Keresés

Részletes keresés

a tömeg az tömeg Creative Commons License 2025.05.04 0 0 9

Szánj rá kb. 500 eft/nm.

Ami marad azt másra költöd.

Előzmény: flepp (6)
_c_ Creative Commons License 2025.05.04 0 0 8

Sziasztok!

Engem a viszonylag olcsón megvásárolható, lemezből készült mobil garázsok érdekelnének. Sok céget találni a neten aki ezzel foglalkozik. Nagy szín és méretválaszték jellemzi, néhány cég termékét rugalmasan lehet konfigurálni. (milyen nyitású ajtaja legyen, ha kell ablak/bejárati ajtó az hol és mennyi legyen stb.)

Gondolom nem árt, ha buktatható ablakokkal rendeli az ember, hogy nyáron ne 50-60 fok legyen bennük.

Azt látom, hogy egy jó betonalap elkészítése szükséges. De vajon mennyire időtálló és használható egy ilyen szerkezet? Télen páralecsapódástól mennyire kell tartani?

Valaki használ ilyet? Tapasztalat?

Köszönöm.

groover- Creative Commons License 2010.08.31 0 0 7
helló,

kicsit régi már a topik, viszont engem is érdekelnének a tapasztalatok.
köszi,

flepp Creative Commons License 2010.07.25 0 0 6
Sziasztok, meg tudná valaki mondani, hogy egy kb. 40 m2  -es téglából épült garázsnak mennyiből jön ki négyzetmétere? Bontott téglából stb, alappal együtt . 
Lord Iffy Creative Commons License 2002.07.22 0 0 5
garázsépitők, jogszabálytudósok! :O))
hoppsz fel.

garázst szeretnék. de van némi porbléma.:O((
van egy jószomszéd. köszönöviszonyban sem vagyunk, ahol tud keresztbe.
szerintem nem fogja aláirni az engelyt.
szükséges e az én garázsépitésemhez hogy ő aláirjon?
ha nemet mondd (egyáltalán mondhat e csak úgy nemet egy jogszabálynak megfelelő garázsra?) oda a garázsálmom?
cd jogtárban megtalálom e az előirásokat (merre, mekkora, keritéstől, szine..mittomén) vagy az önkormányzatnál érdeklődjek (persze névtelenül.:O))?
fekete garázsra mi a reális: lebontatják vagy birság? (általában)

Törölt nick Creative Commons License 2002.05.07 0 0 4
Meg van erre a megolgas.
1., Megepited
2., Berajzoltatod a folghivatallal.
3., Azutan mesz a polgarmesteri hivatalba hogy - most nem tudom pontosan mi a "rejtett kifelyezes" hogy hajak jova. Nem fenmaradasit kesz mert akkor rajonnek hogy te epitetted. Szoval akkor ok tudomasulveszik esz kesz.
Előzmény: Gpeti (3)
Gpeti Creative Commons License 2002.04.08 0 0 3
Én is garázst akarok építeni, de engem a kivitelezése jobban érdekel, mint az engedélyek. Nálunk vidéken (Bp vonzáskörzet) szerintem elmegy engedély nélkül is. Illetve tutira nem engedélyeznék úgy, ahogy én szeretném, pedig egy lakónak sincs kifogása ellene az utcában. (Ki akarom rakni a telek sarkára, egy méter előkerttel és az oldalsó telekhatárra.)
Sajnos kicsi a telek, a beépíthetőségi százalékot is kicsit átlépjük. Ha betartanám az összes védőtávolságot, akkor az udvarom közepén pöffeszkedne a garázs, ami nagyon csúnya lenne. Sajnos kényszerből építkezek feketén, félek is a lebukástól és a büntitől.
Én könnyűszerkezetes épületre gondoltam, vagy pedig a Lindab készépületet választom. A Construmán lesz nagy kedvezmény belőle.
bjump Creative Commons License 2002.04.06 0 0 2
Hát.. az ngedélyek, meg minden. Várjunk még egy kicsit, hátha akad valaki, aki városban épített, s az önkormányzattól vette a földet...
LuighiOne Creative Commons License 2002.04.04 0 0 1
Ez hihetetlen !! Egy aggastyán 0-ás (majd' 1 hetes). Ennyire nem épített garázst senki? Én igen DE az falun, saját telken, házzal egybeépítve... segít az rajtad ?
LuighiOne Creative Commons License 2002.04.04 0 0 0
Ez hihetetlen !! Egy aggastyán 0-ás (majd' 1 hetes). Ennzire nem épített garázst senki? Én igen de az falun saját telken házzal egybeépítve...
bjump Creative Commons License 2002.03.31 0 0 topiknyitó
Mint a cím is elárulja, garázst szeretnék építeni. Ha esetleg valaki mostanság épített garázst, legyen szíves megosztani tapasztalatait!
Még terv szintjén áll a dolog, a lényeg az, hogy kell garázs. Mostanság kezdek az önkormányzatnál utánajárni a dolgoknak, szívesen vennék minden segítséget az engedélyekkel, alapanyagokkal, tervekkel kapcsolatban. Mit, hol, mennyiért éri meg...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!