Nacsak! Épp most akartam beírni,hogy még mindig minden egyes hozzószóláshoz be kell jelentkeznem, erre itt megjelent a felhasználónév! Kíváncsi vagyok, mennyire lesz tartós.
Müködnie kell, mert azota renbehozták a rendszert!
h´la kiválo kapcsolattal rendelkezö exnettos elvtársaknak. Hogy most náladmiért nem müx, ezt csak a jo isten tudhatja.
viszont lenne egy tuti megoldás:Vissza az Ohazába(Milenetto) ott nincsenek ilyen gondok.
Ja ja, hasonló cipőőben járok.
Max egy hozzászólás erejéig tudok bejelentkezni, de amúgy nem vagyok bent. Igy a beállitásokat sem érem el. :(
Mi lehet tenni?
az van, hogy aki tregsiztrál egy új nicket, az egy órűn űt nem írhat. ez így indul. aztán, amíg nincs meg asszem párszáz hozzászólása, addig van a rendszerben egy ilyen lassító, hoyg nem lehet azonnal nyomatni az új és új hozzászólásokat, hanem kell egy kis idô hozzá. ez "elmúlik", ha lesz asszem 1-200 hozzászólásod. magától. azaz ez nem a mile féle büntetô lassítás, hanem egy önvédelmi nehezítô - arra az esetre, ha egy "új" nick azért születne, hoyhg szétfloodolja a helyet. nehezebb lesz neki.
Minek kellene törölgetni, elvan az ottan, enni nem kér, inni meg semmit sem isz el a zember elől... iago különben is mindenhová nyitogat topikokat, mer' szereti a zilyen strapás dolgokat, pedig csak Sörös üveget kéne nyitogatni, de főleg inni, ha rájön a nyithatnék... Egészség!
iago a múlt héten nyitott egy topikot a Sopronnet fórumon. Én azt betettem a kedvencek közé. Most már törölném, de nem találom.
Ilyenkor mi a fene van???
Azt mindenki tudja, hogy az internet világában ezek az üzenetek a hozzáférők számára olvashatóak. De szerintem a mélek is.
Én munkahelyről netezek. A munkáltatóm bármikor ellenőrizheti a postaládámat. A PC, a rendszer, a szoftwer az övé. Tudomásul vettem, hogy rizikós a dolog.
Azért azt ne felejtsd, hogy új felhasználó esetén egy kis puhatolózó beszélgetésre nagyon is alkalmas a kisüzi.
Akinek meg takargatni valója van, az beszéljen meg találkát.:-)
Vagy telcsizzen. Bár az is lehallgatható.
iago!
Azért ezek a szolgáltatások nagyban fokozták a komfortérzetet.
Nem kell mélcímre vadászni ha írni akarok valakinek üzit, csak klikkelek az adataira és már írhatom is. Amikor meg ő benéz, válaszol. Vagy ha éppen ott van, eszmét cserélhetünk.
1. kis képeket lehetett feltölteni a neved helyére logó gyanánt.
2. egyszerűbben a gépedrôl tudtál feltölteni képet, azaz nem kellett hozzá feltzenni valami szerverre.
ez a kettô hiányzik itt.
aztán volt saját topic moderálási lehetôséged, azaz a sajátodból törölhettél bárkit.
volt kisüzenet, azaz egy olyan része a szoftnak, ahol tudtál írni az usereknek.
volt olyan, hogy lista volt az online userekrôl - majdnem,. azaz azokról, akik bejelentkeztek, de mivel ki már senki sem, így nem volt nagyon jó.
ezekbôl azért voltak galibák is, meg nem is mind működött jól.
a topicmodera és a törlési lehetôség felemás volt, eleinte magad is törölhetted, aztán csak a gazda. ebbôl adódott sok visszaélés. aztán le is lehetett zárni a topicot, logikus, ha modera vagy a sajátodban, ha nem vagy ott, le kell tudnod árni ideiglenesen. de ezt is másra használták.
a kisüzenetnek nevezett lehetôség is felemás volt, mert részben úgy mutatoittk mint egy topic, azzal a különbséggel, hogy ha írtál valamit, az eltűnt, azaz ha elküldted, olvasta akiinek írtad, de te nem láttad többé, azaz jó memória kellett hozzá-.
egyedül a logo és a képfelrakás olyan, ami menteni való lenne ide is.
1. kis képeket lehetett feltölteni a neved helyére logó gyanánt.
2. egyszerűbben a gépedrôl tudtál feltölteni képet, azaz nem kellett hozzá feltzenni valami szerverre.
ez a kettô hiányzik itt.
aztán volt saját topic moderálási lehetôséged, azaz a sajátodból törölhettél bárkit.
volt kisüzenet, azaz egy olyan része a szoftnak, ahol tudtál írni az usereknek.
volt olyan, hogy lista volt az online userekrôl - majdnem,. azaz azokról, akik bejelentkeztek, de mivel ki már senki sem, így nem volt nagyon jó.
hát, nekem bugzik pölö az, hogy ha írok valahova és elküldöm, a topiclista nem frissül magától csak refreshsel, azaz úgy tűnik, mintha semmi sem történt volna.
be kell vallanom, hogy sima kopipészt [néha eljáccadozom egy hátéemel editorral, aztán a végeredményt meg ide szoktam kopizni].. az odaát lévő logocucc nekem is teccik.. hogy itt mikor lesz, fogalmam sincs :(( [itt most a szokásos duma következni, hogy mennyi pénz van fejlesztésre, de egyrészt kavisirám, másrészt meg pont mostanában kértek tőlünk listát a durvább bug-okról, mivel talán valami pénz fog a házhoz állni - ezt persze majd meglátjuk]
azt tudom, hogy a trükközős html-lel felül írt nicket itt nem nagyon komálja a modeáció
egy kérdés kedves szivar fan,
te ezt a színes micsodát a nevednél ezt mindig kopipészteled? vagy netán szkriptet írtál hozzá? vagy?
már csak azért, mert az ittenieknek hiánya van logóilag, aztán ha van értesülésed errôl, meg esetleg arról, hogy nem-e lehetne-e itt is olyat fejleszteni... szóval?
a kedvencekhez még annyit hozzátennék, hogy normál esetben csak az első 8 látszik ott jobbra fennt, de ha a kedvencek linkre bökünk, akkor az összes kedvencekbe berakott topic megjelenik időrendi sorrendben [illetve 50esével tördelve].. ha már egy kicsit több kedvence van az embernek mint 8, akkor édemes ezeket külön ablakba kinyitni és onnan bogarászni.. [bevallom őszintén, én soxor meg se nézem a topiclistákat, hanem egyből a kedvenceket nyitom ki]