Keresés

Részletes keresés

vincere Creative Commons License 2002.04.05 0 0 29
Es hogy tetszett a Fiatal Baloldal salja?
Előzmény: Turulmadár (24)
netizen Creative Commons License 2002.04.05 0 0 28
jogos a 2 pont elírtam, fáradt vagyok ;)
Előzmény: Esik (27)
Esik Creative Commons License 2002.04.05 0 0 27
Kedves netizen!

Ok, Te Kovácsban a kapitalistát látod, Pokorniban a a humanistát. De a pozitivista szóra keress rá egy szótárban.:-)

Előzmény: netizen (26)
netizen Creative Commons License 2002.04.05 0 0 26
Én azt mondom hogy mindkettő elfáradt a végére. Kovács 1 pont után betegesen ráült a tüzijáték/országimázs stb ügyekre. No ettől kezdve invalidálta magát a szememben. Ez már hallottuk, tudjuk és tök fölösleges előmászni vele. Mint kiderült kb 2x250-300 milláról van szó. Ha cinikus vagyok azt mondom hogy ekkora összeg kb az ország éves balanszában a kerekítési hiba. Pokorni nagyon helyesen nem ment el sárdobálós irányba, hanem rámutatott sok ponton ezeknek az un. ügyeknek a janus-arcúságra. De Kovács csak 6 percen át nyomta nem figyelve arra, hogy az idejébe beleférjen 1 rendes végszó. Erre 1 percet hagyván a végszava elég szerencsétlenre sikeredett.
Ami Pokornit illeti nekem egy dolog nagyon tetszik benne nemtom hogy a Fidesz PR műve-e én inkább az ő személyiségének tulajdonítom és ez pedig a pozitivizmus.
Kovács pont ellenpontja volt a pozitivizmusnak. Másfelől én azt gondolom, hogyha valakinek teletömöd a zsebét lével (az MSZP programja/üzenete csupán a pénz újraelosztásának és áramlásának a mikéntje mentén definiálható - /tudom ez nem igaz, és durva torzítás de Kovács szerepléséből ez jött le csupán/) az önmagában nem elég. Mi magyarok úgy mondjuk "pénzt keres" az angol úgy "megérdemli a pénzét". Pokorni üzenete ebben és sok mindenben volt több: Ő az embert, mint értéket állította a középpontba és az emberek közti összefogással elérhető célokat hangsúlyozta, aminek az egyik oldala persza a pénz is.
Kovácsban én egy profi kapitalistát láttam, míg Pokorniban egy humanistát.
Én a humansitákat szeretem ;)
Uzbencevolt Creative Commons License 2002.04.05 0 0 25
Pokorni csak annyira volt fáradt , hogy a végén egy folytában ébren álmodott.
Hát ezért tértek ki a fiuk a valódi viták elől.
Ma Orbán is belefut egy jó kis nyaklevesbe.
Bár meglehet hogy a Happy end levonja a tanulságot , és rájön hogy a blöffök már kevesek.
Turulmadár Creative Commons License 2002.04.05 0 0 24
Igen, engem is zavart a sokszor erőltetett taps. Elég wiccesen nézett ki, hogy az első részen minden sor fele tapsolt, másik fele hallgatott. :))
Előzmény: Gonda László (16)
Liquid_FX Creative Commons License 2002.04.05 0 0 23
Nem baj, menj aludni, majd legközelebb.. :-)
Előzmény: Gonda László (22)
Gonda László Creative Commons License 2002.04.05 0 0 22
Na még ez is, megyek aludni. Pokorni. Ugye nem baj ha nem írom le még vagy tízszer? -:)
Előzmény: Liquid_FX (21)
Liquid_FX Creative Commons License 2002.04.05 0 0 21
Pokorni, tasztaltársak, Pokorni, normál, pontos i-vel, semmi úrias ipszilon.. :-) Érdekes, hogy általában a MPP szimpatizáns nickek írják rosszul, tessék ezt megtanulni, ha már támogatni tetszenek Pokorni urat+pártját! :-)
Gonda László Creative Commons License 2002.04.05 0 0 20
Én is elfáradtam, mert látom, hogy itt már írtam a tapsról´...sorry
Előzmény: Gonda László (19)
Gonda László Creative Commons License 2002.04.05 0 0 19
Amennyire be tudok gurulni, annyira jó indulattal tudok idönként viszonyúlni a dolgokhoz.

Most 2-kor az m2-n megismétlik.

Az én véleményem az, hogy ha a Kovács lett volna a jelölt, akkor jobban állna az MSZP most. Tegnap láttam az aktuálisban M.P.-t. Katasztrófális volt. Szerény véleményem lesúlytó: M.P. olyan szélhámos jellegü szakember. Ha engem ö fölhívna, hogy "Finanzberater"-ként (gazd.i tanácsadó) ellátna jó tanáccsal, már a telefonban lebukna, hogy nagyobb a füstje mnt a lángja. Vele ellentétes a Kupa (akit M.P. szeretne utánozni), aki viszont nyesi-vágja. Öt azonnal elfogadnám.

Kovács ez elsö felében jó és humoros partner volt, aztán el kezedett gúnyolódni, rágalmakkal elöjönni, az sokat rontott a szinvonalon. Ami nem bizonyított, az övön aluli, erkölcstelen dolog. Jól érvelt, de a feléig P. jól replikázott. Aztán jött egy-két kihagyott, meggyözö válasz Pokornyi részéröl, de úgy áltlában jó labdamenetek voltak. A P. gondolkozása pozitivabb, meggyözöbb volt, de zavart, hogy ismételte önmagát, ill. ami már vlágos volt azt még egyszer-kétszer körbe írta. Kicsit lassú is az én szememben. Kovács megdolgoztatta, de a közönségre játszott. Egyáltalán a legzavaróbb az idétlen taps volt! Olyan kabaré jellegü volt idönként. Szavazni az urnánál kell, nem itt a tapssal-bobogással. Mindenki csak veszített vele, mert az idö és az éthetöség rovására ment. Olyan 7i7-s szintre vitte K. egy-kétszer. Még jókat lehetett az elején derülni is.

Az én elfogult véleményem: Pokornyi-Kovács= 4:2

Előzmény: őfelsége (18)
őfelsége Creative Commons License 2002.04.05 0 0 18

Én nem láttam a vittát.
De érdekelne valami, amit nem írtál. A kedvemért 1-től 5-ig értékeld nekem a két elnököt!!
Előzmény: Gonda László (16)
lorachum Creative Commons License 2002.04.05 0 0 17
De megprobalta fadesz fonok.
Valamivel jobb , mint egy atlag fadaszos,mint Kover lacis .
Előzmény: Angina Pectoris (15)
Gonda László Creative Commons License 2002.04.05 0 0 16
Lehet normálisan is vitázni. Lehet beletörödni, hogy nem mindent lát át a két fönök. Lehet egy kis viccet is mesélni, lehet nevetni, hiszen egyik sem az igéret földjének birtokosa.

Kár volt, hogy K. a második felében áttért a rágalmazásokra: hiszen minden nem bebizonyított feltételezés rágalmazás, ami nem állja ki a próbát. Lásd M.Péter MN és Demokrata elleni perének állása. Nem tudták bizonyítani, hogy volt csuszó-meggyözö pénz, addig M.P. ártatlan.
Ez lehúzta egy idöre a szinvonalat.

Ami naygon zavaró volt és sokat veszített mindenki vele; az a sok hülye taps. Szavazni nem itt kell, hanem az urnák elött. Ez a kabarék hangulatát keltette idönként. Kár volt. Kár lesz ma este is. Ez rontja a legjobban a szinvonalat.

Végre kezd az ország abból az anyagi- (eladósodás) és erkölcsi csödböl kilábalni ahová Kádárék juttaták az oeszágot, oztán Ti most "Kádár idején jobb voltra" szavaznátok? Akkor mit szólnátok, ha valaki elöhúzná Rákosit, vagy Hortyt? Mert ugye volt minden korszaknak nyertese, akinek jobb volt. Csak kédés, hogy ki és hányan, milyen árat fizet(ett) azért?

Angina Pectoris Creative Commons License 2002.04.05 0 0 15
Hát, édes fijam, ezt ne is verd nagydobra, inkább a falba verd! :O
Előzmény: székkutas (12)
székkutas Creative Commons License 2002.04.05 0 0 14
Fideszesként viselkedett. Hiányzott belőle a partner iránti minimális tisztelet.
Előzmény: Tájékoztató Iroda (13)
Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2002.04.04 0 0 13
Erről van szó. Pokornit a végén, egyszerűen nem érdekelte Kovács ígérethalmaza. Meg tudtam érteni.
Reagálhatott volna, de minek. Szvsz közben inkább egy jó befejezésen gondolkodott.
Előzmény: egonca (4)
székkutas Creative Commons License 2002.04.04 0 0 12
"(Munkáspártra szavazok)"
Helyesen teszed! Én is oda szavazok. (És remélem még igen sokan azok közül, akik nem verik nagydobra!)
Előzmény: Egy_felhasználó (0)
Egy_felhasználó Creative Commons License 2002.04.04 0 0 10
Nálunk mint említettem remek hangulat volt, és így utólag nagyon sajnáljuk, hogy a többi elmaradt. Azt hiszem megnéztük volna mind a 16-ot.
Előzmény: PARTALAN (8)
Egy_felhasználó Creative Commons License 2002.04.04 0 0 9
Off
Nem veszek, mert nincs jogosítványom :)
On
Előzmény: K.Pista (7)
PARTALAN Creative Commons License 2002.04.04 0 0 8
Nekem mind a kettő unalmas és a csapból is csöpög, csak amit kovács mond az végiggondolt és igaz, amit pokorni az érzelmes népbutítás.
Előzmény: egonca (6)
K.Pista Creative Commons License 2002.04.04 0 0 7
"Munkáspártra szavazok"

Akkor terepjárót má ne vegyél,én is már keresem a vevőt az enyémre:-))

Előzmény: Egy_felhasználó (0)
egonca Creative Commons License 2002.04.04 0 0 6
Nekem a másik fél szövege volt demagóg és unalmas,már a vízcsapból is mindig ugyanaz csöpög:-(((
Előzmény: PARTALAN (5)
PARTALAN Creative Commons License 2002.04.04 0 0 5
Előtte viszont nyomta a demagóg érzelmes semmitmondó szöveget, mármint az elfáradása előtt!:-(
egonca Creative Commons License 2002.04.04 0 0 4
Te még nem voltál úgy,hogy a sok hülyeség hallatán,a parttalan vitától elfáradtál?:-)))
Bandri Creative Commons License 2002.04.04 0 0 3
szerintem is elfáradt.
Előzmény: Egy_felhasználó (-)
Egy_felhasználó Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2
Hát ez a te bajod pajtás... Ne mondd hogy nem szóltam előre....

Kifejtenéd ezt egy kicsit ?

Előzmény: zsemlemorze (1)
zsemlemorze Creative Commons License 2002.04.04 0 0 1
"Munkáspártra szavazok"

Hát ez a te bajod pajtás... Ne mondd hogy nem szóltam előre....

Egy_felhasználó Creative Commons License 2002.04.04 0 0 0
Testvérem szerint a beszélgetés magáért beszél :)
(Centrumra szavaz)

Barátnőm szerint nem volt gyűlölködő és Kovács érvekkel próbálta bizonyítani igazát, mondandója alátámasztását, Pokorni egyfolytában visszatért a jól begyakorolt kormányzati szlogenekhez és ezekkel kikerülte az érdemi válaszadást, néha mellébeszélt.
(Mszp-re szavaz)

Szvsz a vita rendkívűl jó hangulatban zajlott, sokat nevettünk mindkét fél hozzászólásain, szóval mindent összevetve nagyon jó volt,
(Munkáspártra szavazok)

Egy_felhasználó Creative Commons License 2002.04.04 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!