nem-e? ma is azt nyögi ez a hely. meg a többi is, ahol tartósan sulinet invázió volt. a sok félidióta topic, a felszínes csacsogás és a topicbaszarás az sulinet óta jelentôs.
A nettón történt legelső hozzászólásomat én is sulinetről lőttem el - bár már volt itthon netem, akkor épp a suliban keresgéltem asszem Richard Bach cuccai után. Ehhez mitszósz? :)
a sulinet annyiból volt döntô, hogy rászabadult a netre ezernyi süldôdisznó, aki annyit tudott, hogy a neten lehet baromkodni. a tanaraik meg jószerivel a gépet is alig tudták bekapcsolnio, nemhogy okítani ôket.
így a normális szintű beszélgetések helyét átvette a szutyok.
Ezen már gondolkoztam és nem bírom elképzelni: MIlyen volt az első törzsasztal Mo.-n? Kik látogattak oda először (döntően egyetemisák, vagy külföldön élő magyarok, egyáltalán kinek volt igénye ilyesmire), ki volt az első nick:))), melyik a legrégibb topic, stb... Gondolom, akkoriban még pörgésről nem igen lehetett beszélni, de mikor volt egyáltalán a kezdet? 94?
Valaki írta egyszer, hogy a SuliNET program beindulása nagyon megváltoztatta a topicolást. Milyen szempontból? Ha valaki akar nosztalgiázni, kérem tegye meg!
es teged toroltek ? :) en csak azt nem ertem hogy bar idike neven valszeg senki sincs regisztralva, illetve ha van akkor minek mert soha nem szolt meg hozza, nekem csak ezen a remes szamozott verzion engedtek belepni :( na mindegy, mar megszoktam