Utóbbi hetekben nyitottam néhány kis sületlen álpolitikai topicot, de 1, ill. max 20-27 h.szólásnál nem jutottunk messzebbre, u.is borzalmas vírus ez a politikai ciklus (választások ideje), és rabláncra fűzi az embert. Enmagamat is. Soha nem gondoltam, hogy egy időre én is itt fogok letáborozni. Szinte kivétel nélkül mindig a vall-filbe írtam. És íme, hetek óta a pol-ban vagyok.
Mi olyan helyen lakunk - természetvédelmi terület mellett - hogy itt megszokott a csönd. Ha egy szomszéd gyerek kiabálni kezd, hogy "anyu pisilni kell", már nyílnak az ablakok, hogy mi történt?
Ehhez képest ma egyszer mentem el a kisboltig, visszafelé két idős nénit láttam, amint valósággal kiabáltak egymással. Mit gondoltok miről? Ma délután pedig a hegyről egy társaság a Kossuth nótát énekelte teli torokból. Orbán Viktor azt üzente...
Orbán Viki ma reggel kinyilvánította, hogy szerinte ez egy jó hangulatú, békés kampány. Hát örülök neki, ha őt ez annyira lelkesíti, nyilván valami adrenalinjátéknak tekinti a politikát.
Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy hiába vagyok egy ijedős, beszari és ideges tyúk, de egy flegma szociálpolitikus a pasim, aki szerint alapjában véve tökmindegy, hogy a Fidesz vagy a Maszop kormányozza az országot, mert bizonyos fontos problémákat mindkettő képes megoldani, legfeljebb a Maszopnál nem dühöngünk annyit. Szóval ha győz a Polgári Össznemzeti Összeszaratás programja, akkor se lesz tragédia, és a gázárak így is, úgy is emelkedni fognak (ezt már pár hónapja bejelentették, 12 %-ot ígértek) de azért ne győzzön.
Mármost én már csak azt az időt várom, amikor nézem a tévét, és ha politika megy benne, akkor ásítok egyet és tovakapcsolok. Amikor szürke, jelentéktelen úriemberek a politikusok, akkor az nekem maga a Kánaán. Jelenleg viszont a politika inkább egy futballmeccshez hasonlít, két agresszív szurkolótáborral.
Kifejezzetten élvezem. Sajnos a választások előtti két hétről lemaradtam, így az dögunalom volt. Ez most viszont szenzációs! Lehetne ezt egész évben csinálni? Mert az nagyon király lenne!!!
Fogjátok fel a pozitív oldaláról. Most látszik, hogy mégis jól szerveződnek a pártok: ennyi marhát véletlenül nem lehet összeválogatni, ehhez kérem sziszifuszi, szisztematikus munka kell :-)
A legtöbb fórumon könnyesre röhögöm magamat. Csak azt nem értem, hogy a jobbosoknak miért csak küldetéstudat jutott, humorérzék meg egy szál se... pedig sokkal jobb lenne a móka, akkor rögvest Elnök úrhoz fordulnék, hogy hosszabítsa meg a kampány idejét :-)
Én az első fordulóig még csak kibírtam, mert már negyedszer van - de ezt a két forduló közötti elmebajt már nehezen.
Nemzetgyűlés - kokárda - felajzott egyetemisták, gimnazisták és tüzes tekintetű középkorú nők - ez már nekem sok.
Hülye voltam, mert előtte kezdtem leszokni a cigiről. Hát annak annyi. Viszont lefogytam 3 kilót. Ez az egyetlen pozitívum, mert a cukromnak jót tesz, gondolom.
De! Pedig tévé nincs, rádió is csak ritkán, de csak ha végigaludnám akkor kerülhetném el. Na mindegy,valahogy kibírom még péntek éjfélig. Belevetem magam a munkába. Ha mindenki ezt tenné kampányolás helyett, 5 százalékponttal nőhetne az éves GDP ez alatt a néhány hét alatt.:)
Indítok is egy pártot: egyetlen ígérete a következő lesz:
No kampány, yes munka. A Fidesznek meg is lenne a hét százalékja a plusz 5-tel.
Na befejezem mielőtt kampányolni kezdenék itt nektek.
Nálam úgy nagyjából két napja egyszerűen túlfutott az egész - ha jól tudom, a fóbiáknak is az a tulajdonságuk, hogy egy idő után lecsengenek, a szervezet nem képes hosszú ideig magas ingerküszöbön élni.
Őszintén szólva én már leszarom. Már csak azt szeretném, ha vége lenne.
Annyi minden rosszat kihozott az emberekből - itt az indexen is, a többség átment szitkozódásba - hogy egyszerűen megcsömörlöttem.
Én kb. két héttel ezelőtt kiszálltam, a döntést meghoztam, többé nem idegesítem magam ezekkel az eszementekkel ! Én úgy látom, hogy közvélemény kutatás ide-vagy oda, még soha nem volt ennyire kiismerhetetlen a közhangulat, és titokban mindét oldal attól retteg, hogy 7.-én alaposan lepontozzák őket ! A sarokba szorítottság érzése jellemzi a vezetőket mindkét oldalon, és ezért vagdalkoznak ilyen veszettül ! Ami engem illet, már csak vagdosom a centit, és mint jó demokrata, elmegyek majd választani !
Meg a szadesz is besegített az idióta,nemritkán durva,sértő(mikor az áplónő kurvának áll)kampányával,mely Geszti Péter és Vágvölgyi B. András lelkén szárad.