Cybulka!
Nem vagyok MP mellett, de V. mellett sem.
Biztos lesz, aki okosabbakat tud mondani, en pro es kontra a kovetkezoket tudtam kigondolni:
4-e azert jo MP-nek, amit irsz is, mert a kereskedelmi tevek masnap jol ki tudjak csemegezni a vitat, ez nyilvan MP-nek kedvez.
5-e es a Kozgaz azert jo Viktornak, hogy ne tudjak elemezni, es ugye a Kozgazon volt mar olyan, hogy valogattak, hogy ki mehessen be. Nem voltam ott, csak hallottam, szoval nem eskuszom meg ra, de hiszek annak, aki mondta.
Szoval vannak ervek mindket oldalon, amit megertek, ha ket ember magan parbajakent nezem a dolgot, amit tokmindegy hogy, de valamelyik megnyer.
Itt viszont nem ez a lenyeg, hanem az, hogy nekunk kellene informaciot kapnunk, hogy jobban tudjunk valasztani.
Ha 5-en van a vita, akkor masnap az ujsagok nem tudnak velemenyt irni rola. Ez nekem rossz, mert nyilvan elhangzik majd egy csomo dolog, amit nem tudhatok kapasbol, hogy igaz-e.
Nekem szuksegem van arra, hogy egy ujsagiro az archivumban utananezhessen, es megmondja, hogy ugy volt-e.
Ez mindket iranyban igaz. Szoval erdekel mindket oldal, hogy eldonthessem, kire szavazok. Ha MP. mond valamit, azt sem tudom elhinni a szep szemeert (messzirol jott ember...:-), ha V. mond valamit ... o mar mondott sok mindent, amit nem tartott be (nem akarom azt mondani, hogy hazudott:-), szoval nekem info kell.
Ha pedig zavar az ilyen utolagos biralat, vagy elemzes, akkor nem kell masnap bekapcsolni a tevet, szoval ha elobb van a vita, akkor az nekem egyaltalan nem lehet rossz.
Udv,
q.