Na, csortam ma egy metrot.
Most nincs benne a fekete hírdetés, csak egy kis színigaz ragalomlista, mint SzDSz hírdetés, ki mase is lehetne, csak ok lehetnek ennyire humorosak :)
Meg tudom erősíteni: A mai Metróban virít a hírdetés /egy vidéki kiadásban láttam/, egyébként SZDSZ "reklám".
Horthy – Rákosi – Orbán – Kövér és mindegyiknek a képe ott van.
"A melyik mondta?" kérdésre ott a válasz is!
„Aki nem a kormánypártra szavaz, az vegyen szöget, kötelet és akassza fel magát” /Kövér László 2002.március/
Az idézet, lehet, hogy nem pont ez, viszont abszolút nem az amit Kövér tényleg mondott.
Szóval ha Kövér perelni akar, akkor erre remélem le fog csapni.
Véleményem: az SZDSZ a legprimitívebb bagázs, akikhez valaha is "szerencsém" volt.
Ezek az ügyek a választások utánra tolódnak... ahogy a naplóhazugság a kamerást verő csávóról és a többi hasonló szándékos behülyítés.
De még így is veszíteni fognak... ez szinte biztos...
Szerintem ezt biztos nem az FMPP+ csinálta, sőt még a MIÉP sem ennyire gyökér. Ezzel valami radikál-bal csoport próbálja ippeg ezeket lejáratni. Nagyjából még igazuk is lenne, de ez az eljárás nem az én ízlésem.
Ma este a Juszt féle bolsi sajtótájékoztatón az ATV-ben, amikor Mészáros az igazsághoz híven megemlítette Kövér szövegét, hogy "akasszuk fel magunkat" Bolgár magából kikelve kijavította: "nem azt mondta, hogy magunkat, hanem hogy akasszátok fel magatokat!"
Azt hiszem elégszer kopiztuk be már az eredeti szöveget, hogy megállapíthassuk Bolgár hazudik, uszít és rémhírt terjeszt. Ami ma művelt a metro újsággal, az egyszerűen felháborító. Ezt a dühöngő szarházit meg kéne már állítani valakinek. Írjunk nyílt levelet Kovács Lászlónak, hogy azonnal határolódjon el balfácán agitproposától, de nem ártana ha Kövér a kádári idők volt New Yorki gyűlölet-tudósítóját is beperelné, mint Kovács Lászlót, rágalmazásért.
Arra lennék kiváncsi, hogy a médiahatalom tagjai miért állnak egy állítólag vesztésre álló párt mellé? Nem inkább a hatalmon lévőhöz kellene dörgölőzni, mint teszi némelyik? Valami nincs itt rendben...
Volt szerencsém elolvasni, mit is mondott Kövér valójában. És megint csúnyán ferdítenek a fiúk...
A maszop és a szadesz szerint már minden megnyilatkozás náci, fasiszta. "Legszebb" példa erre amikor Orbán az élettér szót használta, amin aztán jót csámcsogtak a hiénák.
Szalonképtelen pártok ezek, maszop szadesz. Nem tudom, mikor veszik észre a hívek, hogy ezek az álszentek osztják meg az országot! Ahogy valszeg ők lopták eddig a legtöbbet, és félnek, elütik őket a moslékosvödörtől. Hogy megbomlik a médiahatalom.
Mikor veszik észre a ballib szavazók, hogy kik a valódi uszítók, országmegosztók?
Az kell, hogy fekete halálfejek ússzanak az égen, a felirattal, halál a kormány politikája, válaszd a tiszta SZDSZ-t!? Most már ez következik...