Keresés

Részletes keresés

meggysi Creative Commons License 2002.04.04 0 0 11
Little boy,

Miert gondolod, hogy fol kene akasztanod magad? Teljesen kiabrandult vagy, tehetsegtelen, remenytelennek latod a jovodet? Inkabb pszichologushoz menj...

Akinek nem inge ne vegye magara...

Venyerin Creative Commons License 2002.04.04 0 0 10
Azért mégiscsak érdekelne, hogy ki mondta ezt és mire alapozta...
Előzmény: Little Boy (8)
CSamu Creative Commons License 2002.04.04 0 0 9
Elorebocsajtom hogy nehezmenyezem ezeket az megszolalsokat a kormanyoldalrol, mert azert a kozeleti embernek (ha mas dolga nincs is:) vigyaznia kellene a szajara. Ebben K.L. elen jar, persze ez nem menti fel a masik oldalt hogy "ujraertelmezzek" a mondasat, amit tobb izben is tettek a kampany erdekeben. Ezek az apro csusztatasok teszik a egysegsugaru szavazo szamara (szerintem) gyuloletesse az egesz kampanyolosdit.
Előzmény: Little Boy (7)
Little Boy Creative Commons License 2002.04.04 0 0 8
Bocs, hogy ellenkezem Venyerin, de a tévedés a tiéd: nem tudom megmondani, hogy hol, de a következőket olvastam: "ha a részvételi arány 46% - az MSZP nyer; ha 64% - akkor a Fidesz".

Tisztelettel mindenki iránt
LB

Előzmény: Venyerin (5)
Little Boy Creative Commons License 2002.04.04 0 0 7
Tisztellek a hozzászólásodért, mert látom, hogy nem elvakultan gondolkodsz.

Abban igazad van, hogy egy kampánynak arról kellene szólnia, hogy "mi hogy fogjuk csinálni", és nem arról, hogy "ők mit csináltak/csinálnak majd rosszul". Ezt én is fájlalom, azon túl, hogy a MIÉP-re valóban szüksége lesz a Fidesznek, mert egyedül nem lesz elég a többsége.

DE: én a "kövérlaca" dolgairól nem másik topikokból fogok tájékozódni akkor, amikor hallottam az ominózus felvételt. Ilyenkor jön az, hogy "persze, de kiragadták a szövegkörnyezetből". Ezt már eljátszották a hazaárulónál is. De erre én azt mondom: helyezd el a "te hazaáruló vagy" és az "akaszd fel magad" kifejezéseket olyan környezetben, hogy én ezen ne sértődjek meg, amikor nekem mondod...

Tisztelettel mindenki iránt
LB

Előzmény: CSamu (6)
CSamu Creative Commons License 2002.04.04 0 0 6
A topiccim csak amiatt ilyen mert egyebkent senki sem harapna ra, attol fuggetlenul hogy kormanyparti vagyok, altalaban a "mi" parank hogy keves szavazo az baloldalnak kedvez (ilyenkor termesztesen elfelejtjuk a soros-szdszes gyertek szavazni plakatokat)
Azert hogy erdemben valaszoljak a kerdesedre: a kormanyparti hirdetesek semleges temakrol "milyenfaszacsavok vagyunk" tipusuak, amig a masik oldale, a kormanypart fikazasa fideszmiep fasiszta diktatura remkepenek elorevetitesevel foglalkozik.
Hogy koverlaca mit beszelt, azt lecci nezd mar at a tobbi topicban, mert a "öngyilkosságra szólítanak fel, amjd letagadják" csusztatas az eroteljesebbik fajtabol.
Előzmény: Little Boy (4)
Venyerin Creative Commons License 2002.04.04 0 0 5
Valóban sokaknak elege van ebből az iszapbírkózásból, de szerintem egyelőre elmennek szavazni. Hogy a második fordulóra mi lesz, auz más kérdés.

Amúgy a topiccím nyílvánvaló tévedés, az alacsony részvétel az amúgy relatíve kis támogatottságú, de jól szervezett, fegyelmezett választókkal rendelkező pártoknak kedvez. Ilyen pl. a MIÉP. Szerintem az MSZP és SZDSZ érdeke pont emiatt a magas részvétel lenne.

Little Boy Creative Commons License 2002.04.04 0 0 4
Nem tudom, hogy a topik címe a te véleményed is egyben, de én személy szerint különbséget teszek aközött, hogy egyes pártok rávilágatanak az elmúlt négy év legpofátlanabb tetteire, VAGY hogy egyes képviselők (politikust azért mégsem mondanék) hazaárulóznak és öngyilkosságra szólítanak fel, amjd letagadják, kimagyarázzák az egészet.

Tisztelettel mindenki iránt
LB

Előzmény: CSamu (2)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.04 0 0 3
ezek a destruktív, aggályoskodó munkatársak! a fene megette a nagy győzelmet, ha ez a sok ember csak legyint, haelyett hogy a Szavazás Szent Ünnepén szakrálisan a polgári jövőre szavazna!!

talán egy szimbolikus kis hóhérkötéllel figyelmeztethetnéd még őket, hogy mégis menjenek el szavazni. :))

bár nem biztos, hogy akkor a fideszre szavaznának :)))

Előzmény: CSamu (-)
CSamu Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2
Annyira nembeszeltem rola, csak tobben mondtak.
Volt par munkatarsam akivel szivesen vitatkozunk a valasztasi esemenyekrol. Ok most nem hajlandoak, es kezdik undoritonak titulalni az egeszet.
Tifeletek nincsenek ilyen emberek?
Előzmény: Little Boy (0)
toloba Creative Commons License 2002.04.04 0 0 1
A FIDESZ ötven százalékos segítségével!
Akkor beszéld rá Őket!
Előzmény: CSamu (-)
Little Boy Creative Commons License 2002.04.04 0 0 0
Kérlek fejtsd ki részletesebben, és akár beszélgethetünk is róla...
Előzmény: CSamu (-)
CSamu Creative Commons License 2002.04.04 0 0 topiknyitó
Meg par nap a valasztasokig, de mar latom a munkatarsaimon hogy undorodnak a valasztasoktol, es el se mennek szavazni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!