Értem.
Talán úgy megoldható lenne, ha ki lehetne jelölni kedvenceket. És akkor csak az látszik, nem mindenki.
A nettón se az egész társasággal beszélgetett az emberfia.
Eltévedtem. Üres spájzban tátonganak sívár polcok
De majd rögtön rendbe teszem, hogyha homlokot ráncoltok
De még előbbi versemhez várom tőled itt a választ
Próbálj meg már válaszolni, feltéve hogy ha nem fáraszt.
Uggyan má', micsoda átalakulás?! Csak ahogy múl a zidő, úgy minden a helyére kerül... ha szorgalmasan isz a zember... én plédájul a Tasztal alá, ahogy ill... Egészség!
Igen! :-) Még mindig ez az egyik kedvenc időtöltésem. Verseléssel ütöm el az unalmat. Hajrá "Hüjeversek"!!! :-)
De a buli gondolatát is forgatom fejemben. Jó lenne egy búcsú bulit is rendezni - mondjuk búcsú nélkül. :-)
Mottoja:
A netto nem vész el, csak átalakul...
Szervusz, szervusz, na mi újság, mi újság? Látom vannak új költéseid, amik az ihlettől szoktak lenni, de akkor kimitiszt köll inni, mer' a Sörtől elalsz a zember... ihléstelenül...
A háttérüzenet alapja az egyidőben jelenlévő (on-line) userek listája. Mit gondolsz, hogy ebben a Nagy Hodályban mekkora lenne ez a névsor? A Nettón sem csak a Törzsasztalt, hanem az összest listázta, de még akkor sem érte el az itteni egyetlen fórum létszámát.
Azt kell megérteni, hogy ami egy kis fórumon elmegy és jól használható, azt nem lehet egy ekkora "nagyüzembe" automatikusan átvinni.
S gondolod, ha egy topicból mint tévedőt még kivágnak,
rosszul érezném magamat? Vagy vághatnék nyúlt pofákat?
Tán nagy-nagy zavarba esvén könyörögném magam vissza?
Írigyelném a moslékot, ha disznó előlem issza?
Zokogásom hallanátok, ha én velem nem társulna?
S hagynám tehetetlenségben, hogy a szívem elfásulna?
S bárki az én topicomba bejöhetne és tombolna?
S trágár beszéd kitörlése a számomra nagy gond volna?
Van előnye és hátránya, ilyen előfordul bárhol
s végszükségben rabszolgaként dolgozhat a moderátor.
S megkérdezném ott a végén a tagadás miért fekete?
Hová tűnt el a szemedből régi kedves tekintete?
"És egy kis plusszt jelenthetne, hogy ha az itt lévő topicocat a topicgazda moderálhatná. Ettől kaphatna igazi netto-ízt. :-)"
Hogyne. Itt is lehetne folytatni a rejszfűrer ****-féle bunkerépítgetést, a félvezető-féle "kibaszom a biboldókat a topicomból" mókát és hasonlókat. Hát NEM!
nekem a kisüzenet nem hiányzik. ha valami, akkor két dolog igen - remélhetôen eljön az idô, hogy itt is működjön:
az egyik a logo a másik a képbeillesztés egyszerűbb lehetôsége.
kedves barátom,
amikor volt még netto, akkor is jöttünk ide. volt, aki el se ment, vagy hogy is mondjam, itt is volt mindig.
rágtuk is az indexes füleket, hogy legyen külön helyünk, ami akkoriban nem volt megvalósítható.
na.
Igazából én ezt nagyon jó megoldásnak találom, hiszen amikor csak áramszünet volt a netton, mindig errefelé kötöttünk ki. Most legalább van egy biztos pont! Jó lenne, ha innen a régi hozzászólásaink is visszakereshetőek lennének. És egy kis plusszt jelenthetne, hogy ha az itt lévő topicocat a topicgazda moderálhatná. Ettől kaphatna igazi netto-ízt. :-)