Keresés

Részletes keresés

médiacápa Creative Commons License 2002.03.26 0 0 4
Hát igen, ahogy említettem: demokrácia, azaz a többség dönt. De megnyugtatlak, a del-amerikai sorozatoknak ennyi. Még egy év és már nem lesznek, ugyanis a nézettségük radikálisan leesett az utóbbi időben. Még egy gondolat: a televíziozásban (nem csak nálunk) az értelmes TV néző egy szélsőséges csoport tagja. Na, milyen érzés "szélsőségesnek" lenni? ;)
MC
Vaszilij Creative Commons License 2002.03.25 0 0 3
Sajnos, ez nem ilyen egyszerű. Hiába nem néztem én még egyetlen dél-amerikai sorozatot sem a Rabszolgasors óta, (mentségemre: akkor még gyermek voltam) hogyha a nyugdíjasok és még egy bizonyos - sajnos elég nagyszámú réteg - mindennap leül és megnézi az aktuális részt. És mivel abban a bizonyos kora délutáni időpontban, jórészt csak nekik van idejük tv-t nézni, ezért baromi magas lesz ezeknek a szaroknak a nézettsége. Ha én valamit kifejezetten rossznak, gagyinak tartok, akkor nem nézem meg mégegyszer, mivel nem vagyok mazochista.
Előzmény: médiacápa (-)
Barsony Creative Commons License 2002.03.25 0 0 2
Eddig en voltam az,aki racsodalkozott a magyar tv-müsorokat kritizalokra.De most mar nem teszem. Engem csak az aggaszt,hogy rengeteg az ismetles, legalabb is a ket legpopularisabb magyar tv csatorna eseteben. Ez pedig valoban nem üdvös.
Előzmény: médiacápa (-)
médiacápa Creative Commons License 2002.03.25 0 0 1
Egyszerű: ha valami nézett, akkor marad. Ha valami nem nézett, akkor eltűnik a képernyőröl. A kereskedelmi TV talán a legdemokratikusabb dolog ebben az országban. A nézettségmérésbe most ne bonyolodjunk bele.
MC
PETYUS Creative Commons License 2002.03.25 0 0 0
>a TV-k azt sugározzák, amit a néző látni akar.

Ezt h0nnan vetted?

Előzmény: médiacápa (-)
médiacápa Creative Commons License 2002.03.25 0 0 topiknyitó
Nem olvasom régóta a fórumokat, de észre vettem hogy ha TV-ről van szó akkor csak fikázni szoktátok. Szar a műsor itt, amatőrök ott, átvertek amott. Nos, egyszerű a dolog: a TV-k azt sugározzák, amit a néző látni akar. Több kultúra? Minek? Ha az egyik TV kulturális / kulturált műsort sugározz, a másik meg egy "mindenkit kinyírunk hogy milyénk legyen a mikrochip és megmentsük a világot", akkor szerintetek melyik műsort választja az átlag néző? Na, kezicsóklom. Ha mindenki kultúrára vágyik, akkor miért olyan alacsony a Spektrum vagy a Duna TV nézettsége? Utóbbi ráadásul díjat nyert a műsoráért. Persze, így könnyű: megírom a fórumban hogy milyen szar az egész, ozt közben nézem pont azt a szart. Egy józan javaslatot vagy jó ötletet még nem olvastam itt. Talán, mert az ide író embereknek mégiscsak ez a "szar" kell, mert amúgy nem lenne mit fikázni...
Mindenki hozzájárulhat ahhoz, hogy jó TV műsorok szülessenek. A jóindulatú leginkább, de a rosszindulatú is. Majd elküldjük az írását az Emberek a Holdon stábjának;)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!