Keresés

Részletes keresés

Johnny1979 Creative Commons License 2011.02.03 0 0 8

Sziasztok !

 

Tudna nekem valaki segíteni? Van egy svájci órám ( Preziosa, 17 rubis )  amiről szertnék többet megtudni de nem tudom hogy kihez forduljak. Nincs köztetek " óra szakértő "? Vagy esetleg tudtok valakit, vagy valamilyen fórumot ahol segíthetnének ebben?

 

Köszi !

boxer-gs Creative Commons License 2006.11.10 0 0 6

Akkor egy érdekesség a magazin terjesztőinek. Pár évvel ezelőtt előfizettem az ÓM-ra. Mivel abszolút pontatlanul érkezett és idegesített, hogy már egy hete látom az újságosnál, mire kézhez kaptam a sajátomat, ezért természetesen lemondtam. Mivel a hibájuk nyilvánvaló volt, így szabadkoztak egy keveset, de korrektül visszafizették a pénzt a ki nem postázott lapok után.

E-nyáron viszont furcsa mód (több év után) újra elkezdték küldözgetni a lapot. Pedig én ugyan meg nem rendeltem tőlük. Eddig is rögtön iktattam a kukába az előfizetésre biztató csekket. Vagy feltámadt a lelkiismeretük (ha-ha), vagy valaki befizette helyettem mégiscsak a megrendelő csekket. Családtagjaim jelenleg tagadásban vannak, részletes, mindenre kiterjedő kihallgatásukat azóta is folytatom. :-) De mivel már nem a régi helyen lakom, így megintcsak nincs kedvem kivárni, míg hozzájutok a küldeményhez. Ezért persze rendben megvásárolom az újságosnál is. Ez legalább vígasztalhatja őket. A postás nem volt hajlandó visszavinni, mert állítása szerint ő kétszer ugyanazt a munkát nem végzi el az iránytól függetlenül.  Úgyhogy mindenből lesz másolatom. Megtehetném, hogy felveszem a szerkesztőséggel a kapcsolatot, de egy eredménytelen telefonos kísérlet után ettől elálltam. Elvégre a múltban az én problémám rendezésekor is kénytelen voltam személyesen befáradni hozzájuk, hogy tegyenek valamit. Erre pedig most már nem nagyon érzek hajlandóságot.

Tehát itt szeretném megköszönni a terjesztőnek, hogy gondoskodik részemre becsomagolt, szamárfülmentes kópiák továbbításáról, ami még egyszer nagy kincs lesz.

Esetleg köszönöm annak a személynek (esetleg a családból), aki kérésem ellenére megrendelte újra a lapot és anyagi hozzájárulásával ily gondolkodásra késztetett engem.

 

Ja, és éljen a Világbéke!

Előzmény: sukosdg (5)
sukosdg Creative Commons License 2006.11.10 0 0 5

Sajnos nagy az érdektelenség, pedig "mi" is jobbá tehetnénk a lapot hozzászólásainkkal!

 

Előzmény: boxer-gs (4)
boxer-gs Creative Commons License 2006.11.09 0 0 4

Ez igen!

 

4 és fél éve nem történt itt semmi.

 

Keresem megvételre az Óramagazin első 10 számát! Ha valaki megválna a sajátjától, kérem jelezze!

Törölt nick Creative Commons License 2002.05.29 0 0 3
ÚJ LAPSZÁM !

.

Úgy látszik a fórumbéli hozzászólások kikoptak a cikkek köréből. Vajon ennyire rossz visszhangja volt az ötletnek ?

te_o Creative Commons License 2002.03.25 0 0 2
Hat igen, az egyetlen ilyen temaju lap, es hat valljuk be, a kis magyar piacon meg ennek sem konnyu. En is szeretem, de mondjuk elviselnek benne pl. egy-egy ora tartos tesztjet, utana reszletesen kielemezve, a szerkezetekrol kisse pontosabb, nem ennyire elnagyolt ismertetoket. De pl. a mostani szamban megjelent Silvana felujitas nagyon tetszett, ebben is lehetne kisse tobb a verk rendbepofozasanak mozzanataibol. Tk. csak a tokot mutogattak. Szerintetek nagyok az igenyeim?

te_o

Előzmény: sukosdg (0)
j b Creative Commons License 2002.03.22 0 0 1
Nekem nagyon tetszik, az egyik kedvenc magazinom és semmi kifogásolnivalót nem találok rajta. Meggyőződésem, hogy a későbbiekben jó ötletekkel még izgalmasabbá, érdekesebbé tehető az évek folyamán. Követendőnek tartanám pl. a 2000. év végi képekkel, árakkal, rövid leírással készült kínálót is, nem csak karácsony előtt, hanem minden számban. Jó lenne ha ahol lehet az árak a teszteknél is minden esetben szerepelnének. És örömmel venné(n)k néhány híres órás ember saját óráiról szóló cikket (pl. Bajor Imre) stb.
Aminek nagyon nem örülök, hogy az összes szám meg van egy kivételével, melynek beszerzése ügyében emailt is küldtem a szerkesztőségnek de választ sem kaptam. (2.sz.) Nem tudom hány előfizető van, de szerintem tán érdemes lenne e számot ujra is nyomtatni?
sukosdg Creative Commons License 2002.03.22 0 0 0
Az Óra Magazin izlést formál. Tanácsokkal és tapasztalatokkal segit eligazodni az óragyártás művészetébe.
sukosdg Creative Commons License 2002.03.22 0 0 topiknyitó
Az egyetlen... Mi a véleményetek, ötletetek...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!