A miniszterelnök és a muzsikus összefonódó gondolatai a rendszerváltásról, az ellenségekről, a reményről, a megálmodott jövőről. Kapcsolódó cikk: Orbán: Magyarország azé, aki dolgozik érte Címkék: 2009 március 15, orbán viktor, pataky attila
pataki volt mar sokminden, talan meg akasztott ember nem :DDD
ha jol remlik kezdte lazadokent, aztan nagy katolikus lett belole, aztan okkult fazon, aztan ciganynota enekes, most ugylaccik eza trendi ez a taltos...
van vki akit erdekel, hogy most eppen micsoda (zaloghazak tulajdonosakent) pataki?
Tegnap vendég volt a Pannonban (természetesen először a bojkottról beszélt, hogy ő nem tudja igazából mi van, de amikor meghallotta, hogy ide nem szabad(sic!) jönni, akkor első dolga volt, hogy jött, mert őt már nem lehet megijeszteni)
Na szóval ilyeneket mondott, hogy táltos tanítója megismertette vele a több tízezer éves magyar kultúrát, és ő boldog.
Néztem az edda.hu -t (egyébként kib.ott jó a honlap), ott is táltosokkal találkoztam, na meg fotókat, ahol Attis nyilatkozik a tv2-nek.
Na meg a dáridó...
Grespik vajon mit jelent Csurkának erről az emberről, aki a 'mocskos rohadt szemét' kereskedelmi tévékben (akiket elsöpörhetne a szittya népharag) keresi a lóvét, de amúgy ő táltos?
Amúgy Pataky szimpatikus volt (hát ezeket a "menjünk oda ahova balhé van" dolgokat már ismerjük nála régről, nem vészes), mert nem bántott senkit, ügyesen elkerülte a riporter erre célozgató kérdéseit, (P: "nekem az a magyar, aki beszéli ezt szép nyelvet, és magyarnak vallja magát - se több, se kevesebb")