Keresés

Részletes keresés

martona Creative Commons License 2002.04.22 0 0 10
Te buntetoperre gondolsz, pedig polgari perekrol van szo.

Ha jol emlekszem, nehany honapja egy NY-i pap eseteben vaskos karteritest itelt a birosag egy aldozatnak, a Vatikan pedig fizetett. Azota se szeri, se szama az ujabb pereknek. "Hogy engem 30 eve, amikor kiscserkesz voltam..."

Ha valaki ilyesmit csinal pap letere, azt nagyon sulyosan meg kell buntetni. Na de szegeny aldozatokat mar abszolut nem tudom sajnalni akkor, amikor kijelentik, esetleg pszichiatriai igazolast hoznak arrol, hogy csak dollarszazezrekkel a fejuk alatt tudnak nyugodtan aludni.

De hat ez Amerika: "Ismertem valakit aki latott valakit aki azt mondta, hogy egy rokona a WTC-ben dolgozott, tisztara lelki serult vagyok szeptember 11 ota, AGGYATOK PEZT PEZT PEZT."

Előzmény: Iván Gábor (5)
toloba Creative Commons License 2002.04.22 0 0 9
". A feszültség meg csak gyűlik, gyűlik... "
Aztán az lesz a vége, hogy választási tanácsokat adnak a "polgároknak".
Előzmény: predi (8)
predi Creative Commons License 2002.04.22 0 0 8
Ők is csak emberek. Termelődnek bennük férfi nemi hormonok. De a szex kiéletlen marad, mert tilos. A feszültség meg csak gyűlik, gyűlik...
Ilyenkor szokták a rabok a börtönben egyre szexisebbnek látni egymás fenekét. A papok meg ... ???

Amúgy meg a papok és a nem papok között is vannak akik gyerekekhez vonzódnak. Csak talán egy egyházi iskolába a fentiek miatt veszélyesebb járatni a gyereket, mint egy világiba, ahol a tanárok normálisan is kiélhetik szexuális igényeiket.

Logikusan hangzik, nemdebár? De még szerintem sem igaz. Csak szeretem cukkolni a csuhásokat. ;-)

Zsiger Creative Commons License 2002.04.04 0 0 7

Csak azt nem ertem, hogy ez a katolikus pap ezt valoszinuleg folytatolagosan meg is gyonta, a megbocsato Isten pedig folytatolagosan meg is bocsatott neki. Mert ha nem gyonta volna meg, az vilagraszolo keresztyeni farizeussag lett volna !
Előzmény: Iván Gábor (5)
bronzon Creative Commons License 2002.04.04 0 0 6
A magyar katolikus egyházat, inkluzíve a püspöki kart is volna miért beperelni.
Iván Gábor Creative Commons License 2002.04.04 0 0 5
hg9mck válasz erre | adatok | e-mail 2002-04-04 15:00:27 (536)

Néhány napja hallgattam a BBC-t, és monda, hogy az USA-ban a sorozatos perekben már ítélet is van - az egyik katolikus papot 275 évi szabadságvesztésre itélték gyermekkorúakkal folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélésért. Gondolom, ha jól viselkedik, már 150 év múlva kiengedik. Arrafelé nagyon harapnak az ilyesmire - féltik a csemetéiket, és nagyon jó kis halmazati büntetéseket tudnak kitalálni. (mellesleg nagyon helyeslem, mert aki nem ura a farkának az ne papnak menjen, mert van neki való más élethivatás is!)
9mck - ernő
HitetlenTamaska Creative Commons License 2002.04.04 0 0 4
Szegény Vatikán, most már nem csak a megengedettnél erősebb rádióadás, hanem a megengedettnél erősebb vonzalmak miatt is föhet a feje.
Node, azt hiszem, hogy a felpereseknek is fel kell kötni a gatyamadzagot, ha a Vatikán közvetlen felelösségét a történtekben hiteltérdemlően bizonyitani akarják.

A püspökségek esetén ez valószinüleg egyszerübb lesz, különösen akkor, ha a biróság elrendeli az ezzel kapcsolatos hivatali levelezések közzétételét is.

Előzmény: krezeda (2)
toloba Creative Commons License 2002.04.04 0 0 3
Miért megy papnak aki nem bír a ...val?
krezeda Creative Commons License 2002.04.04 0 0 2
Lawsuits accuses Vatican, three dioceses of conspiracy

AP [ THURSDAY, APRIL 04, 2002 7:02:52 AM ]

ST PETERSBURG: Two men have sued the Vatican and
three Roman Catholic dioceses, accusing them of covering
up sexual abuse at a Catholic boarding school in Florida and an
Oregon monastery.

The lawsuits claim that the Holy See, the archdioceses of
Portland, Oregon, and Chicago, the Diocese of St. Petersburg
and two religious orders hid two abusive clergymen by moving
them to parishes and monasteries across state and national
lines.

"Church leaders have been guilty of making deceitful choices,"
said attorney Jeffrey Anderson, who has represented more than
400 plaintiffs in abuse lawsuits against church officials since th
1980s.

Spokesmen for the three dioceses did not immediately return
calls seeking comment. A phone message left for the Vatican
ambassador to the United States was not immediately returned.

No one has successfully sued the Vatican in a sex abuse
lawsuit, although a handful of lawyers have tried, said the Rev.
Thomas Doyle, a priest who co-authored a 1985 report warning
more must be done to stop abuse. He said he expects church
lawyers will argue the Vatican is a country with diplomatic
immunity and cannot be sued.

In the St. Petersburg case, Rick Gomez, 28, of California, said
an unnamed Catholic brother abused him in 1987 when he was a
seventh grader at the Mary Help of Christians boarding school in
Tampa. The priest is currently believed to be working in New
Jersey.

Előzmény: Bendegoose (1)
Bendegoose Creative Commons License 2002.04.04 0 0 1
Tudok pontosabbat:

Ez az egész kamu.

Bende

Előzmény: Iván Gábor (-)
SzuperBusz Creative Commons License 2002.04.04 0 0 0
Örüjjetek neki, libsik.
Előzmény: Iván Gábor (-)
Iván Gábor Creative Commons License 2002.04.04 0 0 topiknyitó
Beperelték a Római Katolikus Egyházat "bünpártolásért"

Pontosítani kellene az információt: Most reggel modta a barátnőm, hogy a BBC hírekben foglakoztak vele, hogy beperelték Vatikánt az egyházi méltóságok szexuális visszéléseinek elhallgatása, bújtatása miatt. Állítólag több ilyen jellegű per is van folyamatban. Egy huszonixéves fiatalembert mutattak, aki sirva mesélte, még most is meglévő rémálmait, lelki feldultságát. Ami egy katolikus iskolában gyerekként ellene elkövetett papi szexuális zaklatásból fakad. Tud valaki valami pontosabbat?

Üdv:

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!