Keresés

Részletes keresés

Vida Sandor Creative Commons License 2023.12.13 0 0 1284

üdvözletem, kérdésem lenne vettem egy ps3 slimet de nem tudom telepíteni a hfw-t pedrive-ről  storage-device-ről-se safe mód ba.a pendrive-t igy készítettem elő,ps3-apdate-apdat az apdat mappába másoltam a frissitést mindent nagy betűkkel írtam.ha valaki tudna segíteni a probléma megoldásába nagyon megköszönném.

Kary68 Creative Commons License 2021.12.04 0 0 1283

Hello mindenkinek

 

Az lenne a kérdésem, vettem egy masik PS3-at (előzőben meghalt a Blueray lejatszo, es igy volt a legolcsobb , hogy egy masik komplett gépet vettem helyette). Ujra feltelepitgettem amikkel jatszani szeretnek az ujra. Ez után megpróbáltam  egy jatek usb re a regi gepből kiirt meneset ,az ujra fel aplikalni, ez eddig ment is. Am amikor az ominozus jatekot elinditanam a mar hozzaadott uj mentessel es jön a VIP Pass lekerdezes, es az a figyelmwztetö szöveg, hogy nem egyezik a Profil a mentesevel, így csak új Profile tudok krealni, természetesen a mentett adatok nélkül mar.

Hogy lehetne elerni , hogy a Profil megegyezö legyen, es a mentes beolvasva onnan folytassa a jatek ahol a másiknak abba maradt?

fredam Creative Commons License 2021.02.18 0 0 1282

Üdv van egy ps3 super slim vettem egy gta 5 játékot kéztől de sehogy sem indul csak tölt tölt de semmi. Lemez jó előző tulajnál működött.

p8000 Creative Commons License 2021.01.04 0 0 1281

Köszi a segítséget!

Előzmény: murray (1280)
murray Creative Commons License 2020.11.28 0 0 1280

Legutolsó széria ajánlott. 

FAT felejtős , slim mindenképp. 

tárhely kell minél több mert a winyóra is telepiti már a játékokat. 

fillérekért vannak már 

Előzmény: p8000 (1279)
p8000 Creative Commons License 2020.11.05 0 0 1279

Sziasztok!

PS3-at szeretnék venni, a használt hirdetések közt keresgélek. 

Bevallom, nem vagyok jártas a témában, nem igazán tudom, mit jelentenek a különböző verziószámok, a "feltört", meg "okosított" kifejezések.

Jelenleg egy abszolút gyári PS2-nk van, csak gyári játékokkal játszunk, és jó is ez így.

A PS3-tól sem várok mást, gyári játékok számunkra megfizethetőek, fontos, hogy üzembiztos legyen a gép, nem pedig valami megpiszkált darab.

Mire érdemes figyelni? Melyik kiadás a jobb? (Slim, Super Slim???) Mekkora tárhely kell? (Kell-e egyáltalán sok GB, ha gyári lemezekkel szeretnénk játszani?) Miket kell megkérdezni vásárláskor, és mik a jó válaszok a kérdésekre, amik alapján - feltehetően - nem vernek át?

Látom, nem nagyon pörög a fórum, de hátha olvassa valaki...

Tényleg csak az válaszoljon ha kérhetem, aki valóban jártas a "sűrűjében".

 

Előre is köszönettel!!!

Gyuszi Dudok Creative Commons License 2019.11.22 0 0 1278

helo mindenkinek, nem vagyok nagy forumos, es ps em is csak most van, kezdo vagyok, es elakadtam a mass effectnel. tudna nekem valaki segiteni hogy hogyan masoljam at a mass effect 1 menteseket a mass effect 2 be, mert hiaba akarom importani a jatekban nem az en mentesem indul el.

 

szabojozsi1964 Creative Commons License 2019.07.02 0 0 1277

Sziasztok!
Eladó egy pár órát használt PS3 kontroller. Megvettük újonnan, csomagolásban, aztán másnap reggel elromlott a PS3, így lett egy használhatatlan, vadonatúj kontrollerünk. :)

Ára: 5000 Ft + postaköltség

 

kelso82 Creative Commons License 2019.03.19 -3 0 1276

Lattam youtubeon egy nagyon hasznos ,meggyozo es megbizhato videot a controllerrel es annak toltese el kapcsolatban(DualShock4)(ps4 kontroller)

 

Nyugodtan toltheto fali kon ektorrol is telefonos toltovel, annak ellenere, h renbeteg komment van a neten,ami a kontroller tonkremenetelet jelzi a fali totes utan.

 

Egyetlen dologra kell ugyelni: A tolton  e legyen feltuntetve a gyorstoltes lehetosege,amit a V(olt) jelez. Ha csak annyi van az OUTPUTNAL,h 5V akkor alkalmas. Ha az van ,h 5V /9V (es esetleg meg utana12V is) az felejtos. Mivel a dualshock 4 engedi a gyorstoltest vmiert, ez megsuti a controllert. Garantaltan tonkremegy,csak ido kerdese.

 

Megegy dolog, az 5V utan meg van egy olyan a tolton ,h ma(miliamper) ennek legalabb 800ma nak kell lenni  de tobb is lehet. Sot kevesebb is (mondjuk 500ma), de akkor lehet h egy egesz ejszaka mire feltolti.

 

Nekem a samsung tabom toltojen az van az outputnal, h 5.0V - 1.0A(ez 1000miliamper,ami eleri a 800ma vagy tobb kitetelt),tehat alkalmas a kontroller toltesere.

 

 

Ezeket csak azert irtam le, ha valaki hozzam hasonloan nem tartja a legjobb megoldasnak a konzolon torteno toltest.Pl ha alacsony mar a kakao a kontrollerben es mar be is fejezted a jatekot,nem kell feleslegesen mennie a gepszornynek tovabbi 3-4 orat csak a toltes miatt.

 

Viszlat.

Előzmény: kelso82 (1275)
kelso82 Creative Commons License 2019.03.17 -3 0 1275

Sziasztok, sajnalom, h nincs nagyobb forgalma a topicnak, szivesen beszelgetnek ps4 konzollal kapcsolatban.

 

Tortent ugyanis, hogy tegnapi napon beszereztem újonnan egy ps4 slimet 1TB tarhelyes es ami a legdurvabb ,h ajandek 3 eredeti lemezzel, amibol 2 az, ami miatt vettem ujgeneracios ps4-t:D

A last of us remastered es az uncharted 4 is jart hozza ajandekba(fizikai lemezen), meg vmi rajzfilmszeru cucc is harmadiknak.

 

A gep jo, rezzenestelenul viszi hdban ezeket a nem rossz grafikával rendelkezo gemeket is.Viszont egy rovid osszehasonlitas, az xboxal, nem csak az xbox1-nal, sott olyanom nem is volt, inkabb a regebbi 360-assal.

Vannak aprosagok/megoldasok amiben az Xbox jobb (nyilván nem teljesitmenybeli kulonbsegek)

 

En kb 5-6 eve lettem konzolos, azert emlékszem mert a gta 5 megjelenese utan kb fel evvel dontottem ugy, hogy veszek egy uj 360ast, mert azt is ugy sikerult beszereznem, hogy gyari lemezen jart hozza a gta5. Azóta csak 360ason jatszom videogameket. Ez tegnapig igy volt.

(persze a 360as konzolt továbbra is nagyon szeretem,es hasznalok egy 360ast továbbra is egy masik tv-n)

 

Szoval az aprosagok amik jobban bejonnek Xboxon.. A controllerbe sztem marhasag beepitett akkut rakni a ps4nel.(ha pl felrerakod 1 evre barmi okbol, siman meghal a liion akku.)Míg a 360asban fogsz 2 ceruzaelemet es barmennyit allhat elotte, mukodni fog.

 

A felinstallalas sokkal jobb es atlathatobb az xboxnal.(eldontheted, hogy a teljes gamet felrakod-e, vagy lemezrol játszol es atlathato a masolasi folyamat is, míg a ps4nel (elvileg) automatikusan felmasolasra kerul, de semmi % vagy barmi nem jelzi ,h hol tart, csak a lemez leallasabol gondolhatod, h vegzett.

Apropo lemez leallasa: Ez a legnagyobb negativum szamomra a ps4nel, hogy hiaba van felrakva teljesen a bluerayrol korongról a jatek, azert valamennyire pergeti, de meg ez is hagyjan...Amikor kilepsz a menube es nem csinálsz semmit, akkor is kicsit mintha pergetne.(kicsivel hangosabb a gep ilyenkor innen lehet tudni, h pergeti. De amikor alssz a menuben fel orat, mi a rossebert kell porgetni a lemezt??Zajosabb, melegszik kicsit attol is..szoval nem ertem(ezt egyébként megerositettek egy szakboltban, h tényleg marhasag es ok sem tudjak, hogy pontosan a ps4eknel ezt mi indoklja, hogy fomenuben is pergeti neha, ha bent van a lemez.

 

A harmadik dolog a dual shock 4 controller(ha nem ez a ponto neve bocsi, szoval ami a ps4hez jar)

Hat az options gomb vmi rohej:D altalaban harmadszor birom csak megnyomni olyan kicsi, es annyira nem all ki a controller feluletehez kepest)

A konzolon magan is a bekapcsolo gomb egy vicc, de azt szerencsere nem kell hasznalni, mert ps controller gombbal is be lehet kapcsolni.

 

Ujabb dolog, a tray..Hat elegge felreertettem, mert azt hittem ,hibas a onzolom disc kiado talcaja:D(szerencsere mas is jart igy, igy a redditen konnyen megtalaltam egy olyan bejegyzést ahol vki ugyanerrol panaszkodott, mármint, h nem nyilik a talca:P mivel nincs..

 

Kinezetre es teljesítményre termeszetesen kifogastalan a ps4 , valamint a tartalmak, gondolok itt a PlayStation exclusive jatekokra pl.

Egy dolog sztem biztos, a legnagyobb Xbox fanatikusok is elismerik, h az elmult par evben a jatekok miatt mar sokkal jobban megeri a ps4 mint az xbox1.

 

 

Szerencsere en nem Xbox fanatikus vagyok, hanem konzol fanatikus:)

 

 

 

Cyroo Creative Commons License 2018.10.28 0 0 1274

Kedves ezüstkárász,

 

A PS3 kontroller nem használható a PS4 konzolhoz.

Előzmény: Törölt nick (1273)
Törölt nick Creative Commons License 2018.10.27 0 0 1273

Sziasztok.

 

Szeretnék venni a gyerekeknek egy PS4-et.

A PS3 konzolja (kézi távirányító, vagy joystick, vagy minek is hívják) jó a PS4-hez is?

Vagy újjat kell venni mindenképpen hozzá?

 

Köszi a válaszokat.

 

gettos18 Creative Commons License 2018.10.01 0 0 1272

Üdv valaki ere nem tud nekem valami megoldást mondani mit lehet ilyenkor csinálni?
https://www.youtube.com/watch?v=ol-tJaZOmNw

Lover91 Creative Commons License 2018.03.14 0 0 1271

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy megtudná-e Nekem mondani valaki, hogy Playstation 3 konzolom (elsőgenerációsok közé tartozó kenyérsütő szörnyeteg) miképp tudnám csatlakoztatni úgy a TV-hez komponens kábellel, hogy elnyerhessem az 1080i-t?!
Sajnos a tv-men nincs HDMI port, így nem tudom HDMI kábellel összekötni őket, ellenben van a TV-n (Zöld-Kék-Piros/Piros-Fehér) aljzat...hozzá pedig ahogy fentebb írtam kábelem...mellyel szuperül össze is kötöm őket, mégis mindezek ellenére a maximum mire engedi a beállítást az 576p!
A Tv egy b@szott nagy (azaz csak nagy simán inkább) PROJEKTOROS SAMSUNG televízió. Mikor a PS3 menüjében kipippantom az 1080i-s beállítást, az átvállt sima kék háttérre, s azt írja ki, hogy az "Összetevők nem elérhetők".
Valaki olyasmit mondott, hogy 2009 -ben a SONY az analóg hd jelet kódoltatta, s nem fogadja el már. De kérdem Én akkor mi a picsendrosznak árulnak a mai napig ilyen kábelt?
Hol a hiba? Legyetek oly kedvesek és világosítsátok fel sötét elmém! :D
Köszönöm előre is! Csodás estét kívánok Nektek! :)

XNC Creative Commons License 2018.02.25 -1 0 1270

"Eladás előtt mindent le kell törölni?"

 

NEM.

Előzmény: micamicko (1269)
micamicko Creative Commons License 2018.02.22 0 0 1269

Sziasztok, segítsetek!

Vettünk egy PS4-et, szeretnénk eladni a PS3-at. A HD-on van egy csomó játék, amit a Store-ból vettünk.

Eladás előtt mindent le kell törölni? Ti hogy csináljátok?

Köszönöm

Richárd Fábián Creative Commons License 2017.08.22 0 0 1268

Sziasztok! Segítséget kérnék. Van egy PS3 -am, bekapcsolás után a tv villan venti felpörög, zene indul, Sony logo kiírja de a menü már nem töltödik be egyszer se, addigra lefagy mindig. Nincs se sárga és piros ledes hiba. A rendszerujrainditasi menüt se tudom behozni. Mi lehet a baj? Kezdjek aggódni? 

László Szabó 500 Creative Commons License 2017.08.07 0 0 1267

Sziasztok! Van itt olyan aki Budapest közelében tartana egy alap tréninget és segítene ps3 alapbeállításokban egy előre megbeszélt összegért? Most vettem de teljesen kezdő vagyok hozzá és jó lenne nem mindent 15 ezer bejegyzés átolvasása és 100 óra bénázás után kitalálni. Konkrétan Dunavarsányban lakom, oda kéne lejönni és pár órában segíteni és magyarázni.

 

Luciano Moretti Creative Commons License 2017.05.07 0 0 1266

Sziasztok! Olyan problemám van, hogy adott egy PS3 Slim. Bekapcs gombot megnyomva csipog egyet, hűtés elindul, de 2mp után kikapcsol. Se kèp se semmi! Vinyó nincs benne. (Találtam :))

blg Creative Commons License 2016.12.30 0 0 1265

Ha epilepsziás vagy, és belehalsz a játékba, utána a hozzátartozóid ne a Sony-t hibáztassák és pereljék. Hiszen ők szóltak előre.

Előzmény: boyka31 (1264)
boyka31 Creative Commons License 2016.12.30 0 0 1264

Előzmény: boyka31 (1263)
boyka31 Creative Commons License 2016.12.30 0 0 1263

Sziasztok!

Ps3 bekapcsolása után mièrt jeleni meg ez az űzenet?

( játèk beolvasása után eltűnik)

farki 2002 Creative Commons License 2016.08.15 -2 0 1262

Fiatal srácot rendszeresen támogatnék, írj a részletekért..

farkasgabor2002@freemail.hu

Grisznak Creative Commons License 2016.04.30 0 0 1261

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni abban, hogy a ps3 kar játék közben-pl. F1- váltogatja a nézeteket, a másik pedig, ha bekapcsolom, akkor villog mind a négy led, de nem csinál semmit! Előre is köszönöm a segítséget.

Hydrogain Creative Commons License 2016.03.31 0 0 1260

Eladó PRO EVOLUTION SOCCER 2016 Day One Edition játék (PS3).

A letöltőkódok és a papírtok is megvan hozzá, hibátlan állapotban van, egyszer volt gépben.
Átvehető személyesen Budapesten, postai küldésnél a plusz költség hozzáadódik az árhoz.

Ár: 7990 Ft

pukierik Creative Commons License 2016.03.25 0 0 1259

Sziasztok,

Egy műszaki jellegű problémám van. Kaptam egy használt PS3-at (CECH2504B). Első nap teljesen jól működött, azóta viszont ha próbálom elindítani vagy azonnal vagy pár perc elteltével egy kattanás kíséretével azonnal leáll a gép. Többen mondták és olvastam is, hogy ez túlmelegedési probléma lehet. De ha 2 napig nem próbálom használom a játékot a jelenséget akkor is produkálja, úgy hogy max 2 percnél többet nem ment. (Nem gondolom, hogy ennyi idő alatt túlmelegedhetne.) Válaszokat előre is köszönöm, remélem valaki tud valami megoldást a problémára. 

teglaga Creative Commons License 2016.03.11 0 0 1258

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni a következő ps3-témában:a FIFA 16-nál a lejátszott meccs után(eredménytől függetlenül) a gép csak tölt és nem hagyja abba,nem töltődik be a folytatás,bármennyit várok.

Köszönöm a segítséget teglaga

teglaga@freestart.hu

Stefan Kádek Creative Commons License 2016.02.12 0 0 1257

Udv.ki tudna segiteni nekem..olyan keresem lenne,hogy van egy ps3 super slim-em 12gb-os amibe 500gb hdd tettem.de most szeretnem eladni a konzolt de a hardisket megakarom hagyni.Hogy tudom vissza allitani eredeti 12gb-ra(gyárira)?ha siman csak kiveszem a hdd-t akkor a konzol nem mukodik:(

Előre is köszönöm a segitseget!!!!

Draganovic Creative Commons License 2016.02.04 0 0 1256

Sziasztok

 

PS4 kérdés nem találtam PS4 fórumot

 

Ps4-hez lehet venni egér+padot mert ezekkel a kontrollerekkel az FPS  valami szönyű egyszerüen nem tudom megszokni (PC FPS-eken nőttem fel) így valószinű nemis fogom.

 

PS3-ra létezik ilyen?Csak a menüben jó vagy játékhoz is lehet használni?

Janos Fodor Creative Commons License 2016.01.10 0 0 1255

Sziasztok ki tudna segíteni a ps3 fleselésébe ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!