MÁR elkezdtek, majd betüzelik a sok vén szoci nyugdíjast, akik április 11-én,mit ad Isten, majd megint előrajzanak rejtekeikről a szavazóhelyiségeket irányba véve...!
Előzmény: Törölt nick (21)
Traclon Creative Commons License 2010.01.23 0 0 24
Ha az mszp-re gondolsz,azok nem kommunisták. Sőt, a kommunistákra nézve sértés ezeket annak nevezni! Az igazi kommunistákat Thürmer Gyula Munkáspártjában találod.
Előzmény: Törölt nick (21)
Traclon Creative Commons License 2010.01.23 0 0 20
Bár úgy lenne...de sajnos eltakarítva az OGY-ből még nem lesznek. Ahhoz az kéne,hogy a támogatottságuk 5% alá zuhanjon,és ott még azért nem tartunk...
Előzmény: Törölt nick (19)
RGABOR Creative Commons License 2002.04.05 0 0 18
Kiestél.
Előzmény: Angina Pectoris (-)
porhuvely Creative Commons License 2002.04.05 0 0 17
Szerintem már nincs erejük több ferdítés tálalására, az egész stáb thai lányok társaságában Medgyessy vállát maszírozza, hogy be ne csússzon este az asztal alá. :) Vigyázzunk rá, jól jöhet még.
Előzmény: Törölt nick (16)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.05 0 0 16
Vajon ki is akarta, hogy 5-en legyen a vita? Akkor ki is keszul olyan bloffre, amit csak valasztasok utan lehet cafolni?
Venyerin Creative Commons License 2002.04.05 0 0 15
Azért ekkora hazugságot nem nézek ki belőlük. Meg a Közgáz plafonjáért is kár lenne...
Előzmény: korgu (14)
korgu Creative Commons License 2002.04.05 0 0 14
Szerintem azt fogják terjeszteni, hogy a fidesz a legtisztességesebb párt és Orbán minden idők legnagyobb magyar miniszterelnöke.
Angina Pectoris Creative Commons License 2002.04.05 0 0 13
Bár messziről látszik, hogy maszopos vagy, ugyanis nekik szokásuk mindent meghamisítani, de azért ide is beírom...

1.2. Nickhamisítás

A nick (álnév, felvett név) a virtuális személyiség hordozója. A valós személyiségtől
eltérően kötelezettségei nem lehetnek, viszont bizonyos korlátozott jogok megilletik,
ezért célszerű gondosan eljárni a nick kiválasztásakor.

(...)

Nem választható olyan nick sem amely:

- az Indexen már létezik (tekintet nélkül annak írásmódjára),

Előzmény: anginapectoris (11)
Angina Pectoris Creative Commons License 2002.04.05 0 0 12
Te, ott a Köztársaság téri MSZP székházban is így látjátok már? :O
Előzmény: gigolojoe (10)
anginapectoris Creative Commons License 2002.04.05 0 0 11
Hé, Joe!
Megy a meló?
Előzmény: gigolojoe (10)
netizen Creative Commons License 2002.04.05 0 0 9
Te Angina. Asszem 1994-ben volt az a választás amikor az ún. reális zöldek próbálkoztak. A párt tök jelentéktelen volt, de a vezérszónokuk zárszava megmaradt bennem, amit most neked is kívánok, mint a pol. fórum éppen ügyeletes trolljának okulásul:
"Menj haza, higgadj le, rendezd le az asszonyt hogy vasárnap nyugodt lelkiismerettel szavaszhass"
Ennyi.
aguc Creative Commons License 2002.04.05 0 0 8
Miért pont ápr. 7. után? Még nincs kampánycsend, hajrá! Én most is kíváncsi vagyok!
Előzmény: Angina Pectoris (5)
Gigolo Joe Creative Commons License 2002.04.05 0 0 6
Igen, április 7. után, akármit is hoz ez a nap, különösen kiváncsi leszek a válaszodra.
Angina Pectoris Creative Commons License 2002.04.05 0 0 5
Igen, igen, igen, igen. 4 igen. :) Bővebben április 7-e után kifejtem, ha még kíváncsi leszel rá. :)
Előzmény: Gigolo Joe (3)
ZR Creative Commons License 2002.04.05 0 0 4
Egészen biztos vagy benne, hogy szükség volt erre?
Gigolo Joe Creative Commons License 2002.04.05 0 0 3
Kedves Angina Pectoris, képes vagy te még az objektív gondolkodásra? Csinált valaha valamit az MSZP, amire te azt mondtad, hogy ez jó, helyes lépés volt, ill. tett-e már olyat a FIDESZ, amivel nem értettél egyet, sőt kifejezetten ellenezted. Komolyan érdekel a válaszod.
wizes Creative Commons License 2002.04.05 0 0 1
mivel nem nem vagyok MSZP-s kérdém:
?
wizes.
Előzmény: Angina Pectoris (0)
Angina Pectoris Creative Commons License 2002.04.05 0 0 0
Helyesbítek... Má' csak egy napja maradt a kampánycsönd előtt az MSZP-nek, hogy valami újabb hazugsággal, ferdítéssel jöjjön elő...
Angina Pectoris Creative Commons License 2002.04.05 0 0 topiknyitó
Má' csak egy napja maradt a kampánycsönd előtt az MSZP-nek, hogy valami újabb hazugsággal, ferdítéssel jöjjön el? Mi lesz az? Várom a tippeket!

Jövőbelátók előnyben! :)

Utóirat: mam má' máma van má', azaz 2002. ápr. 5., de a topkindító kérdésre csak délelőtt kapunk választ, avagy a nap folyamán később. A' meg mos' még (2 óra 15 perc közép-európai idő szerint) a jövő. :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!