Az amatőr kincskeresőket a helyi közélet és politika is bátorítja, mivel így közösen lehetnek részesei a felfedezések adta, értékes eredményeknek. Ez pedig létrehozott egy különleges nemzeti tudatot is, amely gyakran elképesztő eredményekkel jár.
USA - Magyar vagyok 1 honapre Augustig. Budapesten, Velenceto, Balaton szeretnem keresni kincs. Van sajat gepem. Nincs autom de fizetnem benzin bar milyen kirandulasra. email jonak@cox.net
Segítség, ellopták! Ma reggelre Csepelen, az autóm csomagtartójából eltulajdonítottak egy Garrett EuroAce fémkeresőt több más műszaki berendezéssel együtt. A gép a Metectornál lett vásárolva 2011.02.04-én. Pár héttel ezelőtt a sárga műanyag kartámaszt két helyen eltörtem, melyet fekete színű epoxy ragasztóval jó vastagon (csúnyán) megerősítettem. A gépen rajta volt az esővédő és a keresőfej védő műanyag. Gyártási szám: 50481486 (az első karakter nem 100%). Ha valaki látja vagy hall róla, kérem értesítsen. A tolvajt megleckéztetem, az informátor magas jutalomban részesül! Előre is hálás köszönet! Sztrakota Róbert sztraki@freemail.hu 06703284480
Illetve azt nem tudnátok nekem megmondani, hogy az EU-ban, külön, külön országonként van-e valamilyen leírás, hogy hol milyen feltételekkel lehet detektorozni?
Sziasztok! Nekem van keresőm viszon kocsim nincs. Olyan embert keresek akivel tudnék menni kincsvadászatra. Én hozom a keresőt te jössz kocsival. Kardos György. Tel:06-30-317-14-73, 06-30-712-54-18.