Keresés

Részletes keresés

little747 Creative Commons License 2002.03.29 0 0 51
El a kezekkel az országtól !
lolka_bolka Creative Commons License 2002.03.29 0 0 50
Nezd, 98-as valasztasokkor, nem gondoltam semmi ilyenre. 94-98 -ig viszonylag jol eltem. 98-02 -ig ugy gondolom sokkal szarabbul elek, es ugy latom, olyan iranyba megy az orszag, hogy csak egyre nehezebb lesz itt az elet, es azok az emberek vannak tobbsegben, akik hisznek a sikerpropagandanak, es ujra megszavazzak ezt a kormanyt. En ebbol nem kerek, informatikus vagyok, mashol havi 6-700e forintot kereshetnek. Semmilyen fellendulest vagy valtozast nem latok az orszagban, ami ittmaradasra sarkallana. Es szeretnem hangsulyozni, itt most nem a 6-700e -rol van szo, ez partfuggetlen itt se lenne sokkal tobb a mostaninal ha teszem azt az MSZP nyer, de talan jobban ereznem magam. Es megvalami: egyre jobban abrandulok ki a baloldali partokbol, es nehezen fogok az MSZP -re szavazni, szerintem az is szar, de kevesbe, mint ami most van. Mivel egy demokratikus allamban vagyunk, ahogyan azt te is irtad, en tiszteletben fogom tartani a tobbseg donteset, oruljenek neki, es eljenek boldogan. De pont ugyanebbol a demokraciabol kifolyolag, nekem is meg van a jogom, hogy adott esetben osszecsomagoljak a kis hatizsakomba, beuljek a kis automba, es tiplit vegyek innen....

Lolka

Előzmény: Attila_Fradi (49)
Attila_Fradi Creative Commons License 2002.03.29 0 0 49
Kedves Lolka_Bolka!

Nem szimpatizálok a demokráciában hazát elhagyókkal.. Belvárosi ( vagy nickwarren?) felhozta, hogy gondoljak bele milyen érzés elhagyni az országot. Hát bizony százezrével tették meg ezt az MSzMP ( MSzP elôdpártja..)ideje alatt. Mert nem volt más választásuk. Ti milyen sűrűn gondoltok ebbe bele? A témához visszakanyarodva: Demokratikus választás után az egyéneknek semmi közük ahhoz, hogy a kormány mire költi a pénzüket. Vehuétek olybá, hogy a FIDESZ a ti pénzeteket a gátak építésére költötte és csak a FIDESZ szavazókét költötte reklámra. Illetve! Annyi közötök van hozzá, hogy leszavazzátok a kormányt a választáskor és szépen csendben figyelitek, hogy Medgyessy-bukta hogyan költi Bôs-Nagymarosra az adófizetôk pénzét. Mert arra akarta költeni... Ha meg nem sikerül leváltani a kormányt, akkor a többség nem úgy látja, mint ti. Ha ezt nem tudjátok elfogadni, akkor megmaradt a régi diktatórikus szemléletetek. Erre az sem magyarázat, hogy fiatalok vagytok, mert a szemléletet örökölni lehet a szülôktôl, környezettôl. Ezért nem ér a szavatok az égig. Mert kevesen vagytok. Szomorú valóság...

Attila

Előzmény: lolka_bolka (48)
lolka_bolka Creative Commons License 2002.03.28 0 0 48
Jah...

Eloszor is nagyon rosszul esik, hogy a zamolyi ciganyokhoz hasonlitasz.
Van munkam, dolgozom, reggel 9 -tol alt. este 7-ig neha 9-ig 10-ig.
En csak azt akarom, hogy ha dolgozom, es adot fizetek, akkor a penzt amit befizettem, olyan dolgokra koltsek, amik az orszag fejlodeset szolgaljak, es ne az emberi meltosag meg a kultura matricai moge bujva a 4 ev legvegen adjanak at felkesz, nem palyazaton elnyert jogokkal letrehozott epuleteket... nekiallhatnek itt autopalyazni, ami nem csak hogy meg felig nicns kesz, de meg annyira sem, de nem teszem mert a sor vegtelen hosszu, es en azt erzem, hogy a penzbol amit befizettem, en semmit nem kaptam vissza....

Lolka

Előzmény: én55 (43)
nickwarren Creative Commons License 2002.03.28 0 0 47
Kedves Attila,

nem érdekelnek a komcsik, mert a rendszerváltás 12 éve megtörtént. Elmúlt az az idő, semmi köze nincs ahhoz ami most van. Ennyi erővel a tatárjárást is felhozhatnád példának...

Azért akarlak a Nemzeti Színházba járni, mert ékes példája pártod és kormányod viselkedésmódjának. Az én pénzemből létrehozni egy színházt ami MINDENFÉLE konszenzust nélkülöz és elképesztően gusztustalan körülmények között fogant. Ezt a TI mementótok, a TI kormányotok, a TI átveresétek, a TI lufitok. Legyetek vele boldogak.

A főnökömmel semmi bajom nincs (együtt szoktunk mérgelődni a politikán), a reklámokkal pedig szintúgy. Ugyanis nem a mosópor és a zoom-zoom érzés zavar, mert azt nem az én pénzemből költik el, és raádásul még az értelmét is látom. Gondold el azt az élethelyzetet, mikor keresőképes, művelt értelmiségiek, akik nagyon hasznos tagjai a társadlomnak el akarják hagyni az általuk nagyra tartott hazát, a családot, a barátukat, mert annyira megmérgezi őket a politika... Inkább ezen kellene elmélkedned mint a sok mocskolódó hülyeségen :(

Előzmény: Attila_Fradi (36)
zint34 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 46
Szégyen!
Innercity folk Creative Commons License 2002.03.28 0 0 45
Meg lettem szolitva, igy van jogom belefolyni.

Kicsi bogar, 28 evesen mit kaptam en a Parttol, te nagyon okos? Apamnak 2 mellekallasa volt, annyi penzt kaptunk a Parttol, azzal tuzeltunk telen.

En nem akarlak bezarni teged sehova. Azt kivanom inkabb, hogy amikor nickwarren es en (aki szinten mobil szakmaval es nyelvtudassal birok) es meg sokan masok elhagyjak ezt az orszagot, mivel nem tudjak ilyen konnyeden venni az intezmenyes lopast es agymosast mint te, akkor korulnezz, es raebredj... "Valamit elbasztunk. Nincs ellenseg. Most mihez kezdjunk?"

Eloszor valami picit ideges szoveget kezdtem gepelni, de aztan kitoroltem, es inkabb ezt irom helyette:

HAJRA LILAK!!!!!

Előzmény: Attila_Fradi (36)
Híd Creative Commons License 2002.03.28 0 0 44
15 óriásplakátra futja 2 millióból.
Előzmény: andrej11 (41)
én55 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 43
Csak nehogy úgy járjatok, mint a zámolyi cigányok, akik azt hitték, hogy Francsiaorságban nem köll dógozni, segélyekbű és tiklopásbú is möglehet éni csókolom. :-)))))
Előzmény: lolka_bolka (38)
Droopy Creative Commons License 2002.03.28 0 0 42
Sarbogardon is van jeloltjuk, de nincs oriasplakatjuk akkor most mi van?
Nem a koltsegvetesi tamogatas, hanem a jelolt fejpenze a lenyeg, erre akar hitelt is vehet fel.

Droopy

Előzmény: andrej11 (41)
andrej11 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 41
Fehérváron kb 15 óriásplakátjuk van és két jelöltjük...
A költségvetési támogatásuk a parlamenti pártok közül az egyik legkisebb. Szóval a kérdés bejött, csak te nem vagy hajlandó gondolkodni rajta...
Előzmény: Droopy (37)
Híd Creative Commons License 2002.03.28 0 0 40
A Szadesz a médiában sokat hirdet, ezt mérni tudja a Mediagnozis, a btl-eszközökre viszont relatíve keveset költ. Kevesebb az utazás, a rendezvények, az ajándékok, mint a nőnapi virág, képeslap, március 15-és kiadások stb. Így osztották be a pénzt. Emellett az SZDSZ-nek most kell magas százalékot elérni, a két forduló között már kevesebb lesz a szerepe, ezért intenzív a kampány, a szocik és a Fidesz a két forduló közé is tartogat még a kampánypénzből. Én így gondolom.
Előzmény: andrej11 (35)
CSAK_EGY_polgár Creative Commons License 2002.03.28 0 0 39
"Rákosi apánk, Kádár apánk..."
Még nem láttam ugyan a szavazólapokat, de úgy tudom, se Rákosi, se Kádár nincs az indulók között. Szellemekkel harcolsz.

"Hogy ne válasszák meg az MSzMP utódpártját"
Az MSZP abszolút többsége és az SZDSZ-szel kötött koalíció 2/3 fölötti többsége - szemben a mostani koalíció szolíd többségével - sem volt elég ahhoz, hogy leszavazzák az ellenzék által javasolt vizsgálóbizottságokat. Hol bújkált vajon akkor éppen a vörös ördög, az MSZMP?

Előzmény: Attila_Fradi (25)
lolka_bolka Creative Commons License 2002.03.28 0 0 38
Na ez az.. Most mar en is szemezgetek az utlevelemmel...

Lolka

Előzmény: nickwarren (32)
Droopy Creative Commons License 2002.03.28 0 0 37
Ha jol emlekszem jeloltenkent 1 millio forint utolag az ASZ altal ellenorizendo kampanypenz letezik

Ez most eppen nem jott be:)

Droopy

Előzmény: andrej11 (35)
Attila_Fradi Creative Commons License 2002.03.28 0 0 36
nickwarren.

Látod? Egy ilyen bunkó is tud 1,5 millió adót fizetni ebben a demokráciában, mint te. Amit most mondok azt jól jegyezd meg. Mert ha nem, elmondom újra :- ) Csak azért tudsz adót fizetni, mert keresel. Belvárosi azt modja, hogy a komcsik idejében csinálhattak bármit, mert nem volt adó. Igaza van. Nem volt kereset sem. Mindent elvettek és az olyanoknak adták, mint a belvárosi. Hirdetés is volt. Ilyen például: "Cipôt a cipôboltból!" Nem vicc. A marketingesnek elég volt a párttagság, hogy ezzel legyenek tele a trolikon és villamosokon a reklámtáblák.
Úgy látom azzal fenyegetôdzöl, hogy elhagyod hazánkat, ha nem nyer a volt ÁVÓ-sok és Munkásôrök csapata. A volt CW-sek akarnak visszajönni. Most nem munkásôr ruhában. Bár van aki ôrizgeti az ágya alatt :- (
Tényleg számadatokat akarsz az MSzP lopásairól? Hosszú listám van róla, ha valóban érdekel. Szépen tételesen. Miért a Nemzeti Szinházba akarsz bezárni minket polgárokat? Miért nem az Andrási út 60-ba?
Külföldön azt csinálsz majd amit akarsz. Ott nem lesz fônököd, ( vagy dolgozni akarsz?), nincsenek reklámok ( vagy nem akarsz TV-t nézni?) és mindenki szeretni fog, mint idegent. Elvtársak ott is lesznek, hogy alkalomadtán a hónod alá nyúljanak :- )))

Csá: Attila

Előzmény: nickwarren (32)
andrej11 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 35
Egy rövid kérdés hozzátok. Szerintetek az SZDSZ-nek honnan van ennyi pénze a kampányra? Egy 5 % körüli pártnál elég érdekes kérdés ez is nem?
juanhu Creative Commons License 2002.03.28 0 0 34
hálistennek a szaktudásom bármikor mobilizálható
Teljesen igazad van, a FIDESZ is mocskos, meg az MSZP is. Én jelen pillanatban külföldön élek és dolgozom, de haza szeretnék menni (jövöre), csak félek attól, hogy mi lesz :-(
Maradjak itt? De jobban szeretnék Magyarországon élni - normális körülmények között. Kérdéses, hogy lehetséges-e ez egyáltalán, egyszerüen elrettentö dolgokat hallok otthonról itt a fórumon. Disznóságok persze mindenhol vannak, de nem mindegy mekkora. Tankolni csak úgy szabad, ha közben 8 érzekszervvel figyeled, hol akarnak átvágni, a mentö azt mondja, hogy majd másfél óra múlva ki tudnak menni, Happy End Kft., Dunaferr, könyvelöknek bejelentési kötelezettség soroljam még?
:(
Előzmény: nickwarren (32)
PAPEN Creative Commons License 2002.03.28 0 0 33
Medgyessy már többször gondolta "úgy" másképpen. Medgyessy már mindenhogy gondokodott. Most gondolkodjon más.
Előzmény: Innercity folk (31)
nickwarren Creative Commons License 2002.03.28 0 0 32
Na idefeigyelj, te korlatolt, ostoba fajanko. Egyszer írom le, remélmem meg fogod érteni. A tavalyi évben 1,5 millió forint adót fizettem be az államnak. Azok a hirdetések amikről vitakozunk, ezekből a pénzekből vannak. HADD MONDJAM MÁR MEG, HOGY MIRE KÖLTSÉK BAZDMEG!

és nem érdekel a hülye postabank meg CW bank, mert nem arról a kormányról van szó. nem azt mondtam, hogy bezzek az mszp milyen jól csinálja, hanem azt, hogy a fidesz milyen hányingerkeltően. igen, az mszp is lop, de ettől még a fidesznek nem lehet. ÉRTED????????

és mellesleg ha már vitatkozni akarsz, mondj tényeket. itt most hülyeségeket beszélsz összevissza, egy konkrét, bizonyított számadat sem szerepel a hozzászólásodban

ááááááááááá, reménytelenek vagytok. Egytől egyik be kellene zárni titeket a nemzeti szinházba, hadd örvendezzetek együtt, ti POLGÁROK

ha annyit elismernél, hogy IGEN loptak, de azért rendes gyerekek, mert pl. nemzeti konszenzus van az országban, a politikai elit válltvetve kűzd az EU-ba kerülésért

hálistennek a szaktudásom bármikor mobilizálható, nyelvtudásom is van, és a szüleimmel is megbeszéltem már, hogy lépek ha az lesz amire szamitok. és én még csak nem is vagyok zsidó, egyszerűen csak szeretnék végre demokrációban élni, nyugodt körülmények között, ahol nem mondja meg nekem senki, hogy mit gondoljak, mit csináljak, hogyan éljek, hány gyerekem legyen, hány szobában lakjak, miért rajongjak...

elegem van

Előzmény: Attila_Fradi (28)
Innercity folk Creative Commons License 2002.03.28 0 0 31
Hat, ha o vicces, te egy kesz humor Harold vagy, attol tartok. :)

"Annakidejen" nem volt ado. Se AFA, se SZJA. Ergo nem is fizette senki, ergo nem is lehetett elkolteni se erre, se arra.
Raadasul az akkor volt, amikor nem demokraciarol szolt a tortenet. Most allitolag arrol szol, de ha csak az "elkoveto" mas, akkor semmi sem valtozott. Ja, de: a szine. Az voros volt, ez most narancssarga. Mennyivel szebb?!?

En szivesen megvalasztom Medgyessyt, mert elhiszem neki, hogy ma mar maskepp gondolja. Te elhiszed Orbannak ma, hogy maskepp gondolja, mint korabban. Medgyessy akkor nem lehetett volna senki, ha nem "ugy" gondolja, Orban azt gondolt vilageleteben amit csak akart, aztan megis ugy dontott, azzal jar jobban, ha felkop es alaall.
Es ezzel lett valaki...

Előzmény: Attila_Fradi (28)
zint34 Creative Commons License 2002.03.28 0 0 30
Vazze ez azért ocsmányság.
Venyerin Creative Commons License 2002.03.28 0 0 29
Sok-sok Stumpfot kívánok neked.
Előzmény: Attila_Fradi (28)
Attila_Fradi Creative Commons License 2002.03.28 0 0 28
Vicces fiú vagy te nickwarren. Kinek az adójábol ment az elfuserált kártérítés? A tönkrement életek? Elpusztított emberek? Az összeharácsolt MSzP-s vagyon? A Posta Bank és a CW-Bank? hadd ne soroljam! Kinek az adójából fizették azokat, akiknek elég volt egy jó álláshoz, hogy piros könyvet hordtak a szívük felett? Kinek az adójából ment, hogy a raktárost felmentették sikkasztás vádja alól, mert belépett a munkásôrségbe? De fene különleges agyvizetek van. hogy akkor nem forrt fel? Sôt ezzel az agyvízzel akár meg is választanátok a volt központi bizottsági tagokat? A biztosítást félig viccként írtam. Mert igaz. Majd akkor kerülhettek újra helyzetbe, ha leszámoltok a Horn-Kovács félékkel. Még sokan vannak sajnos, de ti attól nem kaptok agyhugykövet. Hiába! Ti különleges agyagból vagytok gyúrva :- )))

Attila

Előzmény: nickwarren (26)
Venyerin Creative Commons License 2002.03.28 0 0 27
Mit nem értesz Fradi barátunkon?
Aki nem adózik, annak ingyen van...
Előzmény: nickwarren (26)
nickwarren Creative Commons License 2002.03.28 0 0 26
"Hasznosak azok az elköltött százmilliók! Biztosításra megy. Hogy ne válasszák meg az MSzMP utódpártját"

még csak meg sem próbálod kimagyarázni... ettől kapok hányingert, ettől leszek nagyon ideges, ettől forr fel az agyvizem. KÖNYÖRGÖM ezek a hirdetések az én pénzemből mennek! ÉN nem akarom erre adni. Aki akarja, az közbetlenül fizesse be a fidesz pénztárba.

gyűlölöm ezt a pökhendi, beképzelt, balkáni társaságot amelyik ma magát a kormánynak nevezi

Előzmény: Attila_Fradi (25)
Attila_Fradi Creative Commons License 2002.03.28 0 0 25
Istenem!
Ezt örököltük az MSzP elôdjétôl. Akkoriban nem vezérbika kolompszavának hítták a fôkolompost, hanem apánknak. Rákosi apánk, Kádár apánk... Az ô fôkolomposuk meg az ô Sztálin apjuk volt. ( Brezsnyev, Andropov...)
Most mit csodálkoztok?
Hasznosak azok az elköltött százmilliók! Biztosításra megy. Hogy ne válasszák meg az MSzMP utódpártját. Hogy ne legyen egy olyan miniszterelnökünk, aki még csak nem tagja a pártjának. ( most akkor ki szégyell kit?)
A lökött Medgyessy nem alkalmas erre a szerepre.

Attila

Előzmény: CSAK_EGY_polgár (21)
Híd Creative Commons License 2002.03.28 0 0 24
Tiszta szerencse :)
Előzmény: CSAK_EGY_polgár (21)
SZEMENSZEDETT HAZUGSÁG Creative Commons License 2002.03.28 0 0 23
Kedves Fradi!
A fejlett országokban a kormányokban van annyi önuralom, hogy választási kampányban nem szórnak közpénzeket, de még a látszatát is igyekeznek elkerülni. Mi nem vagyunk fejlett ország. A (szerinte a ) közjót képviselő kormányunk pedig úgy rendelkezett, hogy a magyar polgároknak a balkáni politikai kultúra is megteszi, mivel még szüksége van egy kis zsozsóra, az elmúlt 4 évben nem jött minden össze, amit össze akartak gyűjteni.
A választópolgárnak folyamatosan szüksége van információra. Ezt szeretett polgárbarát polgárunk úgy kezeli le, hogy minden titkos, kivéve az öntömjénezés. Az utókornak sincs semmmi köze ahhoz, hogy mi is történt az Orbán-kormány ülésein. Bezzeg a kommunista 45 év történései végig lekövethetők, de még a Horn-kormány üléseinek magnófelvételei is megvannak.
Előzmény: Attila_Fradi (15)
Híd Creative Commons License 2002.03.28 0 0 22
1. ha van ilyen külföldön, akkor ott is nyugodt szívvel elítélem
2. ez nem a kormány elért eredményét reklámozza, hanem tkp. választási kampány, szóval fizesse a Fidesz vagy az Orbán-család...
3. Nem így kell tájékoztatni a közvéleményt, arra ott a média. Szívesen megír mindent, ami fontos.
Előzmény: Attila_Fradi (15)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!