Szeretném megjegyezni, hogy "ál-érzelmek", mint olyanok, nem léteznek. MINDEN érzelem valós. Gondolatok esetében lehet vitatkozgatni azok realitásalapjáról. Érzéseknél vitának helye nincs.
Mindenesetre jó ötlet volt az MSZP-től, hogy a husvéti ünnepekre kampánycsendet javasolt. Végre egy olyan hétvége, ahol nem kell hülye politikusok hülye begyakorlott mondatait végighalgatni. Köszönjük!
Látom agytekervényeid átmentek a kilencszer csavarodó japán DNS-be. Ki akar a sóból tájékozódni? Én csak azt írtam, hogy ott reprezentálódik a Mi Hazánk többsége, az úgynevezett átlagemberek.
Homorod fergeteges.
Most mondjuk mit lehet arra mondani, hogy a Fidesz azt válaszolta a Kövér féle akasszátokfelmagatokathanemtetszik szövegre, hogy az ellenzék meg akarja zavarni a szent husvéti ünnepeket?
Ez most cinizmus, vagy egyszerűen gúnyos pofátlanság?
Mert ha mondjuk cinizmus, akkor fel kéne venni őket a klubba. De szerintem csak a szokásos pimasz arrogancia.
Jó utat és ha lelsz valami nyugis kis helyet el ne áruld nekem, nehogy kisértésbe essek én is az utazótáskám iránt, mert mert attól tartok nem megoldás, mert a hűlyeség globális és internacionális dolog.
Itt kellene változtatni. Ha másként nem hát gunnyal, ironiával, cinizmussal, mert a jogállami módszerek nem működnek. Tehát lehet abban hinni, hogy hazánkban jogállam van, csak éppen ettől még nem válik valóra.
>Még gyakorolnod kell egy kicsit, de lehet, hogy belejössz egyszer.
Ez reménysugár. Visszahoztál az életbe. Csak nem tudom, hogy ez jó-e valamire.
Le a cinizmussal!
>Azért ne vedd kalapáccsal, kampósszeggel és kötéllel az alagsornak az irányt.
Például ezzel a mondatoddal ráébresztettél KL szövegének egy eddig nem elemzett aspektusára. Értelmes dolog az embernek a PINCÉben felakasztania magát? Látott már valaki gerendát PINCÉ-ben??? Hát persze hogy a PADLÁS a megfelelő hely!!!
>Elolvasgattam azon kevés hozzászólásodat amelyet eddig irtál
Ha ha! Vigyázz! Aki nem ír, az nem biztos, hogy nem is olvas!
>Egyébként a cinikusokkal szembeni cinikusság az én szakterületem
Hát az egyeduralomnak vége!!! Azt hiszed, hogy
csak neked bontották le a nem létező garázsod???
Az meg mire lenne jó? Ha főcinikus lennék (ugyan mi értelme volna?) régen nem azzal tölteném az időt, hogy viccesnek szánt értelmetlen hozzászólásokat írogatnék fölösleges és szükségtelen topikszerű micsodákba...
Ti lennétek a cinikusok?
Röhögnöm kell. Sok kis csalódott szánalmas világmegváltó. Ugyan mit reméltek ettől a nevetséges(nek szánt) topikocskától.
Honnan veszitek hogy a leghalványabb értelme is van az egésznek??? Mire jó az ilyen álemocionális érzelemkitörés-sorozat???
IGAZI cinikusok!
Ne írjatok ide! Semmi értelme és nevetséges ez az egész.
1. A politikus egyenes lelkű és feltétlenül igazat mond.
2. A politikus híven teljesíti kötelességeit, melyekkel istennek, hazájának és embertársainak tartozik
3. A politikus, ahol tud segít.
4. A politikus minden politikust testvérének tekint.
5. A politikus másokkal szemben gyöngéd, magával szemben szigorú.
6. A politikus szereti a természetet, jó az állatokhoz és kíméli a növényeket.
7. A politikus feljebbvalóinak jó lélekkel és készségesen engedelmeskedik.
8. A politikus vidám és meggondolt.
9. A politikus takarékos.
10. A politikus testben és lélekben tiszta.
Hát igen! AKKOR MÁR INKÁBB maszop... Vagy három cent rum, néhányszor egymás után,.. vagy szadesz...
Alice utalt itt Szent István kultuszára. Nos, ez a derék ember semmi különöset nem csinált azon kívül, amit az apja és atyai Gellértje parancsolt és és tanácsolt neki. Az utóbbi segítségével csaknem siklerült az országot velencei birtokká tenni. De igazán GÉZA FEJEDELEM fordult Európa és a pápa felé! Hány szobrot avattak neki??????? Ez csak egyetlen apró példa a pofánkba való ámításra. Más.
Gondosan igyekeznek Kádárt mószerolni, minden oldalon. "Százával akasztatott" (Schmidt Mária). Igen. Százával akasztatott. Százával. Nem tízezrével, ahogy pl. Ulbricht vagy Mao javasolta, egyszer s mindenkorra példát statuálva minden szoc. alattvalónak. Adhatott volna általános amnesztiát is, rögtön "bukik" és jön a helyére Rákosi személyesen vagy pl. (akkori értelmiségi pletyka) az A. Erzsébet és B. Andor házaspár képében. A-tól tanult az egyetemen fekete-fehér történelemszemléletet Schmidt Mária. Éhgyomorra ennyi is elég ahhoz, hogy én is "künikosz"-nak érezzem magam. Ahogy a fizikatanárunk nevezte magát érettségi el?tt, mondván, hogy mi meg cinikusok vagyunk. Cinkos, aki néma, cinikus, aki gondolkozni kezd.
Na látod ez az láttál a leírtakban pártokra való utalást,vagy fikázást mert Ő vagy én kivel szinpatizál?Ha igen jogos a felvetésed.De hát ti mindenki skatulyába zártok,még magatokat is.
Most megint valami Fidesz dicsőités jön? Soha nem tudtok leszokni erről a bérseggnyalásról? Itten most a cinizmusról van szó, azoknak szól ez a vita, akik unják már a sok érzelmet amit a nyakunkba kapunk!
Kokárdát választásokig, nyuszitojást karácsonyig, édes Erdély itt vagyunk, kicsiny hazánk, megsértették a keresztény emberek lelkivilágát, nagyméltóságú és kegyelmes Orbán Viktor miniszterelnök úr, emeljük fel lehorgasztott fejünket, magyar embernek magyar gerincet, merjünk nagyot álmodni, a jövő elkezdődött, jó kezekben van az ország, parlamenti közvetitéseken folyamatos bibliaidézetek, .... soroljam?
NEKEM ez már megfeküdte a gyomromat. Ide olyanokat várok, akiknek szintén. Nincs szükség a jellemes okos emberek fidesszimpátiájának taglalására. Arra van kb tízezer más topic.
A cinizmus egy nehéz teher,és mindig azoknál nyilvánul meg akik nem tudják elviselni ha az általuk természetesnek-igazságosnak-morálisnak tartott ügy nem úgy végződik ahogy elképzelték.Mert mi is történik?Bebizonyosodik az,hogy amiben vakon hittek mésem igaz,ezáltal kétségek merülnek fel az önkontrolukkal szemben.Ilyenkor következik az amikor elkezdenek futkosni,hogy a kontrolt megerősítsék.Csak az a baj,hogy nem olyanokat kérnek igazuk igazolására aki úgymond kivüláló--hanem cspatba verődve egymást BUZDÍTVA (mivagyunk a jobbak-mi vagyunk az erősebbek)a vitákban egymást megerősítve újra azt hiszik,hogy nekik ven igazuk.Ez egyébbként természetes dolog az emberek egy igen nagy hányadánál-főleg a karizmatikus hatalomra írányításra vágyó magát tévedhetetlennek tartó egyedeknél.De a cinikus ember a legrosszabb vezető!!!DE HÁT A VALÓBAN NAGY TUDÁSSAL TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ EMBEREK AZÉRT OLYANOK MERT NEM CSAK GYŐZNI DE VESZÍTENI IS TUDNAK!!!És ez nagyon nehéz.
Egyik másfórumos társam azt írta, hogy neki már annyira elege van ezekből a szent szövegelésekből, hogy a szavazásra juszt is pufajkában, usankával a fején - rajta ötágú vörös csillag - hátán CCCP felirattal fog bemenni a szavazófülkébe. Remélem megteszi, had röhögjek már végre egy jó nagyot!