Keresés

Részletes keresés

AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.04.16 0 0 30
Előre megmondom: legrosszabb lesz a péntek. Írhatnátok ide pénteken megjelenő rágalmakat, amire már nem lehet reagálni...

Mondjuk amitől a legjobban félek: Torgyán József a szocikra fogja adni a szavazatát....

jajistenem kár, még komolyan veszik!

Előzmény: kábelbúvár (29)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.04.16 0 0 29
Tényleg olyan érzése van az embernek, mint amikor a leszerelést várta.

És az utolsó napok egyre hosszabbak!

Előzmény: AliceCsodaországban (-)
Beatty Creative Commons License 2002.04.16 0 0 28
Köszönöm, megnézem :)
Előzmény: AliceCsodaországban (26)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.04.16 0 0 27
Én is számolom már, hogy hányat kell még aludni!
Előzmény: Törölt nick (24)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.04.16 0 0 26
Nézz át a Közhangulat-sztorikat kérek! - vagy valami ilyesmi topicba. Nagyon jó.
Direkt felhoztam ma estére.
Előzmény: Beatty (23)
karma police Creative Commons License 2002.04.16 0 0 25
DE
Beatty Creative Commons License 2002.04.16 0 0 23
De.
Dobjál fel egy jobb témát, én benne vagyok.

Utóbbi hetekben nyitottam néhány kis sületlen álpolitikai topicot, de 1, ill. max 20-27 h.szólásnál nem jutottunk messzebbre, u.is borzalmas vírus ez a politikai ciklus (választások ideje), és rabláncra fűzi az embert. Enmagamat is. Soha nem gondoltam, hogy egy időre én is itt fogok letáborozni. Szinte kivétel nélkül mindig a vall-filbe írtam. És íme, hetek óta a pol-ban vagyok.

Ki tudja ezt megmagyarázni?

Van itt tutti pszichológus?

AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.04.16 0 0 22
Mi olyan helyen lakunk - természetvédelmi terület mellett - hogy itt megszokott a csönd. Ha egy szomszéd gyerek kiabálni kezd, hogy "anyu pisilni kell", már nyílnak az ablakok, hogy mi történt?

Ehhez képest ma egyszer mentem el a kisboltig, visszafelé két idős nénit láttam, amint valósággal kiabáltak egymással. Mit gondoltok miről? Ma délután pedig a hegyről egy társaság a Kossuth nótát énekelte teli torokból. Orbán Viktor azt üzente...

Hát már a p...m tele van mindennel.

Bongó Creative Commons License 2002.04.16 0 0 21
Orbán Viki ma reggel kinyilvánította, hogy szerinte ez egy jó hangulatú, békés kampány. Hát örülök neki, ha őt ez annyira lelkesíti, nyilván valami adrenalinjátéknak tekinti a politikát.

Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy hiába vagyok egy ijedős, beszari és ideges tyúk, de egy flegma szociálpolitikus a pasim, aki szerint alapjában véve tökmindegy, hogy a Fidesz vagy a Maszop kormányozza az országot, mert bizonyos fontos problémákat mindkettő képes megoldani, legfeljebb a Maszopnál nem dühöngünk annyit. Szóval ha győz a Polgári Össznemzeti Összeszaratás programja, akkor se lesz tragédia, és a gázárak így is, úgy is emelkedni fognak (ezt már pár hónapja bejelentették, 12 %-ot ígértek) de azért ne győzzön.

Mármost én már csak azt az időt várom, amikor nézem a tévét, és ha politika megy benne, akkor ásítok egyet és tovakapcsolok. Amikor szürke, jelentéktelen úriemberek a politikusok, akkor az nekem maga a Kánaán. Jelenleg viszont a politika inkább egy futballmeccshez hasonlít, két agresszív szurkolótáborral.

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.15 0 0 20
:-)) én is kezdek belefáradni. Még szerencse, hogy már nem kell mennem szavazni...
Előzmény: quint (18)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.15 0 0 19
Kifejezzetten élvezem. Sajnos a választások előtti két hétről lemaradtam, így az dögunalom volt. Ez most viszont szenzációs! Lehetne ezt egész évben csinálni? Mert az nagyon király lenne!!!
quint Creative Commons License 2002.04.15 0 0 18
Fogjátok fel a pozitív oldaláról. Most látszik, hogy mégis jól szerveződnek a pártok: ennyi marhát véletlenül nem lehet összeválogatni, ehhez kérem sziszifuszi, szisztematikus munka kell :-)

A legtöbb fórumon könnyesre röhögöm magamat. Csak azt nem értem, hogy a jobbosoknak miért csak küldetéstudat jutott, humorérzék meg egy szál se... pedig sokkal jobb lenne a móka, akkor rögvest Elnök úrhoz fordulnék, hogy hosszabítsa meg a kampány idejét :-)

Előzmény: Babylove (17)
Babylove Creative Commons License 2002.04.15 0 0 17
De. Marhára unom. És utálom, hogy én, aki alig foglalkozom politikával nem tudok lepattanni a témáról.

Már nagyon szeretném, ha jövő hétfő lenne. Akár így, akár úgy.

AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.04.15 0 0 16
Én az első fordulóig még csak kibírtam, mert már negyedszer van - de ezt a két forduló közötti elmebajt már nehezen.
Nemzetgyűlés - kokárda - felajzott egyetemisták, gimnazisták és tüzes tekintetű középkorú nők - ez már nekem sok.
Hülye voltam, mert előtte kezdtem leszokni a cigiről. Hát annak annyi. Viszont lefogytam 3 kilót. Ez az egyetlen pozitívum, mert a cukromnak jót tesz, gondolom.
Triumphator Creative Commons License 2002.04.15 0 0 15
Dehogy unom. Négyévente 1x van! Mint a focivébé, vagy az olimpija. Ha szerencsém van, még kb. 10 ilyen időszakot élhetek meg, úgyhogy megbecsülöm!
seymour Creative Commons License 2002.04.15 0 0 14
De! Pedig tévé nincs, rádió is csak ritkán, de csak ha végigaludnám akkor kerülhetném el. Na mindegy,valahogy kibírom még péntek éjfélig. Belevetem magam a munkába. Ha mindenki ezt tenné kampányolás helyett, 5 százalékponttal nőhetne az éves GDP ez alatt a néhány hét alatt.:)
Indítok is egy pártot: egyetlen ígérete a következő lesz:
No kampány, yes munka. A Fidesznek meg is lenne a hét százalékja a plusz 5-tel.
Na befejezem mielőtt kampányolni kezdenék itt nektek.

seymour

morbiczer Creative Commons License 2002.04.15 0 0 13
Már csak négy nap!
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.04.15 0 0 12
Na, fölhozom ezt is mégegyszer így a két forduló között.
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.04.03 0 0 11
Nálam úgy nagyjából két napja egyszerűen túlfutott az egész - ha jól tudom, a fóbiáknak is az a tulajdonságuk, hogy egy idő után lecsengenek, a szervezet nem képes hosszú ideig magas ingerküszöbön élni.
Őszintén szólva én már leszarom. Már csak azt szeretném, ha vége lenne.
Annyi minden rosszat kihozott az emberekből - itt az indexen is, a többség átment szitkozódásba - hogy egyszerűen megcsömörlöttem.
lms Creative Commons License 2002.04.03 0 0 10
Ami engem illet, már csak vagdosom a centit

csak ovatosan azzal a centivel, mert az mszp be talal perelni kampanyotlet ellopasaert 2 milliard forintra.

tenyleg, kijar meg delelottonkent kovacslaca a deakterre centit vagni...?

Előzmény: Agglegény (9)
Agglegény Creative Commons License 2002.04.03 0 0 9
Sziasztok !

Én kb. két héttel ezelőtt kiszálltam, a döntést meghoztam, többé nem idegesítem magam ezekkel az eszementekkel ! Én úgy látom, hogy közvélemény kutatás ide-vagy oda, még soha nem volt ennyire kiismerhetetlen a közhangulat, és titokban mindét oldal attól retteg, hogy 7.-én alaposan lepontozzák őket ! A sarokba szorítottság érzése jellemzi a vezetőket mindkét oldalon, és ezért vagdalkoznak ilyen veszettül ! Ami engem illet, már csak vagdosom a centit, és mint jó demokrata, elmegyek majd választani !

Aggl.

Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2002.04.03 0 0 8
Annyira unjuk, hogy "Lefutott meccs, unalmas kampány, +10%" címmel topicot is nyitottunk róla:-))
Kulik Creative Commons License 2002.04.02 0 0 6
De.
Fidélia Creative Commons License 2002.04.02 0 0 5
Asszem ezt elkiabáltam!:-(
Előzmény: Fidélia (3)
K.Pista Creative Commons License 2002.04.02 0 0 4
Meg a szadesz is besegített az idióta,nemritkán durva,sértő(mikor az áplónő kurvának áll)kampányával,mely Geszti Péter és Vágvölgyi B. András lelkén szárad.
Előzmény: IDKFA (1)
Fidélia Creative Commons License 2002.04.02 0 0 3
Én azért vasárnapig még nem diétázom,de utána biztosan,bárhogy is alakulnak a dolgok!:-)
Nem is bánom,hogy nyitottál,néhány feszültségoldó témát!:-)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2
te se bírod abbahagyni egy pillanatra sem a kampányolást. Lazíts egy kicsit!
Előzmény: IDKFA (1)
IDKFA Creative Commons License 2002.04.02 0 0 1
Ez az izraeli MOSZAD ügynök rendesen betett az országunknak. Telenyomta gyűlölettel a szocik lelkét.

idkfa for Doom by SpydercoPolice
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Jereváni rádió Creative Commons License 2002.04.02 0 0 0
0 színvonala van ennek a kampánynak...
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.04.02 0 0 topiknyitó
Mert én már nagyon. Média diétára fogtam magam, azóta jobb a közérzetem. Ti hogyan vagytok ezzel? Nem futott túl egy kicsit ez az egész?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!