Keresés

Részletes keresés

Mallow Creative Commons License 2002.04.03 0 0 27
Na, csortam ma egy metrot.
Most nincs benne a fekete hírdetés, csak egy kis színigaz ragalomlista, mint SzDSz hírdetés, ki mase is lehetne, csak ok lehetnek ennyire humorosak :)
Mallow Creative Commons License 2002.04.02 0 0 26
Igen, aztán meg heves kampánybeszédbe kezdeni és jól leteremteni a népet!
Megnyerhettem volna vagy húsz szavazót, ha nem koncolnak fel!:)
Előzmény: Törölt nick (24)
sarpy Creative Commons License 2002.04.02 0 0 25
Meg tudom erősíteni: A mai Metróban virít a hírdetés /egy vidéki kiadásban láttam/, egyébként SZDSZ "reklám".

Horthy – Rákosi – Orbán – Kövér és mindegyiknek a képe ott van.

"A melyik mondta?" kérdésre ott a válasz is!
„Aki nem a kormánypártra szavaz, az vegyen szöget, kötelet és akassza fel magát” /Kövér László 2002.március/

Az idézet, lehet, hogy nem pont ez, viszont abszolút nem az amit Kövér tényleg mondott.

Szóval ha Kövér perelni akar, akkor erre remélem le fog csapni.

Véleményem: az SZDSZ a legprimitívebb bagázs, akikhez valaha is "szerencsém" volt.

Előzmény: Mallow (-)
Mallow Creative Commons License 2002.04.02 0 0 23
Ezek az ügyek a választások utánra tolódnak... ahogy a naplóhazugság a kamerást verő csávóról és a többi hasonló szándékos behülyítés.
De még így is veszíteni fognak... ez szinte biztos...
Előzmény: Turulmadár (22)
Turulmadár Creative Commons License 2002.04.02 0 0 22
Kövér beperelte Kovács Lászlót, mert hazudott.
SZVSZ az SzDSz hasonló sorsra jut, ugyanis az idézettek senkitől nem hangzottak el.
Mallow Creative Commons License 2002.04.02 0 0 21
A legegyszerűbb: www.metro.hu
De ha jól láttam, a hírdetések nincsenek fölrakva.
Előzmény: Törölt nick (13)
Mallow Creative Commons License 2002.04.02 0 0 20
Ezt biztosan nem a Fidesz vagy a Miép csinálta. Nem is illik a kampányukba.

Ellenben kívánom a plakátragasztóknak, tudják meg a saját bőrükön, milyen a nácizmus. Akkor mértékkel bánnának a náci jelzővel...

Előzmény: PARTALAN (12)
PARTALAN Creative Commons License 2002.04.02 0 0 19
Hát ha ?k tették akkor okosak voltak!:-)
Előzmény: rtsrulez (16)
bormester Creative Commons License 2002.04.02 0 0 18
Szerintem ezt biztos nem az FMPP+ csinálta, sőt még a MIÉP sem ennyire gyökér. Ezzel valami radikál-bal csoport próbálja ippeg ezeket lejáratni. Nagyjából még igazuk is lenne, de ez az eljárás nem az én ízlésem.
Dominus Vobiscum Creative Commons License 2002.04.02 0 0 17
Ma este a Juszt féle bolsi sajtótájékoztatón az ATV-ben, amikor Mészáros az igazsághoz híven megemlítette Kövér szövegét, hogy "akasszuk fel magunkat" Bolgár magából kikelve kijavította: "nem azt mondta, hogy magunkat, hanem hogy akasszátok fel magatokat!"
Azt hiszem elégszer kopiztuk be már az eredeti szöveget, hogy megállapíthassuk Bolgár hazudik, uszít és rémhírt terjeszt. Ami ma művelt a metro újsággal, az egyszerűen felháborító. Ezt a dühöngő szarházit meg kéne már állítani valakinek. Írjunk nyílt levelet Kovács Lászlónak, hogy azonnal határolódjon el balfácán agitproposától, de nem ártana ha Kövér a kádári idők volt New Yorki gyűlölet-tudósítóját is beperelné, mint Kovács Lászlót, rágalmazásért.

rtsrulez Creative Commons License 2002.04.02 0 0 16
Nem lennek meglepve, ha ezeket a plakatokat az SZDSZ raggatta volna ki....
bogyó Creative Commons License 2002.04.02 0 0 15
Ja. Amit nem tudni, ki ragasztott ki...
Mallow Creative Commons License 2002.04.02 0 0 14
asszem igen, de nem tudom a címét
Előzmény: Törölt nick (13)
PARTALAN Creative Commons License 2002.04.02 0 0 12
No, ez a keresztény jobboldal szeretetteljes, békés választási kampánya plakátilag el?adva!

http://index.hu/valasztas/kereszteny04/

Előzmény: Törölt nick (10)
rinpoce Creative Commons License 2002.04.02 0 0 11
Na jo, legfeljebb ezért lehetne anyázni.
Előzmény: Törölt nick (10)
rinpoce Creative Commons License 2002.04.02 0 0 9
Az az igaszság, hogy ez sem nem rágalmazo sem nem sértö.

Bezzeg amikor Kövér azt mondta: a boszorkányokat régen strigáknak hivták. Az igen! Az mocskos beszéd volt.

timi182 Creative Commons License 2002.04.02 0 0 8
Már kínjukban nem tudnak hova nyúlni a cocik. Azt hiszik ezzel még arathatnak, de csak lejáratják magukat. Csak igy tovább! :-)
Mallow Creative Commons License 2002.04.02 0 0 7
Nemtom. Hazafelé jöttem, amikor megpillantottam.

Egész lapos hírdetés, biztosan fogunk még hallani róla. Úgy láttam a metrót olvasott a hölgy.

Előzmény: Törölt nick (6)
Mallow Creative Commons License 2002.04.02 0 0 5
De nagyon nincs...

Az ember nem szokott olyan méltatlan lenni önmagához, mint most ezek. Nagy pénzekről lehet szó...

Előzmény: ZR (4)
ZR Creative Commons License 2002.04.02 0 0 4
Arra lennék kiváncsi, hogy a médiahatalom tagjai miért állnak egy állítólag vesztésre álló párt mellé? Nem inkább a hatalmon lévőhöz kellene dörgölőzni, mint teszi némelyik? Valami nincs itt rendben...
Előzmény: Mallow (3)
Mallow Creative Commons License 2002.04.02 0 0 3
Volt szerencsém elolvasni, mit is mondott Kövér valójában. És megint csúnyán ferdítenek a fiúk...

A maszop és a szadesz szerint már minden megnyilatkozás náci, fasiszta. "Legszebb" példa erre amikor Orbán az élettér szót használta, amin aztán jót csámcsogtak a hiénák.

Szalonképtelen pártok ezek, maszop szadesz. Nem tudom, mikor veszik észre a hívek, hogy ezek az álszentek osztják meg az országot! Ahogy valszeg ők lopták eddig a legtöbbet, és félnek, elütik őket a moslékosvödörtől. Hogy megbomlik a médiahatalom.
Mikor veszik észre a ballib szavazók, hogy kik a valódi uszítók, országmegosztók?
Az kell, hogy fekete halálfejek ússzanak az égen, a felirattal, halál a kormány politikája, válaszd a tiszta SZDSZ-t!?

Most már ez következik...

hamariberkenye Creative Commons License 2002.04.02 0 0 2
Miért használsz idézőjelet, ha saját gondolataidat írod le?

Vigyázz, mert beperel Kövér László félrevezetésért.:)

Mallow Creative Commons License 2002.04.02 0 0 1
ja
Előzmény: lolka_bolka (0)
lolka_bolka Creative Commons License 2002.04.02 0 0 0
Ez kom0ly ? :)

Lolka

Mallow Creative Commons License 2002.04.02 0 0 topiknyitó
Fekete alapon egy majd egyoldalas hírdetés virít a metró újságban, lényegileg a következő:

A MÚLT ELKEZDŐDÖTT

Horthy – Rákosi – Orbán – Kövér

Melyik mondta?

„Aki nem a kormánypártra szavaz, az vegyen szöget, kötelet és akassza fel magát”

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!