Igazad van. Csak nagyon nehéz megállni, mert szavaim nincsenek arra, ami itt folyik.
Kérném tehát (elsősorban magamat), mamicskát, bibit, andee70-et, ZöPöt és minden jóérzésű embert, hogy az alábbi tenyész-zsidózókkal, bajkeverőkkel ne foglalkozzanak, ne méltassák válaszra se őket:
Mivel hozzám intézted a vírusos szavaid, így ezért válaszoltam. Kommunista Kiáltvány. Gratulálok.
Amúgy tartom továbbra is. Illetve bocsánat, mégsem. Nem kretén fasz vagy (amit emberre szokás mondani), hanem az, ami a nicked is. Fanyűvő. Úgy tudom, az állat.
tanulságos összehasonlítani a tegnapot/tévé/,a mával/fórum/,itt akaratalan állítanak ki magukról az emberek bizonyítványt,s csak magamat tudom ismételni a személyességgel és a hozzá kapcsolódó vitával
ahogy a tévében,rádióban alázhatatlan vagyok,nyerek vagy kikapok,avagy egyszerűen hagyom a dolgokat,addig ez itt szomoru emberek még szomorúbb szócséplése szügyig gázban-a tévedés kockágzatával
még másfél hét és bele se nézek
hajrá!húzzatok bele!
macisajt uis pl. a szóra sem érdemes kategória volna a rádióban/tévében-vagy kifejethetné,hogy miben is áll kiléte,itt azonban hagyják,pedig irtandó lenne mint a gaz,mert betegséget hordoz
felhívtam volna természetesen, ha volna elérhetősége
Ne tartsd hitelesnek: még a kommunista időkben kreálta egy hetilap (Magyar Rendőr), és a mai szélsőjobbnak nem ég le a pofája felhasználni ezt a szart, mint "tényt"... Mocskos dögök.
nem ismerem Horn Gábor álláspontját, hogy mi ez a cucc - nem nagyon követtem ezt a felzúdulást, számomra semleges a két szimbólum (nekem gyertyatartó meg erdei fenyő), nem tudok érdemben hozzászólni - akkor én is bunkó vagyok, nem?
egyelőre csakn a pedofil, gerekeket politikai célból kitüntetésre rángató, erőszakos keresztállítgató álkeresztények terrorizálják a társadalom többswégét, a csuhásokkal együtt
hat valami kedves jobbos addig verne Szilárd Leó, Teller Ede et amig ki nem fakad a fulen a ver ,szilard vagy wigner anno megtapasztalta a magyar mentalitast.
hajra magyarorszag, vesszenek a hazaarulok, hja es oruljetek nem logtok lampavason ez mo hozza allasa.
Végignéztem a topicodat kedves Fanyűvő barátom,és nemlátom hogy egyetlen lopcsányizóst vagy gennyesizőst beraktál volna. Úgyhogy arra kell gondolnom,hogy te vagy a bunkócska barátom.
A baromarcú Orbán igy viseli a vereséget, láthatjuk. Nem lát be semmit, egy életveszélyes sunyi egy csóka a gyerek. A kudarca miatt ma felállittatja a honatyákat, holnapután talán hadba küldi az ártatlan embereket, az ilyentől minden kitelik. Nem beszámitható, no