Keresés

Részletes keresés

Híd Creative Commons License 2002.04.02 0 0 13
Nagyon kellett már ez a topic, nekem is elegem van ebből a gyűlölködésből. Nemcsak az indexen, a mindennapokban is. Az öcsém barátnőjének az apja két hete nem szól a legjobb barátjához, akivel vagy 30 évig sülve-főve együtt voltak, és mellesleg 2. szomszéd, mert a (most már ex)haver nem a Fideszre szavaz. Tisztára begőzölt. Hát Viktor már csak fontosabb, mint a régi barátok...
Tappancs Creative Commons License 2002.04.02 0 0 12
Szeressük egymást gyerekek!
A farkas mindig is szerette a bárányt. Viszont meg tudom érteni a bárány óvatosságát is.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.02 0 0 11
Két válaszom is van. Egyrészt a "Hajrá Fidesz!" max. sekély humor, de nem szélsőséges kijelentés. Másrészt a baloldalra szavazók között nagyon sok kényszeredett választó van. Protestszavazók. Ezek nehéz szívvel ikszelnek az mszp-re, mint (szerintük) a legkisebb rosszra. Ezek nem fognak ünnepelni egy esetleges mszp-győzelem esetén sem... Elhiszed? :)
Előzmény: prézlimájer (10)
prézlimájer Creative Commons License 2002.04.02 0 0 10
Így van. Csak van némi különbség bal és jobb oldal között. A jobboldalon lényegesen több olyan ember van, aki hajrá fideszezik, hajrá Orbánozik, hajrázik, éljenezik és élteti a vezért. Lényegesen kevesebb (szinte 0) hajrá Medgyessy-t, hajrá Kovácsot, hajrá MSZP-t látni és a balosok lényegesen kevésbé elvakultak. Akik viszont elvakultak, azokra ugyanúgy vonatkozik amit mondtam. Csak sajnos, hiába nem tetszik az acsarkodás, a kommunistázás és a gyűlölködés túlnyomó részt jobbról ered. Agresszív balossal még egyáltalán nem találkoztam az utcán. Agresszív jobbossal viszont annál többször.
Előzmény: big-lesz (9)
big-lesz Creative Commons License 2002.04.02 0 0 9
Kedves prézlimájer!

Próbáld meg kivülállóként elolvasni, amit írtál...
Pontosan ráíllik bármelyik oldalon álló buta, vagy egyszerűen csak elvakult párthívőre!
Ez volt a célod? Ügyes vagy!
:o)))
big

Előzmény: prézlimájer (5)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.02 0 0 8
A múlt héten egy nő betelefonált Bolgár műsorába, elmondta, hogy az utóbbi hetekben úgy érezte, tennie kell valamit a politikai életben (is), ezért belépett az MSZP-be. Aktívan részt vesz a kampányban, stb. stb. MSZP-s jelvénnyel jár-kel az emberek között, "bátran" elmegy pl. a MIÉP és más pártok rendezvényeire is (viselve az MSZP-s kitűzőjét). Beszélgetett már kormánypárti kopogtatócédula-gyűjtőkkel, és minden a lehető legbékésebben zajlott. Mindenki tudomásul vette, hogy ő hol áll, milyen nézeteket vall; s ő éppígy, a lehető legtermészetesebben végighallgatta a miépeseket, fideszeseket (stb.) Szóval a telefonáló elmondta, az elmúlt hetekben-hónapokban szinte nap mint nap tapasztalta, hogy a társadalomban, az "egyszerű" emberek között egyszerűen nyomát sem találja annak a békétlenségnek, ami pl. a nagypolitikában, az élesedő kampányban, a médiában stb. stb. zajlik. [Vagy akár - ezt én teszem hozzá - itt az indexen.] Az állampolgárok a mindennapi életükben: egyszerűen normális emberek. :) Akik élni akarnak. Együtt, egymás mellett élni. Békében. :)

Előzmény: repeant (-)
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.04.02 0 0 7
FÓRUM
1984. adatai
Felhasználónév: 1984.
Email-cím: 1984@mnmail.hu
Homepage: http://
Üzenetek száma: 3
Státusz: Új vendég

Jól van kisfiam, leírtad magad az indexen.
Szó szerint.

Előzmény: 1984. (3)
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.04.02 0 0 6
Ha a fórumos viselkedésünkből indulunk ki akkor lehet, hogy igazad van.
Viszont mindennapi életem során sem birom a zsidózást, a kisszerűséget, a cigányozást, az elvakultságot a buzizást, az igazmagyarkodást, stb.
Így itt se.
Viszont alapvetően békés/békítő ember vagyok.
Előzmény: Törőlt_nick (1)
prézlimájer Creative Commons License 2002.04.02 0 0 5
Az ilyeneknek nem érdekükben áll gyűlölködni, egyszerűen csak lételemük. Szavaik mögött nincs semmi, csak üres, felszínes utálkozás. Kitalálnak egy ellenségképet, aztán kiteszik maguk elé hogy gyűlölhessék. Miért? Ki tudja...
Ennek megfelelően kitalálnak egy bálványt is maguknak, amit meg imádhatnak. Egyiknek sincs köze a valósághoz. Sok a beteg ember aki kihasználható. Az ilyenek csak eszközök akikkel a hatalom a seggét törli és törölte mindig. Sajnálatraméltó és szánalmas ez a lelki nyomor. Mert Magyarországon ez van. Lelki nyomor és beteg gondolkodás.
Előzmény: 1984. (3)
repeant Creative Commons License 2002.04.02 0 0 4
na erről beszélek...
Előzmény: 1984. (3)
1984. Creative Commons License 2002.04.01 0 0 3
Visszataszító látvány a kádáristák haláltusája, de tőlük ez a természetes, mert sohasem volt méltóságuk, csak elkommunizált értéktárgyaik, amikről azt hitték, hogy méltóságot adnak. Egy rombolásra és pusztításra fölesküdött csoport lassan minden eszét vesztve látja gazdasági, politikai és az emberek gondolatai fölött gyakorolt hatalma széthullását.
Utolsó mozdulataikkal még savat fröcskölnek mindenkire, de már nem tart sokáig. Április 7.-én végleg kiikszeljük őket a Magyarországot meghatározó szereplők közül. Akkor majd végre lehet béke a szívekben.
Előzmény: Törőlt_nick (1)
big-lesz Creative Commons License 2002.04.01 0 0 2
Az Égnek a zsinagógákban pont erre jutottam. :o(
De mi civilizáltnak gondoljuk magunkat,
Európa felé félúton...

Azért hadd maradjak optimista!
Ha a bal győz, én biztosan nem fogok örömünnepet ülni, ígérem!
Nyugodtabb leszek, ami kishazánk dolgait illeti...
:o)))
big

Előzmény: szigetelőszalag (0)
Törőlt_nick Creative Commons License 2002.04.01 0 0 1
ez a te szádból elég hiteltelenül hangzik...
Előzmény: szigetelőszalag (0)
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.04.01 0 0 0
Kár, hogy a topicod visszhang nélkül maradt...
Egyeseknek érdekében áll a békétlenség fönntartása.
Előzmény: repeant (-)
repeant Creative Commons License 2002.04.01 0 0 topiknyitó
Baj van...

Pár nap már csak a választás, és az embereket a politika irányítja. A pártok felkorbácsolják az indulatokat. És ez nem jó. Miért kell, hogy az ország egyik fele győztesnek, míg a másik fele legyőzöttnek érzi magát majd a választások után? Egyesek tobzódnak majd, míg mások leszegett fejjel revansot akarnak majd venni. Miért nem lehet ezt kultúráltabban megtenni? Emberek nekünk a választás után is együtt kell élnünk, felfogtátok?

Szóval, békét a szívekbe...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!