Keresés

Részletes keresés

MZ per X Creative Commons License 2002.03.20 0 0 10
Pontosan! Vannak órák, amikor minden szép és jó, mint régen és vannak periódusok, amikor egy örökkévalóságnak tűnik, míg letöltődik egy fonnyadt oldal.

Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.19 0 0 9
mai nap: egyszer jó, egyszer nem :-(((
PETYUS Creative Commons License 2002.03.18 0 0 8
Nekem most olyan, mintha már kijavult volna.
Előzmény: MZ per X (7)
MZ per X Creative Commons License 2002.03.18 0 0 7
"Megérdeklődtem, és a hét végére, illetve legkésőbb hétfőre ígérik hiba javítását."

Itt van már a hétfői munkanap vége, aztán még mindig olyan a Zindex, mintha csigák cipelnék át a biteket egyik gépről a másikra...

Előzmény: Pozsi (4)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.17 0 0 6
ja, elfelejtettem írni: nekem semmi problémám nincsen az index működésével, pedig több, mint 200 km-re van a szerver
Előzmény: MZ per X (-)
MZ per X Creative Commons License 2002.03.17 0 0 5
Pozsi, köszi a korrekciót és az infót. Akkor várjunk türelemmel hétfőig.

Előzmény: Pozsi (4)
Pozsi Creative Commons License 2002.03.17 0 0 4
Nem új szerverre költözés, hanem a szerver új helyre költözéséróől volt szo, kis különbség :)
Megérdeklődtem, és a hét végére, illetve legkésőbb hétfőre ígérik hiba javítását.
Előzmény: MZ per X (3)
MZ per X Creative Commons License 2002.03.17 0 0 3
Köszi, hogy megerősítettétek, hogy nem az én készülékemmel van a gond ;) A dolog annál is inkább érdekes, mert épp az elmúlt napokban jelentett be az Index egy új szerverre települést. Hát itt van az eredménye...

A VisualRoute továbbra is ennél a szolgáltatónál jelzi a legkritikusabb hibát: INDEX.BT.HU

70% fölötti packet loss...

address: BT Worldwide Hungarian Branch Office
address: BT Worldwide Magyarorszagi Fioktelepe
address: Bajcsy-Zs. u. 42-46
address: H-1054 Budapest
address: Hungary
phone: +36 1 3749620
fax-no: +36 1 3749621
e-mail: laszlo.ban@bt.com
nic-hdl: LB493-RIPE
notify: tm@britishtelecom.cz
changed: laszlo.ban@bt.com 20000717
source: RIPE
Nem lehetne valamit tenni, hogy az Index használható legyen egyáltalán? Ez így borzalmas! A British Telecom egy nagy rakás @@@

Előzmény: Polka (2)
Polka Creative Commons License 2002.03.17 0 0 2
Éppen most akartam beírni egy hasonló hozzászólást, de látom, másnak is föltűnt.

Az Index szinte használhatatlan, majdnem minden harmadik request-re "Cannot find server" lapot kapok, ezek közül is a refreshre rendszeresen csak másodjára ugrik elő a tartalom.
Az Index frissítése nálam is 20-40 másodperc, ebben a topikban pl. a hozzászólás gomb megnyomása után 40 másodperccel jött be az ablak.

Mivel külföldről Indexelek, először arra gondoltam, a helyi szolgáltató lassú, de pl. a Freemail, az MNO, stb. ripsz-ropsz jönnek a 64K-s ISDN vonalon, addig az Index gatya.

A traceroute hasonló eredményeket adott mint Mz/X-nek, míg az egyes ugrások 20-40ms-osok voltak, az Indexről 1650ms (!) és ehhez hasonló értékeket jelzett vissza a gép.

Polka

Pozsi Creative Commons License 2002.03.17 0 0 1
irtam a rendszergazdaknak, megnezik mi a baj
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.17 0 0 0
sok a felesleges 0 :-)))
MZ per X Creative Commons License 2002.03.17 0 0 topiknyitó
Tisztelt Hozzáértők, kedves Olvtársak!

Kb. 2 napja tapasztalom, hogy az Index kegyetlenül lelassult. Korábban egy-egy refresh nem tartott tovább 2-3 másodpercnél, ma pedig hosszú perceket kell várni rá.

A VisualRoute analízise azt mutatja, hogy minden O.K. és gyors a "core1.bt.hu" szerverig, de itt, ill. utána az "index.bt.hu" gépnél sokszor a pakettek 80 %-a elveszik. Az "ldir-loopback.index.hu"-nál pedig kb. 10-20 %-os a veszteség.

Van valami magyarázat erre? Köszi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!