Keresés

Részletes keresés

JO Creative Commons License 2002.03.14 0 0 0
ÜDV!

Ha csak ennyit írtál volna, hogy :

"Tisztelt Fórumlakók!
Sötét vagyok mint a föld.
Alfonz"

ennyiből is elhittük volna neked, nem egészen értem miért bizonygatod ilyen hosszan.

m.t.:
JO

Előzmény: SENKI ALFONZ (-)
SENKI ALFONZ Creative Commons License 2002.03.14 0 0 topiknyitó
LESLIE SMITH PADLÓRA KERÜLT

Leslie Smith könnyűsúlyú ökölvívó tegnap az Aktuális nevű csarnokban, az ellene való elfogultsággal legkevésbé sem vádolható George Balo játékvezetése mellett úgy szenvedett kiütéses vereséget, hogy ellenfele meg sem jelent. A vörös-sötétszürke sarokban játszó boxoló, a Republic Square MASZOP Team versenyzője bődületes baromságokat állított, igaz előnyére legyen mondva, hogy a mogorvaságáról közismert Smith (alias Kudarc-Kovács László) életében először viccelt, igaz, kiderült humora hamísítatlan fából készült. Miért példázódom itt a bunyósokkal? Hát azért, mert az MSZP elnöke gyenge viccében Muhammad Ali és George Foreman boxmeccséhez hasonlította az Orbán-Medgyessy vita időpontjának kérdését. Elfelejtette azonban, hogy az ökölvívó-mérkőzéseknek van szervezője és játékvezetője is, míg a politikai vitákat egyedül a miniszterelnök-jelöltek, nem pedig az újságírók uralják, annál is inkább, mert ez utóbbiak politikailag gyakran elfogultabbak és radikálisabban védik pártjuk eszmeiségét- különösen a "balegyenesek sarkában" mint a politikusok.

Ez mind semmi! Arra a kérdésre, hogy mit tenne, ha kormányra kerülne kitért, semmi lényegesen nem válaszolt. Az MSZP-nek és újságírói holdudvarának állandó vádja, hogy, mi a polgári-konzervatív jobboldal képviselői, miért "kommunistázunk". Erre most Kovács László kezdett el kommunistázni, többek között Martonyi János és Pintér Sándor MSZMP-s múltját felhántorgatva. Ezért le kell szögezni, mi, azaz a FIDESZ és támogatói, pusztán azért, mert valaha tagja, de nem vezetője volt az MSZMP-nek, de viselkedésével igazolta, hogy hazájáért tisztességesen dolgozó rendes magyar ember, sem a múltban, sem a jelenben nem volt kifogásunk. Sőt, ha életpályájával az egykori Politikai Bizottság tagjai igazolják, hogy politikai múltjukkal szakítva, a tisztességes, konstruktív nemzeti politika, s az igazi szociáldemokrácia képviselői, lásd SZŰRÖS MÁTYÁS példáját, akkor ennek még egykori magas párttisztsége sem akadálya. Nekünk a becstelen, nemzetest, hazát, családot és minden egyéb értéket elárusító, politikai ellenfelei magánéletét sem tisztelő, becstelen, hazug, ígéreteit be nem tartó vörös szegfűs gátlástalansággal van bajunk.

Kovács László legnagyobb butasága azonban az volt, hogy elvtársa és barátja, a SANDA IPSE-vezér Levandel Ádám munkáját elirigyelve, elszegődött közvélemény-kutatónak. És oly lehetetlen dolgot jósolt, mely hazánk legobjektívebb, nemzetközileg elismert mérvadó közvélemény-kutató intézete a Gallup szerint emeletes szamárságnak számítana. Nem elég, hogy saját pártjának 5-6%-os fölényét jósolta, de a MIÉP-nek mindössze 5, az SZDSZ-nek viszont képtelen módon 10%-ot "jósolt". Az köztudott, hogy Csurka pártjának szavazói általában nem válaszolnak a közvélemény-kutatóknak, viszont az SZDSZ-nek még Sanda Ipséék sem jósolnak 7%-nál többet. Persze mi a jobboldalon annak örülnénk, ha a szabad madarak költöző madárként röpülnének el, úgy, hogy a Kossuth térnek közelébe sem érnének soha többet. S bizony erre több reális esély van, mint, hogy a gátlástalanul demagóg Kuncze Gábor csapata valaha is kétszámjegyű szavazatot érjen el.

Leslie Smith bizonyította, hogy rossz formában van, így április 4-én, amelyet Kovács, Horn és Medgyessy elvtársék, gondolom ma is a felszabadulás ünnepének tartanak, esélye sem lesz a nyugodt, higgadt, békeszerető, csak pozitív kampányt folytató POKORNI ZOLTÁN ellen. Ahogy az is biztos, hogy a FIDESZ elnöke lakóhelyemen, a magyar "tory fellegvárnak" számító polgári XII. kerületben már az első fordulóban abszolút többséget szerezve jut majd parlamenti mandátumhoz

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!