Keresés

Részletes keresés

Zugoly Creative Commons License 2002.03.21 0 0 2
Asszem van egy kis igazad, mivel magam is gyakorló szülő vagyok maximálisan ismerem a problémát. "háromnegyed hét" illetve háromnegyedtizenhárom" éves lányokkal vagyok megáldva. Természetesen ha rajtuk múlna éjjel-nappal bámulnák. Magam és a férjem is elfoglalt ember lévén igyekszünk a hétvégét - ha tehetjük - házon kívűl tölteni.
"TV a legolcsóbb eszköz a kikapcsolódásra, sok család nem enegedheti meg magának hogy eljárjon otthonról, sőt a szülőknek nincs ideje ilyenekre, mert valahogy el kell tartani a családot is! "
Ez is egyfajta kifogás amit sűrűn használgat az ember még önmaga megnyugtatása végett is. Az a lényeg, hogy tegyél érte! Nem kell "kukutyinba" kirándulni, elég ha a hozzátok legközelebb eső helyre mentek. Pl. Óbudai, Margit Sziget.
Netán leülsz és legalább egy hétig minden nap megnézed a kölök leckéjét rendesen - nem megkérdezed, hogy kész van e - és esetleg nem csak ordítasz, ha karót kap, hogy lusta disznő nem tanul, hanem segítesz neki "tanulni".
Azért mondom ezt, mert én pont túltettem magam ezen a "lekezelő" időszakon.
Csak elkezdeni nehéz!:)
Előzmény: Törölt nick (-)
adamn Creative Commons License 2002.03.19 0 0 1
Ja!

Itt lehet regisztrálni:
http://www.csillagjaro.hu/cgi-bin/reg.php

adamn Creative Commons License 2002.03.19 0 0 0
Ha mást nem is ér, érdemes regisztrálnod magad, mert ajándékot küldenek, sőt még mobilt is nyerhetsz! Amúgy ez itt nem kivitelezhető!
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.19 0 0 topiknyitó
Hello!

Szerintetek nálunk egy ilyen akció sikeres lehet?
Mert szerintem NEM! Főként azért nem, mert még mindig a TV a legolcsóbb eszköz a kikapcsolódásra, sok család nem enegedheti meg magának hogy eljárjon otthonról, sőt a szülőknek nincs ideje ilyenekre, mert valahogy el kell tartani a családot is!

Várom véleményeteket!

"Ne tévézz, NeTVzz?!
Szalay Dániel
2002. március 18. 21:16

Különleges kezdeményezéshez csatlakozott a Csillagjáró Iskolaalapítvány. 2002. március 18-24. között ne tévézz! - szólít fel a kampány, amely azért fontos, mert például egy átlagos amerikai gyermek 6 éves korára több időt tölt tv-nézéssel, mint amennyit a szüleivel való beszélgetéssel egész élete során összesen eltölt. A reklámkampány egyébként kissé félreérthető, hisz a "NeTVzz" felszólítás úgy is értelmezhető, hogy nettévézzünk...

A tv-készülék kikapcsolásával lehetőségünk nyílik a feledésbe merült értékek felkutatására, gondolkodásra, olvasásra, a szabadidő kreatív és hasznos eltöltésére - vallják a szervezők, akik ehhez hozzáteszik, hogy ezzel rengeteg időt nyerünk, melyet családunkra, szeretteinkre, barátainkra, a közösségre fordíthatunk. TV kikapcs… élet bekapcs.
A céljuk felhívni a 10-18 éves korosztályba tartozó gyerekek, fiatalok és szüleik figyelmét az olvasás, a sport, a művelődés, az ismeretszerzés és a szabadidő konstruktív eltöltésének fontosságára. A neTVzz hét rendezvényeivel alternatívát kívánnak biztosítani a szabadidő tartalmas eltöltésére vonatkozóan. "Nem a tévénézés ellen, hanem a felügyelt tévézés mellett törünk pálcát, és az értékes programok kiválasztására kívánjuk felhívni a figyelmet" - tudatja a www.neTVzz.hu. A kezdeményezés hazai fővédnöke az ifjúsági és sportminiszter Deutsch Tamás, védnöke Jankovics Marcell. A weblapon egyébként tényleg rengeteg olyan kulturális eseményre hívják fel a látogatók figyelmét, amelyeket a brazil, már-már szalagkopásig ismételt sorozatok "bámulása" helyett célszerű felkeresni."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!