Keresés

Részletes keresés

PestiKényszer Creative Commons License 2005.02.09 0 0 2

Ha esetleg olvasná, ezúton üdvözlöm Király Zsolt tanár urat, aki mind emberileg, mind szakmailag a legkirályabb (nomen est omen :) arc volt a Fazékban a sok kretén tanár között (tisztelet a további kevés kivételnek). Ami a munkahelyemen angolul történő kommunikációt illeti, ma is abból "élek", amit tőle tanultunk. Kis túlzással minden egyes szóra, kifejezésre, hangsúlyra emlékszem, ami az órákon elhangzott. (Pedig van annak már... te jó ég, sok éve! Ráadásul sose volt jó a memóriám.) Azt hiszem, ennél jobban semmi sem minősíti egy pedagógus munkáját.

Ezúton kívánok neki további sok sikert! (Abba ne tessék hagyni a tanítást!!! :)

falat Creative Commons License 2002.08.25 0 0 1
szia.. a torzsasztalnal van egy felig meghalt (vagy talan teljesen) topic ehhez: angol tanarok klubbja neven...
gyulekezzunk egy helyen
Előzmény: Epsilon (-)
ERICszelleme Creative Commons License 2002.03.23 0 0 0
Epsilon Creative Commons License 2002.03.22 0 0 topiknyitó
Több napos keresgélés után sem találtam olyan fórumot, ahol a Mo.-i angol nyelvtanárok kicserélhetnék ötleteiket, tapasztalataikat, vagy csak eldiskurálhatnának a szünetekben...
Ha valaki tud ilyet, kérem ne fosszon meg az információtól, ha nincs, akkor miért ne indíthatnánk egyet?

Példának okádék: ki melyik nyelvvizsgát javasolja a középiskolásoknak, és miért. Nagy a hajtás a felvételi plusz pontokért, és sajnos ez egy kicsit fásulttá teszi a nebulókat (csak a papír mielőbbi megszerzése a cél sokak számára, utána pedig le lehet ereszteni, esetleg jöhet egy újabb nyelv a tuti felvételi érdekében...)

Any comments...?

E.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!