Lehet, hogy túl nagy dolgot kérek, de ha egy mód van rá akkor írj az érdekünkben azoknak akik a regisztrációkat bírálják el, mert szeretnénk játszani és eddig még nem jeleztek vissza. Egy gépről (a barátnőméről) regisztráltunk, de nem fogunk mindig egy gépről játszani, hiszen mindkettőnknek van saját gépe.
A legjobb mód ha megvárod a kezdéskor kapottterületen a ved lejártát, és csak a kutatással foglalkozol, és ha megvagy, akkor indulsz felfele. Lent még nyugi van. De ha felfele akarsz törni akkor a felfedezés a leggyorsabb mód rá kezdéskor.
Kutatás sorrend: kutatási bónok, halálozás bónok, férőhely bónok aztán a többi. Az már az ország jellegétől függ.
A te tulajdonságaid, csak, és kizárólag a te országodra vonatkoznak, a birodalmat nem befolyásolják. Kivétel a ha Védsereget küldesz egy biritársadnak, de azt megtalálod a súgóban, hogy ilyenkor mi az ami számít.
Én úgy tudtam, hogy csak 48 körig, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy szeretném kihasználni a védettség idejét maximálisan arra, hogy kiemelkedjek a környékemről így a környékemen levők ne tudjanak/ne érje meg nekik támadni, de ehet minden percre szükségem van.
És az idő akkor indul amikor először belépek vagy azonnal elindul amikor létrezhozzák az országomat (csak azért kérdem, mert rengeteg drága időt lehet így elveszteni)?
A kedvneceknél a támadás bónuszt értettem, hogy egyes egységek kedvencesek a másikra, nem pedig a kedvencek menüpontot, bocs, ha félreérthető voltam. Ha gond van, akkor a játékban is keress meg nyugodtan.
Amenniyben rám hivatkoztok az a papírforma szerint jelent +valamennyi hírnevet, de az nem számít, mert van bőven, és effektítv haszna nincs. Hanem nektek lesz gyorsabb esetleg a regisztráció :)
Amúgy ha akarod hivatkozunk rád (nekünk mindegy), de komolyan jewlent valamit vagy te kapsz értünk plusz pontot (így is úgy is rád fogunk hivatkozni (ennyi segítségért cserében megérdemled) úgyhogy légyszives őszintén válaszolj)?
Az összetétel sereg/mágiában/alvilágban majd kialakul, hisz ahogy mész feljebb úgy lesz egyre több kaszt, valamint a harcrendszerben a kedvencek bónusz is sokat számít.
Sok újrakezdő/resetes van, akik biztosan segítenek. Nem kell megijedni nem olyan bonyolult játék, mint elsőre látszik. Nagyon elrontani nem lehet, mindenből ki lehet mászni. Az 1, kor különben is csupán amolyan bemelegítés jellegű.
Ha meg neadjisten olyan biritársat találtok aki nem megfelelő, ki is rúghatjátok...:)
Ez jó, mert akkor nem kell az országomnak adnom azt a nevet amit a birodalomnak szánok.
Én lennék a Sumér-el és én is így gondoltam, de a kérdés lényege az lett volna, hogy milyen legyen az arány (Én 50% varázsló 25% katona és 25% arányra gondoltam)?
Szerinetd, hogy ha a Diplomáciai fórumra beírom, hogy tapasztalt Lemúriást keresünk 3.-nak a birodalmiunk-ba akkor mennyi az esélye annak, hogy olyat találjunk aki nem csak kihasználni akar minket és haggya, hogy nyugodt tempóban fejlődjünk?
Még pár kérdés. Ha birodalmat hozunk létre annak lehet nevet adni? Egy Sumér-nak milyen taktikát javasolsz? Megéri tapasztalt játékost keresni kezdőként a birodalmoba?
Mert teszem azt te egészkor frissülsz, a szövid meg félkor. Ebben az esetben ha kiszúrja, hogy támadja valaki, akkor te közbe tudsz lépni, vagy éppen keresztbe tudod verni akár.
Olvassátok el a súgót, ne egyszerre, hanem apránként. És elég először mondjuk, csak az 1-2korra koncentrálnotok.
"Regisztráláskor adjátok meg mindenépp, hogy egy gépről játszotok. És ha nem egy birodalomban lesztek, akkor a JKSZ (Játékon Kívüli Szövetség) komoly büntikkel jár!"
Ha egyszerre regisztrálunk akkor egyikünk se tudja beírni, ha én később regisztrálok akkor én betudom írni, de ő akkor se. Nem lehet ebből baj?