Keresés

Részletes keresés

apokalipszis Creative Commons License 2002.03.26 0 0 20
Kinek a pap,kinek a papné!Nem?
Előzmény: Törölt nick (19)
RAMBO Creative Commons License 2002.03.26 0 0 18
Nézd meg azokat az arcokat, akik üzletemberként támogatják az Olimpia megrendezését! Hány olyan arcot látsz, aki négy évvel ezelőtt nem ugyanott volt? Én erről beszélek.
Előzmény: Törölt nick (14)
RAMBO Creative Commons License 2002.03.26 0 0 17
Én meg a bankszakmában középvezetői (igazgató) szintig vittem, úgy, hogy nem vagyok zsidó, de az a két ember, akik "kiemeltek" azok. Kommunista se, szocialista se vagyok, mégis értem el komoly szakmai sikereket. Talán mert nem azzal foglalkoztam, hogy ki, melyik templomba jár, hanem csak olyan emberekkel voltam hajlandó dolgozni, akik tenni akartak, és elég értelmesek voltak ahhoz, hogy ne kelljen azzal a tudattal élnem, hogy a főnököm hülyébb nálam. És ha hülyébbet tettek fölém (volt ilyen is), csendben odébbálltam.
Előzmény: apokalipszis (15)
premiscuous Creative Commons License 2002.03.26 0 0 16
ha esetleg tudnád, hogy milyen kemény harc folyik a jó szakemberekért (származástól függetlenül) akkor nem hinnél el ilyen egetverő butaságokat.

ha pedig teszem fel olyan menő a cimborád és ezek megtörténtek (bár megjegyzem a valószínűsége elenyésző) akkor meg nem Ő az aki többet veszített, hanem az aki nem foglalkoztatta!

Előzmény: apokalipszis (15)
apokalipszis Creative Commons License 2002.03.26 0 0 15
1999-ben egy vidéki városban bevásárlóközpont és üzlet készült megnyitni kapuit,barátom közgázon végzett abban az évben nagyon jó reklám szakember ilyen fiatalon is felkérték készitse el a reklámot a központ részére.Ezt sikeresen meg is csinálta még tulajdonosoknak is nagyon tetszett csak egy baj volt a barátom származásával,hogy nem volt zsidó ezt közölték is vele ,mert nekik csak ilyen munkatársa van szükségük,a terveket természetesen lemásolták és igy ingyen jutottak hozzá!Szoval két legyet egy csapásra hát ez rideg valóság akár tetszik akár nem........
Előzmény: RAMBO (12)
prézlimájer Creative Commons License 2002.03.26 0 0 13
Nem értünk teljesen egyet. Ezek nem egyszerű dolgok. Azt sem gondolom, hogy politikusnak lenni egyszerű, de én Kövér Lászlót, Simicska Lajost, Orbán Viktort, Pokornit (még mindig kevésbé), Mikola Istvánt és még jónéhány oszlopos tagját a jelenlegi kormánynak legalább olyan torzszülöttnek tartom, mint az általad említetteket, akiket emberileg bizonyos értelemben többre tartok, ha másért nem, pusztán azért mert nem ilyen nyilvánvalóan gátlástalanok és mert képesek normális hangon beszélni. Nyilván ez szubjektív, és noha én nem vagyok hívő és nem hiszek pusztán a szavaknak mondja is azt bárki, a beszédstílusra érzékeny vagyok.

A nagy keresztény nemzeti Orbánék pedig valószínűleg nem olvasták a Bibliát és fogalmuk sincs a valódi kereszténységről. A komcsizás csak orbánozást vált ki, az agresszió agressziót, a gyűlölet pedig gyűlöletet. Soha nem volt ez jó politika, Izrael a legékesebb példája ennek.

Előzmény: Morricone (2)
RAMBO Creative Commons License 2002.03.26 0 0 12
A gazdasági elitbe kerülést gátolhatja, ha valaki az uram-bátyám gazdasági modellben és nem a versenyeztetésben hisz. (A kurva liberálisok, tudooood? Bővebben: Zsírtáltos összes művei.)

Egyébként pedig a gazdasági elit képviselői lényegesen okosabbak annál, hogy egy oldalra kötelezzék el magukat (lásd: Pricz). Kennek mind a két félnek, mert egyik cég sem működhet négy éves ciklusokban.

A raccsolás meg a dzsentri világot idézi (Felső Trécsey Récsey Trixi) amely az egyházi összefonódásával együtt a jelenlegi kormányhoz sokkal közelebb áll, mint a posztkommunista "elithez".

Előzmény: Törölt nick (4)
Morricone Creative Commons License 2002.03.26 0 0 11
Nyilvánvaló, hogy a kereskedelmi adók hova húznak, ezért nem nézem egyiket sem, kivéve pénteken este az ATV-t:-)).

Személyes tapasztalatod van.

Kiváncsi vagyok rá.

Előzmény: apokalipszis (8)
premiscuous Creative Commons License 2002.03.26 0 0 10
nem kéne a saját tehetségtelenségedet másokra kenni. te is tudod, hogy hülyeséget beszélsz. a tv-be kerülés teljesen független a politikai hitvallástól. tipikus miép-es duma. elég már ebből.
Előzmény: apokalipszis (8)
sin x Creative Commons License 2002.03.26 0 0 9
És ezt a fasisztázóknak, szélsőjobbozóknak is elmondanád? Arról nem is beszélve, hogy a kommunistázásnak ezerszer több létjogosultsága van, mint a fasisztázásnak, mégis megteszik (megteszitek).
Előzmény: prézlimájer (1)
apokalipszis Creative Commons License 2002.03.26 0 0 8
Nem a jobboldali komcsizásról van szó,hanem arról
,hogy próbálj bekerülni a tévébe v rádióba ha nem vagy baloldali(Pl:RTLklub,ATV,Tv2)?
Előzmény: Morricone (6)
logoped Creative Commons License 2002.03.26 0 0 7
Bocsánat.
A zsiger.
Előzmény: Morricone (6)
Morricone Creative Commons License 2002.03.26 0 0 6
Itt most a jobboldalról érkező komcsizásról volt szó.
Előzmény: logoped (5)
logoped Creative Commons License 2002.03.26 0 0 5
Meg Stumpf, Pintér, Boross, Mikola,...
Előzmény: Morricone (2)
NEC Creative Commons License 2002.03.26 0 0 3
Ja. Aki kommunistának valja magát az sem tudja felvázolni a szellemi hátterét, főleg az aki kiabál.

Nincsenek kommunisták már, talán KUBÁT kivéve.

Én, mint 30 éves potens balib szavazó most mocskos komcsi vagyok? Aki 86-ban nem lépett be a KISZBE és majdnem igazgatóit kaptam? Még a szüleimet is behívták. OVIék még bőszen szerepeltek ott a nyolcvanas évek elején.

Előzmény: prézlimájer (1)
Morricone Creative Commons License 2002.03.26 0 0 2
Szerintem addig nem fog megszünni a komcsizás amíg az öregek (Horn, Csehák, Kovács, Vastag, Békessi stb.) nem tűnik el a közéletből.

Ezek tényleg "torszülöttek" ahogy te is mondod, és szerintem ebben az egyben megegyezik a véleményünk.

Előzmény: prézlimájer (1)
prézlimájer Creative Commons License 2002.03.26 0 0 1
Egyébként pedig nem tudom mikor szűnik már meg ebben a kurva országban a komcsizás. Amíg a múlt már nem létező torzszülöttjeit dédelgetjük, nincs jövőnk.
prézlimájer Creative Commons License 2002.03.26 0 0 0
Ezt nem hinném. Oldaliságtól függetlenül is kinéznek, ha olyan vagy. Azt pedig nemtudom minek reklámozni, hogy milyen oldali vagy. Olyan körökben ahol divat a politikai állásfoglalás, az ellenkező oldal mellett szavazókat kinézik. Ahol hívők vannak, ott csak egy érv van, ha ugyanazt mondod amit ők. De az a fajta intolerancia amit a jobboldal mutat, inkább okozza azt, hogy akkor néznek ki ha baloldali vagy, nem pedig fordítva. De hülyék mindkét oldalon vannak. Mindenesetre a jobboldal eleve olyanabb (ideológiája miatt), hogy igyekszik kirekeszteni. Ez vele az egyik fő probléma.
Előzmény: apokalipszis (-)
apokalipszis Creative Commons License 2002.03.26 0 0 topiknyitó
Az élet számos területén ,ha nem vagy baloldali kinéznek ,de miért???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!