Ez a lényeg!Nem lenne probléma ha MA a SAJTÓTERMÉKEK legalább a megközelítő valóságot HÍRKÉNT közölnénk.De sajna főleg most a kampány idején érdekes módon minden újságíró minden hírt másképpen lát.Április 1-én nem is lenne baj ezzel de,hogy az év minden napján a sok elferdített botrányszagú mocskot kellene olvasni nem hiszem,hogy ez a jövő.
Miért kellene megmagyarázni a TV vitát a sajtónak!!!
Miért ne lehetne, akit nem érdekel, ne olvassa el. Nézzen addig Spektrum Tv-t garantáltan politikamentes, nyugtató hatású.
Enegem sem érdekel különösebben, de hátha valakit érdekel. De mondok valamit, ami talán iszonyú nagy baromság: jelenleg az ország felének PAPÍRON nincs is TV-je :-)
Méirt van olyasmi leírva a szórólapokon prospektusokon ami NEM FEDI A VALÓSÁGOT?
Ez jó kérdés, én sem találkoztam még ilyennel: ezt az összes párttól megkérdezhetnénk, aki aktívan résztvevő volt az elmúlt X évben.
Miért nem ment el az MSZP kommentálni a volt programját?
Csak nem kellemetlen?Vagy a halgatás beleegyezés?Íme az elfogulatlan vitára éhes ,érveket felsorakoztató FORUM.Végül is igazatok van amire nem lehet válaszólni olyképpen,hogy azt +pontnak értékeljék azt hagyni kel elhalni.Abbol nagy baj nem lehet.
Az Egyre kivállób a HÉT--címü topicban az egyik kolega feltette az elhangzott kérdéseket és a válaszokat.Valamint az ORTT--és az MTV álláspontját valamint a jogi furmányokat.Nagyon tanulságos.Főleg azért mert sok fanatikus vitától megkimélhet minket.És magyarázatot adhat egy két dologra.Pl:Miért kellene megmagyarázni a TV vitát a sajtónak!!!Méirt van olyasmi leírva a szórólapokon prospektusokon ami NEM FEDI A VALÓSÁGOT?Miért nem ment el az MSZP kommentálni a volt programját?Az ORTT miért alkot olyan véleményt (határozatot)amihez a törvények szerint nincsen joga,és ráadásul hazugság!!