Eléggé el nem ítélhető módon a nyaralóban dekkolok március óta, és amikor ápr. 8-án hazajöttem egy napra, akkor egyszer vcsak elkezdett csörömpölni a motor, és akkor azt hittem, hogy a szervó (nem is értem, hogy miből gondoltam) az. Gyorsan be is írtam.
Itt hagytam, egy másik kocsival mentem vissza.
Most megint jöttem és behatároltam. Az ékszíjtárcsa vált le/mozdult el. Szóval megforog. Ezért volt, hogy lemerült az aksi. Alig bírtam visszamenni vele a garázsba, mert elfogyot a feszültség.
Na ennyi. Ékszíjtárcsát könnyebben találok, remélem.
Sziasztok! Nem gondoltam, hogy még valaha ilyet kell kérnem, de ez a pillanat is eljött! Keresek '98-as évjáratú 2,5TD motoros Omegához 5 fokozatú manuális váltót!
Ha van otthon a polcon vagy tudsz olyan bontót ahol éppen megválnának egy ilyentől, kérlek írj!
Főleg mióta a házi megasztárunk visszavonult a kedves neje meg nem hajlandó visszagyakorolni a hangját minden buli egy katasztrófa pedig igény lenne a kultúrára :))
Nekem az már kicsit túl mutatott a gyerekkoron. Tudod nekem tinikoromban, az Italo disco, majd a utána jött ez a korszak a 90-es évektől a dancefloor. Ők az egyik legjobbak voltak, még a sok bírálat ellenére is. És ma is jók. Lassan retro lesznek...