Keresés

Részletes keresés

Előkelő idegen Creative Commons License 2008.01.08 0 0 114
Hogy eltelt hat év :)
Ugye, hogy elszaladt?
Még az a szerencse, hogy aki itt él, az tudja, hogy jobboldal, meg orbán az nincs 6 éve. Aki meg nem tudja, az még mindig martonyival foglalkozik. Meg a zorbánnal.
Előzmény: borsosalma (113)
borsosalma Creative Commons License 2008.01.08 0 0 113

Hagyományokhoz hiven idén is Martonyi elvtárs fogja megnyitni Orbán évértékelöjét?

RogerWilco Creative Commons License 2002.03.27 0 0 112
Na lám, kis topicom hogy feléledt. Úgy látszik a Lovas (jaj, eszeme jutott témához illöen a német kiejtés is - nomen est omen) is innen tájékozódik. )l. a MN dátumot és a topicnyitás dátumát)
Szvsz kishazánk véletlen áldozata ennek a "remek" norvég humornak, és mint a topicnyitóban írtam, Martonyi jelesre vizsgázott diplomáciából, az osloi követség illetékes titkára (?) pedig elégtelenre.
papirsarkany Creative Commons License 2002.03.27 0 0 111
ez egy rossz vicc volt, akinek még poén, hogy a tévében kilóg valakinek a pöcse, az kábé a hároméves pisikaki színvonalon van.
martonyi megőrizte a hidegvérét és ez jó. minden más interpretáció - pl. lovas - faszság és felesleges.
alphanumericus Creative Commons License 2002.03.27 0 0 110
Mi a fenére akarjátok, hogy "válaszoljunk"? Kész röhej az egész.

A tények:
1. Martonyit felkérik a nagykövetség útján interjúra.
2. A nagykövetség olyan inkompetens - ami egyáltalán nem ritka magyar nagykövetségek esetében, ha volt már dolgotok egyik-másikkal, talán tudjátok -, hogy azt sem tudja, ki az, aki interjút kér.
3. Martonyi elmegy az interjúra.
4. Farokmutatás.
5. Martonyi - a körülményekhez képest - profin reagálja le a dolgot.

Mi köze van ehhez a norvégoknak? A norvég sajtós biztosan tudná, hogy kinek szabad elfogadni a meghívását, és kinek nem. Ez neki a munkája, ellentétben a magyar követségi sajtóssal, akinek a feladata partikra járni és partikra járni. Nem beszélve arról, hogy időnként partikra járjon. Érdekelne, seggbe rúgtak-e valakit az ügyben...

McAtti Creative Commons License 2002.03.27 0 0 109
A méltó válasz ez lenne: a norvég külügyminiszter elmegy anettkához, és ott minden értelmes kérdésre válaszol. Nagyobb gonoszság most nem jut eszembe.

Attila

stones Creative Commons License 2002.03.27 0 0 108
a magyar követségen senki nem nézi a helyi gagyi tévét? ('tán a nagykövetné nem tud norvégul?)[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Előzmény: honolulu (96)
büdös láb Creative Commons License 2002.03.26 0 0 106
Ezzel valamennyien így vagyunk ebben a topicban.
Előzmény: Tájékoztató Iroda (104)
honolulu Creative Commons License 2002.03.26 0 0 105
a norvégok meg a svédek úgy vannak egymásal mint kb. a románok meg a magyarok... ráadásul még rokonok is...

a svédeknek is kisebbrendüségi érzésük van az e u r ó p a i a k k a l szemben - sokáig kivülállónak tekintették magukat s lenézték Európát. az uniohoz csatlakozást is csak minimális (49-51) arányban szavazták meg.

Előzmény: Irol (103)
Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2002.03.26 0 0 104
Inkább vagyok hülye, mint pimasz, modortalan komcsi propagandista:-(
Előzmény: büdös láb (101)
Irol Creative Commons License 2002.03.26 0 0 103
Kétszer jártam Norvégban, s mindig éreztem, hogy kisebbségi érzésük van, azaz a svédek bunkóknak tartják őket. Igazuk van a svédeknek. A Martonyi úri emberként viselkedett, pedig nem az. Én lepisáltam volna a geci norvégot.
büdös láb Creative Commons License 2002.03.26 0 0 102
De hogy valami jót is mondjak: gratulálok a 100-adik hozzászóláshoz az idei év eddigi legviccesebb topicjában!
Előzmény: Tájékoztató Iroda (100)
büdös láb Creative Commons License 2002.03.26 0 0 101

Tájékoztató:
"Oké, nem hazudsz, heteró is vagy, de akkor is komcsi propagandista"

Te meg egyszerűen hülye. :-D

Előzmény: Tájékoztató Iroda (100)
Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2002.03.26 0 0 100
Oké, nem hazudsz, heteró is vagy, de akkor is komcsi propagandista, merthogy fontosnak tartod hogy erről beszélj, - ez önmagában is minősít - talán még azzal a céllal is, hogy legalább ez segítsen titeket a 10% hátrány ledolgozásában.
Hisz nyilván - :-) - az emberek ez alapján fognak szavazni.
Előzmény: PARTALAN (68)
ss-1 scud Creative Commons License 2002.03.26 0 0 99
Ahogy mondtam. Nem tudod, mit beszélsz.
Előzmény: PARTALAN (27)
büdös láb Creative Commons License 2002.03.26 0 0 98

nurej:
>>Tiszta hülyeség, hogy ezen ügy kapcsán
>>megsértődsz a baloldalra. Nem is hülyeség,
>>hanem röhejes.....
Szerintem se kell megsértődni rajta. A szoclib erkölcs és kultúra ilyen. Náluk az ilyesmi teljesen természetes, nem is várunk tőlük mást..."

Teljesen igazad van. Ezek a szoclibok már csak ilyenek. De ez még semmi, képzeld el, mit tapasztaltam a múltkor: tegnap reggel amikor indultam el hazulról, észrevettem hogy a kapunk előtt egy friss kutyaszar virít. Felháborító hogy ezek a szoclibok milyen kultúrálatlanok! Ja, és arról még nem is beszéltem ami a múlt héten volt: fürödni akartam de sehol nem találtam a szappant. Aztán észrevettem hogy a mosógép mögé volt beesve, és ott hevert a koszban és mocsokban, elég gusztustalan volt. Ezek a rohadt szoclibok! Hogy képzelik?
És még sorolhatnám a példákat.

Előzmény: nurej (88)
büdös láb Creative Commons License 2002.03.26 0 0 97

gilo:
"Balzsidó módon hazucc. Idézd azt a mondatot, amiben Lovas azt írja, amit hazuttál. Martonyinak nem kellett volna kezet ráznia a faszival és benyalni neki. Nancy Goodman Brinker se mosolygott volna, ha Franka a faszával kilógva készített volna vele interjút, hanem faképnél hagyta volna. Mint minimum. Majd tizmillió cikket irt volna minden balzsidó firkász a magyar bunkóságról."

Ez igen. Töltöttél már ki IQ tesztet?

Előzmény: gilo (90)
honolulu Creative Commons License 2002.03.26 0 0 96
a norvég tv2 és T.G. penis-sztorija szót sem érdemel - kommentálta az esetet a magyar külügyminiszter és norvég kollegája, - amit az illetékes cstorna is feledni akar.

a történet lényege, hogy a hivatalosan a norvég kormány meghívására Osloban tartozkodó MArtonyohoz bejelentkezett a pasi interjura, újságírónak adta ki magát, pedig egy ismert komikus az illetö- amit az interjut jóváhagyó k ö v e t s é g nem tudott, azt hitték, valamelyik híradó küldte ((miért nem néz norvég tévét?.. ez is lenne a dolga - nyilvánvaló, hogy ök a hunyók ))- szval Martonyi a norvég kormány épületében fogadta az interjura érkezö komikust, Thomas Giertsent, akiröl az ott lévö norvégok persze tudták, hogy kicsda - s azonnal rosszat sejtettek, mikor a komikus megjelent..

a norvégok kinosan élték meg az esetet s a külügyérük maga hívta fel az illetékes tv-csatornát, hogy informálódjék ((nincs szó letiltásról))

Horváth Gábor kérdésekre válaszolva elmondta, hogy egy külügyminiszter fel kell hogy legyen készülve mindenféle helyzetre...igy egy ilyesfélére is... ami egy rosszul sikerült idiótikus tréfa volt... nem kívánnak róla több szót ejteni... vannak ennél sokkal fontosabb témák is... nem várnak el semmiféle bocsánatkérést a norvég kormánytól.. s nem érinti az amugy jó norvég-magyar kapcsolatokat. hogy hogyan érintette magát Martonyit? - erre nem volt válasza Horváth Gábornak...

Előzmény: gyrich (93)
honolulu Creative Commons License 2002.03.26 0 0 95
ez egy tipikus esete a kulturális különbözöségnek: a norvég riporter bizonyára úgy vélte nagyon vicces az ötlet - hogy éppen a magyar külügyér ült vele szemben, az indifferens -Martonyi meg magában gondolt, amit akart... de
úgy viselkedett, ahogy elvárható, végül is egy diplomata nem pedig hentes.

(láttam én már északi tévében az angol himnuszt végbélszóval eljátszani, miután az ipse fenekét hintöporral leszórták - s nem csak a publikum ült nyugiban, de a müsor többi vendége is, köztük egy ottani külügyminiszter, méghozzá egy aus von Haus)

lehet hogy most ingyen adtam ötletet valamelyik hazai tévének... ;-)

Előzmény: roderic (91)
Punknown Terrorist Creative Commons License 2002.03.26 0 0 94
Hatalmasat nevettem.
gyrich Creative Commons License 2002.03.26 0 0 93
Ha tud itt valaki norvégul, fordíccsa le má!

Ungarns utenriksminister: - En idiotisk spřk
Av ALF BJARNE JOHNSEN

Penis-stuntet til TV 2s Thomas Giertsen var en idiotisk spřk som ikke virket, ifřlge Ungarns utenriksminister Janos Martonyi. Likevel vil norsk UD forfřlge episoden overfor TV 2.

Tips en venn om denne saken! - Se dagens mest populćre tips!

Gjennom sin pressetalsmann Gabor Horvath sier Martonyi til VG at saken er lagt dřd fra Ungarns side.

- Det var en idiotisk spřk som ikke virket. Vi har viktigere ting ĺ gjřre enn ĺ forfřlge slike saker, sier Horvath.

Verden rundt

VGs oppslag i gĺr om TV 2-komikeren Thomas Giertsen som tok fram penisen sin under et intervju med utenriksministeren fra Budapest, gikk verden rundt i gĺr - ogsĺ til ungarske medier.

Martonyi var pĺ offisielt besřk i Oslo onsdag. I Regjeringens offisielle representasjonsbygning i Parkveien tok han imot TV 2 for det han trodde var et seriřst intervju.

Avtalen var gjort med Ungarns ambassadřr i Norge, som hadde fĺtt inntrykk av at TV 2-forespřrselen kom fra et nyhetsprogram.

Med den norske kollegaen Jan Petersen ventende i naborommet, kom «journalisten» Thomas Giertsen - med smekken vid ĺpen - og satte seg ned for ĺ intervjue Ungarns utenriksminister.

Det var den norske staben i Parkveien som ante urĺd da Gjertsen kom til intervjuavtalen.

Fra norsk side ble episoden oppfattet som sĺ pinlig og alvorlig at Jan Petersen personlig tok kontakt med TV 2-sjef Kĺre Valebrokk for ĺ orientere ham om penis-stuntet.

Ifřlge Gabor Horvath i ungarsk UD er det ikke kommet noen formell norsk beklagelse. Det vil de heller ikke be om:

- En utenriksminister er trent til ĺ takle alle situasjoner som mĺtte oppstĺ. Slik taklet han ogsĺ denne - som en idiotisk spřk som ikke fungerte. Vi starter ikke noen formell saksbehandling pĺ en idiotisk spřk, sier Horvath.

- Skader dette forholdet mellom Norge og Ungarn?

- Overhodet ikke. Formĺlet med Norges-besřket var ĺ pleie den gode forbindelsen. Det er upĺvirket.

- Ble utenriksministeren ille berřrt?

- Jeg řnsker ikke ĺ svare pĺ flere spřrsmĺl om denne episoden, sier Horvath.

alphanumericus Creative Commons License 2002.03.26 0 0 92
Primitív bunkó vagy. Az ilyen paranoid idióták érdekes, hogy egyáltalán olvasni megtanultak. Szégyeld magad!
Előzmény: gilo (90)
roderic Creative Commons License 2002.03.26 0 0 91
Ez a nyálas Horváth Gábor hazudik. A mai Népszabó ki akarja vakarni a szarból Martonyit. Olvassátok el a MN tegnapi sajtószemléjét. A norvég lapok szerint Martonyi NEM szólt a gecinek, hanem a végén barátokként elváltak. A geci magától gyűrte be a faszát.
gilo Creative Commons License 2002.03.26 0 0 90
Balzsidó módon hazucc. Idézd azt a mondatot, amiben Lovas azt írja, amit hazuttál. Martonyinak nem kellett volna kezet ráznia a faszival és benyalni neki. Nancy Goodman Brinker se mosolygott volna, ha Franka a faszával kilógva készített volna vele interjút, hanem faképnél hagyta volna. Mint minimum. Majd tizmillió cikket irt volna minden balzsidó firkász a magyar bunkóságról.
Előzmény: Ant Z (25)
Irtónagy Titokzatos Kiráj Creative Commons License 2002.03.26 0 0 89
nurej, ne legyél már az, ami e topic-nak tárgya. Én visszautasítom, hogy egy ilyen farokkal emlegess egy lapon.

Egyrészt nem tudom, mi az, hogy "szoclib". Mert ami "lib", az nem "szoc", és vica-versa.

Másrészt ezt a kulturát az pátyolgatja itthon szüntelen, aki annyira nem tudja elfogadni a másik véleményt, hogy automata üzemmódban a baloldalt/jobboldalt anyázza mindenért, ami történik. Ez bezony párt- és oldalfüggetlen kvalitás, Te pedig idióta megjegyzéseiddel (A szoclib erkölcs és kultúra ilyen. Náluk az ilyesmi teljesen természetes, nem is várunk tőlük mást... ) igencsak gyanúsan felzárkózol egyes faroklóbáló norvég viccesfiúkhoz!

Nyugodtan meaculpázhatsz indokolatlan sértegetés ürügyén, nem fog fájni!

Előzmény: nurej (88)
nurej Creative Commons License 2002.03.26 0 0 88
Irtónagy Titokzatos Kiráj,

>>>Tiszta hülyeség, hogy ezen ügy kapcsán megsértődsz a baloldalra. Nem is hülyeség, hanem röhejes.....

Szerintem se kell megsértődni rajta. A szoclib erkölcs és kultúra ilyen. Náluk az ilyesmi teljesen természetes, nem is várunk tőlük mást...

nurej

Előzmény: Irtónagy Titokzatos Kiráj (85)
bananaboy Creative Commons License 2002.03.26 0 0 87

Thomas Giersten

bananaboy Creative Commons License 2002.03.26 0 0 86
Thomas Giersten a faroklógató norvég
http://klikk.vg.no/tv/36487.jpg

Irtónagy Titokzatos Kiráj Creative Commons License 2002.03.26 0 0 85
Túlreagálod a dolgot. Először is, Martonyi igen jól csinálta - hidegvérrel, elegáns ignoranciával mutatta meg a faszinak, hogy a vicc, nem vicc.

Másodszor is, lehet, répát nem lengettek mostanában, de például jól emlékszem Tony Blair tortájára, Erzsébet királynő paradicsomjaira, stb.

Nem vagyunk egyedül a világon. Tiszta hülyeség, hogy ezen ügy kapcsán megsértődsz a baloldalra. Nem is hülyeség, hanem röhejes.....

Előzmény: McAtti (84)
McAtti Creative Commons License 2002.03.26 0 0 84
Persze, pont most, véletlenül.
Mondj egy külügyminisztert, akivel az utóbbi tíz évben ilyet csináltak. Vagy egy országot, akinek bármelyik kormánytagjával ilyet csináltak.
Mikor Causescu mondjuk, Párizsban járt, akkor alőtte ment a híre, hogy vigyázzanak, mert a szálláshelyeken mindent leszerelnek, amit csak lehet (aranyozott kilincs, csaptelep...), de mégsem alázták őket.
De nem emlékszem arra sem, hogy mondjuk Kovács Lacának belengettek volna.
(Az egészben az a szégyen, hogy most a norvég kormány érzi kínosan magát, a tréfarépa meg jót röhög, és veszi fel a nagy lét. Martonyi perelje be.)

Attila

Előzmény: Irtónagy Titokzatos Kiráj (83)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!